בקשת מידע | בקר טעינה לפאנלים סולאריים
-
יש לי חברה שקניתי ממנה כמה פעמים באלי גם ממירים כולל בקרי טעינה וגם רק בקרים וסתם כך יש חברה בארץ שמוכרת מאד בזול כמו פנל 585V ב350 אם זה יענין אני יפרסם
-
@מאיר-ציון-כהן כתב בבקשת מידע | בקר טעינה לפאנלים סולאריים:
וסתם כך יש חברה בארץ שמוכרת מאד בזול כמו פנל 585V ב350 אם זה יענין אני יפרסם
כן, מאוד מעניין אותי!
-
@מאיר-ציון-כהן וגם ממיר או בקר טעינה או בכלל פנלים קיצור תפרט מה מעניין ישתדל לעזור
-
@מאיר-ציון-כהן
תודה רבה!אני מתעניין גם בפאנלים רגילים (קיבלתי הצעת מחיר של כ- 450 ש"ח ליחידה של 610W בקניית כ- 30 יחידות).
פאנלים דו צידיים
בקרי טעינה, אני צריך כמה גדלים
לדוגמה: בקר שנותן 48V בערך 60A
בקר 12V בערך 80Aלא משנה לי מהיכן, אך כמובן שיהיה איכותי ושווה את המחיר.
אם באלי המחיר הוא שליש מהארץ והוא עובד לפחות חצי מהזמן של הארץ- זה עדיף לי. -
אני קניתי לפני חודש פנלים של 585 בלי הגבלה ליחידות שתי צדדים עובדים מצוין ב335שח יש להם גם יותר גדולים נראה לי ל620 עוד 20 שח אבל הם צריכים להוציא חשבונית למישהו עם עוסק מורשה וגם שדרכו תהיה הפקדה הטלפון הוא 0526159194 ואיסוף הוא מנמל אשדוד ונראה לי גם בחיפה ולגבי בקרים יש לי באלי חברה שקניתי מימנה כמה פעמים האחרון שקניתי היה ממיר 10 קילו כולל מכס עלה בסביבות השלוש אצל הפנלים זה עלה בסביבות השבע פלוס החברה מאלי אני משתמש בה כבר 4 שנים והיא מצוינת אני ייתן בהמשך קישורים ופחות נפקמ כמה אתה רוצה שהוא יוציא יותר משנה כמה יהיה מסוגל להכניס ועדיף שתכתוב את זה כי אתה מגביל אותו לכמה שאתה רוצה
-
@מאיר-ציון-כהן
אם אני מחבר ארבעה פאנלים של 600W/ 50V
למצברים 24V
אתה יודע להגיד לי כמה אמפר אני צריך בבקר? -
@מאיר-ציון-כהן כתב בבקשת מידע | בקר טעינה לפאנלים סולאריים:
צריך בקר שמסוגל להעביר עד 3 קוט"ש תחשבן וואט ועוד וואט
תמיד על הבקרים כותבים באמפרים 100 אמפר וכדו'
השאלה האם מחשבים את האמפרים לפי המתח של הפאנלים או לפי המתח של המצברים
[לפי מתח כניסה או מתח יציאה] -
@מאיר-ציון-כהן
אני פחות צריך את זה כרגע
אבל מתעניין מה יש לך להציעוכן, מחכה לקישורים לבקר
תודה רבה!
-
@תלת-פאזי תבחר את ה100 אמפר https://s.click.aliexpress.com/e/_oCGcokx
-
@מאיר-ציון-כהן אני הזמנתי את הבקר הזה,
https://he.aliexpress.com/item/1005006045844772.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.9.7f4a586apL56To&gatewayAdapt=glo2isr
הוא אמנם בקר קטן, הוא של 40A 100V, אבל הוא חברה טובה, כמו כן קניתי גם בארץ דרך היינריך (אותו החברה בדיוק) של 200V 100A, וזה עלה לי 1800 ש"ח.
לכן אתה יכול לקנות 2 בקרים כאלו וזה יצא לך יותר זול.
מדובר בחברה מאוד טובה. וגם שלחתי אליהם את הקישור, והם אמרו לי שאני יכול לרכוש את זה, שזה מקורי ואמין. -
@יענקל-ה-הצדיק תודה רבה!
אני צריך ל- 48V
אתה יכול להדריך אותי איך אני יודע מי מוכר אמין על זה/ איך ביררת שזה מקורי? -
@תלת-פאזי על האמינות נכנסתי לאתר של החברה, והתכתבתי איתם במייל שמצויין באתר שלהם.
בנוגע לואלט לי יש של 24 אז זה מתאים, אבל לך יש 48 במקרה כזה אתה צריך להגיע למתח של 60-70 ואלט שיצא מהבקר, אחרת המצברים לא יטענו כמו שצריך, ולכן זה תלוי מה הפנלים שלך, כי אם שתי פנלים שלך מגיעים קרוב למאה וואלט אז הבקר הזה לא מתאים לך, כי מעל מאה ואלט הוא ישרף, ולכן אתה צריך בקר של 100A 200V, אני לא ראיתי בקר כזה של החברה הנ"ל עם אפשרות למשלוח לארץ. -
@יענקל-ה-הצדיק כתב בבקשת מידע | בקר טעינה לפאנלים סולאריים:
לכן אתה צריך בקר של 100A 200V, אני לא ראיתי בקר כזה של החברה הנ"ל עם אפשרות למשלוח לארץ.
ראיתי עוד,
זה טוב?