בקשת מידע | תיבת מייל עם דומיין אישי + קניית דומיין
-
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | תיבת מייל עם דומיין אישי + קניית דומיין:
תכתוב ברור ומסודר מה אתה צריך
צודק,
אני מאוד מבולבל מהנושא הזה, זה מאוד חדש לי, מקווה שתבין אותיאני עוד באמצע להבין איך זה עובד
וביחד עם זה מתערבב לי הצרכים שלי
יש לי תיבה של gmail עם 300 גיגה +
אני רוצה לחבר אליה דומיין אישי לקבלה ושליחה של מייליםאני פתחתי עוד כמה תיבות gmail חינמיות שאליהם אני גם רוצה לחבר כתובות מייל תחת אותו דומיין, ושאוכל לקבל ולשלוח מהתיבה\כתובת הזו
אשמח לדעת למה אני זקוק
תודה על הכל -
@צדיק-תמים
אפשר לומר שאני מתכנן לעשות את מה שאני צריךאני לא סגור על זה אם אני רוצה שכולם יישבו על אותו חשבון ורק יוכלו לשלוח מכתובות אחרות
או שכל אחד ייישב על חשבון נפרד עם כתובת משלואשמח אם תוכל להסביר לי את צורת היישום של שתי האפשרויות זה יעזור לי להחליט.
את האחסון הכנסתי בהנחה ותציע לי להתשמש בחשבון עסקי.
-
@פיהוק אופציה אחת היא לחבר דרך קלאודפלייר ושרת SMTP של גימייל, ואז אתה עובד דרך ממשק של גימייל פרטי ויכול לשלוח ולקבל מיילים בשם כתובת מסוימת
כל כתובת צריך להוסיף באופן פרטני מה שלוקח כמה דקות, פלוס הגדרה ראשונית מעט סבוכהאופציה שניה היא לשלם לגוגל או זוהו או הוסטינגר וכו' על תיבות מייל
זה הכי ידידותי מצד שני אתה צריך לשלם על כל תיבה=כל חשבון (כלומר תיבה שמחזיקה מיילים ומוגנת בשם משתמש וסיסמה, היא יכולה לקבל מכמה כתובות ולשלוח מכמה בלי תוספת תשלום אבל כל תיבה נוספת עם משתמש וסיסמה זה עלות של משתמש נוסף)כל הנ"ל בהנחה שאתה לא צריך פיצ'רים ארגוניים נוספים לדוגמה דרייב שאפשר להעלות אליו והמכסה על חשבון הארגון
או תוספת אחסון לכל אחד ואחד מהמשתמשים -
@צדיק-תמים כתב בבקשת מידע | תיבת מייל עם דומיין אישי + קניית דומיין:
לחבר דרך קלאודפלייר ושרת SMTP של גימייל
וזה גם מצריך הגדרה של לאפשר גישה לאפליקציות ברמת אבטחה נמוכה?
-
@שאול-208 יותר בטוח ממה שהיה קודם (שנמוך האבטחה), כן
ואם אתה משתמש בזה רק לשליחה דרך גימייל עצמו ולא שם את הסיסמה במקומות אחרים כמו שרת מייל של פורום זה גם בטוח לגמרי לדעתי, כי אתה רק מנפיק סיסמה באורך 16 תווים ומביא אותה לגוגל בעצמם לשמירה