בקשת מידע | המלצה לאוזניות בלוטות' לשיחות באיכות גבוהה וביטול רעשים
-
@mlpk כן מעלי אקספרס בדיוק הגיע אתמול
עלה כמה שקלים.
(הנה משהו שמצאתי עכשיו ב-AliExpress:
₪5.89 | עבור ניצני רדמי 6 lite מגן סיליקון lite כיסוי fundas bluearphone עבור ניצנים redmi 6 מעטפת מגן lite
https://a.aliexpress.com/_olc8j3G) אם תרצה. -
תגידו, אני כמו כולם מחפש אוזניות טובות, לשיחות וכו' וכו'...
אבל יש לי דרישה אחת שמשום מה פחות מוכרת: אני לא סובל אוזניות סיליקון! היש פתרון עבורי? כל המלצה בפורום או מחברים (או ממוכרים, או פרסומות) אני בודק בתמונה ומתאכזב,
אולי יש למישהו המלצה, עדיפות למשהו שתומך 2 מכשירים, אבל תנאי סף זה אוזניות פתוחות ולא אטומות, בלי סיליקון, ועם סינון רעשים מוכח כאיכותי לשיחות, ועדיפות לחברות מובילות ואיכות מוצר גבוהה-דבר שבדרך כלל יאפשר לחבר לטלפונים בעלי בלוטוס חלש (לא מבחינת תוכנה, חומרה מגמגמת גודמת מכשירי אנדרואיד סיניים)
תודה מראש! -
@חיים-יענקל-0 כתב בבקשת מידע | המלצה לאוזניות בלוטות' לשיחות באיכות גבוהה וביטול רעשים:
@aiib
אפשר לקנות חיקויים של אפל שתואמים לאמיתי ב-250 ש"ח,
יש ביניהם הבדלים בעיקר למוזיקה,
לשיחות לא מרגישים הבדל.זבל של מיקרופון מנסיון לא להתקרב
-
@דוד-טרייטל כתב בבקשת מידע | המלצה לאוזניות בלוטות' לשיחות באיכות גבוהה וביטול רעשים:
תגידו, אני כמו כולם מחפש אוזניות טובות, לשיחות וכו' וכו'...
אבל יש לי דרישה אחת שמשום מה פחות מוכרת: אני לא סובל אוזניות סיליקון! היש פתרון עבורי? כל המלצה בפורום או מחברים (או ממוכרים, או פרסומות) אני בודק בתמונה ומתאכזב,
אולי יש למישהו המלצה, עדיפות למשהו שתומך 2 מכשירים, אבל תנאי סף זה אוזניות פתוחות ולא אטומות, בלי סיליקון, ועם סינון רעשים מוכח כאיכותי לשיחות, ועדיפות לחברות מובילות ואיכות מוצר גבוהה-דבר שבדרך כלל יאפשר לחבר לטלפונים בעלי בלוטוס חלש (לא מבחינת תוכנה, חומרה מגמגמת גודמת מכשירי אנדרואיד סיניים)
תודה מראש!בגדול הסוני XM5 הם ממש נוחות והם לא מסיליקון אלא מספוג זיכרון (החומר שממנו מכינים את האטמי אזניים)
השאלה האם אתה מעוניין להשקיע 1100 -
@מתושלח-הבבלי
יש בזה הרבה מאוד סוגים,
אני מדבר על משהו שהוא תואם אחד לאחד לאיירפודס פרו 2 כולל מספר סידורי שמופיע באפל. -
@מתושלח-הבבלי כתב בבקשת מידע | המלצה לאוזניות בלוטות' לשיחות באיכות גבוהה וביטול רעשים:
בגדול הסוני XM5 הם ממש נוחות והם לא מסיליקון אלא מספוג זיכרון (החומר שממנו מכינים את האטמי אזניים)
השאלה האם אתה מעוניין להשקיע 1100תודה על הרעיון, אבל זה ממש לא הסכומים שחשבתי להשקיע, וגם העיצוב, אני מחפש סגנון כזה שכבר לא זמין, (וגם היו לו כמה חסרונות, אבל היה כמעט מושלם,)
כלומר עיצוב פשוט כמו הרבה אוזניות זולות של לנובו, אבל עם מפרט חזק,
ה-AI הצליח לכוון אותי לדגמים יקרים מאד של JBL-סכומים של מעל 700, -
@דוד-טרייטל איירפודס 4