בקשת מידע | המלצה לאוזניות בלוטות' לשיחות באיכות גבוהה וביטול רעשים
-
שלום לכולם!
אני מחפש אוזניות בלוטות' שמתאימות בעיקר לשיחות מהטלפון (שיאומי F21 PRO), עם דגש על איכות שיחה גבוהה – חשוב לי מאוד שישמעו אותי ברור גם בסביבות רועשות (כבישים סואנים, אירועים, אתרי עבודה וכו').
אני רוצה שתהיה אפשרות להשתמש גם באוזנייה אחת במידת הצורך, ושביטול הרעשים יהיה אפקטיבי גם עבורי וגם לצד השני בשיחה.האוזניות ישמשו אותי גם לשימושים כלליים בנייד ובמחשב, ולכן חשוב לי שהן יהיו איכותיות מבחינת סאונד ובידוד רעשים.
אשמח להמלצות על דגמים שעונים על הדרישות, במיוחד אם מישהו ניסה אותם עם מכשיר F21 PRO. תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור!
-
@mlpk כתב בבקשת מידע | המלצה לאוזניות בלוטות' לשיחות באיכות גבוהה וביטול רעשים:
שלום לכולם!
אני מחפש אוזניות בלוטות' שמתאימות בעיקר לשיחות מהטלפון (שיאומי F21 PRO), עם דגש על איכות שיחה גבוהה – חשוב לי מאוד שישמעו אותי ברור גם בסביבות רועשות (כבישים סואנים, אירועים, אתרי עבודה וכו').
אני רוצה שתהיה אפשרות להשתמש גם באוזנייה אחת במידת הצורך, ושביטול הרעשים יהיה אפקטיבי גם עבורי וגם לצד השני בשיחה.האוזניות ישמשו אותי גם לשימושים כלליים בנייד ובמחשב, ולכן חשוב לי שהן יהיו איכותיות מבחינת סאונד ובידוד רעשים.
אשמח להמלצות על דגמים שעונים על הדרישות, במיוחד אם מישהו ניסה אותם עם מכשיר F21 PRO. תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור!
שאלת המליון דולר
כמה אתה מוכן להשקיע
-
@mlpk אם אתה מעוניין באוזניות שעולות בערך 180 שקלים... יש את Xiaomi Redmi Buds 6 lait
הם פשוט אוזניות מעולות גם אני חיפשתי המון זמן אוזניות ששומעים בהם טוב לשיחות.
יש לי אותם כבר חודשיים ופשוט נהנה מאוד גם שומע מצויין וגם הצד השני שומע ברמה גבוהה מאוד.
הסוללה שלהם מחזיקה ממש טוב, ויש אפשרות לשמוע רק באוזניה אחת גם.
האמת שאני משתמש עם שיאומי qin 3 אבל אני לא חושב שיש הבדל בין הדגמים למה שאתה רוצה...
בקיי אס פי ראיתי שמוכרים ב-185 ש''ח כאן
ואם לא מפריע לך לחכות קצת ראיתי את האוזניות האלה בעלי אקספרס בסביבות 75 שקל. -
@מתושלח-הבבלי כתב בבקשת מידע | המלצה לאוזניות בלוטות' לשיחות באיכות גבוהה וביטול רעשים:
שאלת המליון דולר כמה אתה מוכן להשקיע
לא יותר מ: 500 ₪
@משה-דהן כתב בבקשת מידע | המלצה לאוזניות בלוטות' לשיחות באיכות גבוהה וביטול רעשים:
@mlpk אם אתה מעוניין באוזניות שעולות בערך 180 שקלים... יש את Xiaomi Redmi Buds 6 lait
הם פשוט אוזניות מעולות גם אני חיפשתי המון זמן אוזניות ששומעים בהם טוב לשיחות.
יש לי אותם כבר חודשיים ופשוט נהנה מאוד גם שומע מצויין וגם הצד השני שומע ברמה גבוהה מאוד.
הסוללה שלהם מחזיקה ממש טוב, ויש אפשרות לשמוע רק באוזניה אחת גם.
האמת שאני משתמש עם שיאומי qin 3 אבל אני לא חושב שיש הבדל בין הדגמים למה שאתה רוצה...
בקיי אס פי ראיתי שמוכרים ב-185 ש''ח כאן
ואם לא מפריע לך לחכות קצת ראיתי את האוזניות האלה בעלי אקספרס בסביבות 75 שקל.מעניין מה שאתה אומר,
וזה יספיק לשיחות?
ולסינון רעשים? -
יש את חברת אפל שלא תתחרט על הקניה כי אין כמו זה פצצה
וכל דיבור על זה רק יהרוס
רק שזה עולה בסביבות 950 ש"ח או יותר זול או יותר יקר יש כמה דגמיםויש את חברת אנקר שזה אחד מתחת אפל שזה כן עולה בסביבות ה 500 וזה גם פצצה של דבר
-
תקנה beats studio buds אוזניות מעולות שעולות 414 שח
עם שמע מעולה אפשר להשתמש רק באוזניה אחת יש ביטול רעשים מעולה ושמע איכותי מאוד עם באסים טובים
אני לא השתמשתי איתם במכשיר הזה אבל לא נראה לי שיש בעיה כי הם בלוטוס 5.0 -
@גלינק כתב בבקשת מידע | המלצה לאוזניות בלוטות' לשיחות באיכות גבוהה וביטול רעשים:
יש את חברת אפל שלא תתחרט על הקניה כי אין כמו זה פצצה
וכל דיבור על זה רק יהרוס
רק שזה עולה בסביבות 950 ש"ח או יותר זול או יותר יקר יש כמה דגמיםויש את חברת אנקר שזה אחד מתחת אפל שזה כן עולה בסביבות ה 500 וזה גם פצצה של דבר
אין שום סיבה לדעתי לקנות איירפודס אם אתה משתמש באנדרואיד וווינדוס
יש סמסונג סנהיייזר סוני בוס ועוד הרבה -
וזה יספיק לשיחות?
ולסינון רעשים?אני חושב שכן
אני מדבר עם אנשים ברוח חזקה מאוד ושומעים מצווין. בדקתי עם אנשים כדי לראות אם זה נכון מה שממליצים ב ksp
אבל עוד פעם יש אין ספור אוזניות וכל אחד ממליץ על מה שיש לו.
אבל סה''כ המחיר הכי הגיוני בנתיים זה האוזניות שהמלצתי שהם מעולות!!!
אגב, סאונד מצויין. -
לא רוצה לבלבל אותך
אבל בכל זאת..
עכשיו קניתי אוזניות ממש מושלמות וממש ברמת פרימיום (אגב בהמלצת חברה מהפורום כאן)
CMF buds pro 2
רמה גבוהה!! ממליץ! -
@דודי-ענהאל כתב בבקשת מידע | המלצה לאוזניות בלוטות' לשיחות באיכות גבוהה וביטול רעשים:
לא רוצה לבלבל אותך
אבל בכל זאת..
עכשיו קניתי אוזניות ממש מושלמות וממש ברמת פרימיום (אגב בהמלצת חברה מהפורום כאן)
CMF buds pro 2
רמה גבוהה!! ממליץ!גם לי יש אותן - מעולות!