בקשת מידע | חברת סינון אינטרנט
-
שלום
אני משתמש עם סינון של נטפרי רק שזה כבר מעצבן אותי א. אתרים מסויימים שאני צריך חסומים לחלוטין, האימות האנושי, בדיקת תמונות שלפעמים פשוט לא נבדקות ומאוד לאט, האילוץ של כל קובץ APK מחייב בדיקה מיוחדת, קבוצות ווצאפ שבשום אופן לא פותחים לי וכו'השאלה איזה תחליף יכול להיות???
יש אינטרנט רימון שזה רמה נמוכה ולא בא בחשבון יש את אתרוג כמה זה שווה? אני לא מכיר האם באמת א"א לעבור מסלול לרימון בצורה פשוטה???
יש את נתיב אבל לפי מה שהבנתי אין להם סינון תמונות כלומר או שהאתר פתוח לפי בקשתי ואז הכל יש או שהוא פשוט חסום ואז תבקש גישה ועד שיפתחו לך את זה... בקיצור עשה לי רושם כמו איזה תוכנת נעילה מאשר סינון - אני טועה?? אני מודה שאני לא מספיק מכיר את זה לא היה לי מעולם נתיבהאם יש משהו אחר???
-
@lev26 כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
שלום
אני משתמש עם סינון של נטפרי רק שזה כבר מעצבן אותי א. אתרים מסויימים שאני צריך חסומים לחלוטין, האימות האנושי, בדיקת תמונות שלפעמים פשוט לא נבדקות ומאוד לאט, האילוץ של כל קובץ APK מחייב בדיקה מיוחדת, קבוצות ווצאפ שבשום אופן לא פותחים לי וכו'השאלה איזה תחליף יכול להיות???
יש אינטרנט רימון שזה רמה נמוכה ולא בא בחשבון יש את אתרוג כמה זה שווה? אני לא מכיר האם באמת א"א לעבור מסלול לרימון בצורה פשוטה???
יש את נתיב אבל לפי מה שהבנתי אין להם סינון תמונות כלומר או שהאתר פתוח לפי בקשתי ואז הכל יש או שהוא פשוט חסום ואז תבקש גישה ועד שיפתחו לך את זה... בקיצור עשה לי רושם כמו איזה תוכנת נעילה מאשר סינון - אני טועה?? אני מודה שאני לא מספיק מכיר את זה לא היה לי מעולם נתיבהאם יש משהו אחר???
לא.
וגם לא יכול להיות שיהיה.
כי האופציה היחידה שיהיה וידוא מוחלט שהקובץ/האתר המבוקש נקי, זה חייב להיות על בסיס רשימה לבנה ל-ח-ל-ו-ט-י-ן.נושא בדיקת התמונות מעיק מאוד, בפרט למשתמשי ai. כרגע אין פיתרון, הם טוענים שהם עובדים על זה..
נאום: מחזיק נטפרי ואתרוג במקביל.
-
@lev26 כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
ואיך זה באתרוג? הם מתפארים באתר שלהם שיש להם סינון תמונות באתרוג פלוס
והאם אתה יכול לעבור לרימון בקלות?העולם היום כה מטורלל, שחברות מתנהלות בדיוק כמו חברי כנסת... מבטיחים ומדברים דיבורים שהקשר בינם למציאות לעיתים אפילו לא מיקרי. מניסיון אישי.
אמנם, ישנה בדיקת תמונות, בהחלט, אבל לא פעם ולא פעמיים [בלשון המעטה...] ישנם תמונות בעייתיות ממש, בעיקר בב"מ, ששם הקטסטרופה חוגגת.. בדגש על המילה קטסטרופה, כי בסתם אתר [שבבסיסו הוא אינו בעייתי], מה כבר יכול היות, אבל ב-AI, אוי וואי... אוי אוי וואי...בקטע המעבר לרימון, אפשרי ע"י מילוי טופס.
-
@mdy כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
מאתרוג אי אפשר לעבור לרימון. חד משמעי.
מי שצריך פתוח יותר מנטפרי האופציה היחידה זה אתרוג. יש לאתרוג כמה חסרונות
1- שירות זוועה
2- פיספוסים בסינון
3- חסימות מטופשות
עדיין זו האופציה למי שצריך אוניברסיטה פתוחה... ויקיפדיה... וואצאפ בלי לבקש טובות ועודלא כ"כ ברור לי מה אתה מתכווין במילים "חד משמעי", היות שעובדתית, אפשרי ואפשרי! רק לחתום על טופס מעבר, ואתה מועבר לרימון.
ולגבי ה"פספוסים" שכתבת:
- לא נתקלתי עם שירות זוועה כמו שאתה כותב.
- לקרוא לתמונות תועבה, אחזור שנית, תועבה, באתרי AI, זה לא נקרא "פספוסים"!
- בהחלט.
ולגבי ווצאפ, יש לקחת בחשבון שהוא פתוח לחלוטין, כולל כלל הערוצים שם, כולל כל מה שזה כולל... וזה סופר בעייתי!
-
@סוף-הרחוב כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
לא כ"כ ברור לי מה אתה מתכווין במילים "חד משמעי", היות שעובדתית, אפשרי ואפשרי! רק לחתום על טופס מעבר, ואתה מועבר לרימון.
כמו שאפשר בהתקשרות לסיים את השירות עם נטפרי ולעבור לסינון אחר
@סוף-הרחוב כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
לקרוא לתמונות תועבה, אחזור שנית, תועבה, באתרי AI, זה לא נקרא "פספוסים"!
ממש מעניין, כי לי קורה שיש תמונות חסומות בAI ולא נתקלתי בכל התמונות 'תועבה'
-
@Sara-Rivka כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
בהחלט.
דבריי נכתבו על דברי ההוא דלעיל, שכתב [משום מה] שאין אפשרות.ממש מעניין, כי לי קורה שיש תמונות חסומות בAI ולא נתקלתי בכל התמונות 'תועבה'
גם אצלי רובם ככולם נבדקות ונחסמות, אבל הפספוסים שם בעייתיים ממש.
-
יש הבדל כן בין לעבור תוכנית באותו ספק ללעבור ספק לעבור תוכנית שלחת טופס באימייל לוקח 10 דקות ועברת ואת זה אפשר שפתאום צריכים משהו שאין לך כרגע ואחרי 10 דקות נוספים עברת חזרה לאתרוג מה שהופך את זה ללא רציני
מה שאין כן במעבר מספק זה צריך להירשם, להחליף לפעמים ראוטר או סטיק צריך לבדוק חבילות ולהגדיר את כל החיבור מחדש פרוצדורה ארוכה שזה לא עושים ל"רגע שצריכים"בהזדמנות זו אני מודה לכולם על המידע המועיל, בלית ברירה אני ישאר בנטפרי (זה מחיר שמשלמים בשמחה על להיות חרדי, השאלה הייתה אם אני מחוייב לשלם את המחיר הזה... והתשובה שקיבלתי -שזה מה שיש)
-
@מומי11 כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
@שאול-208 אלא אם כן אתה לא בעל הסיסמא
כמדומני שמי שרוצה לעבור לרימון ודן על כך, בדר"כ הוא יהיה בעל הסיסמא אא"כ הוא מודע לזה שזה בעייתי ונותן למישהו אחר,
אבל בלי קשר זה בעייתי כי כל מכשיר שמתחבר לראוטר בלי תוכנת הגנה הוא רק על הסינון הבסיסי בלבד, שהוא כידוע פח.. -
אלה העובדות:
בעבר הצטרפתי לאתרוג לצורך זמני עקב שהות בן משפחה בבית חולים. (סינון בתכנה על המחשב) משהתברר שהוא לא יכול לראות תכנים מסויימים, ביקשתי לעבור לרימון ונעניתי בשלילה מוחלטת. היה צריך אישור מיוחד של ועדת הרבנים שנותנת את הכשרות לאתרוג. ממש לא פשווט כמו לעבור מסלול בשיחת טלפון.לגביי הפספוסים בחסימה של אתרוג - כמנוי אתרוג בלית ברירה... סינון המלל לוקה בחסר. אין איקסים כמו בנטפרי בתוך האתר. או שהוא חסום לגמרי בלי קשר או שהוא פתוח עם מלל בעיייתי. כמו כן פה ושם פיספוסים בסינון, מה שלא חוויתי בנטפרי בעבר.
בעיקר הפיספוסים בחיפוש. בעוד בנטפרי גם בחיפוש בגוגל לא תמצאו כלום. באתרוג, הגם שאתרים בעייתיים לא יפתחו אבל תראו אותם ברשימת החיפוש. נסו לחפש סרטונים של זמר מסויים בגוגל. בנטפרי תמצאו רק מה שפתוח. באתרוג תראו גם תמונות של סרטוניי טיקטוק ועוד. גם אם לא יפתחו
ברור שמי שיכול להישאר בנטפרי, ממליץ לו להישאר.
-
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
@שאול-208 כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
אבל בלי קשר זה בעייתי כי כל מכשיר שמתחבר לראוטר בלי תוכנת הגנה הוא רק על הסינון הבסיסי בלבד, שהוא כידוע פח..
עוד פייק
מה פייק? שאפשר לחבר כל מכשיר בלי תוכנת הגנה או שהסינון פח? כי לטעמי (ולדעת רבים שמגדירים את עצמם חרדים לדבר ה') הוא פח... ומנסיון אני יודע שאפשר לחבר כל מכשיר.
-
יש את techloq היה לי בערך שנה וזה ממש טוב..
יש שם התאמה אישית מלאהטכנולוגיית סינון טובה ומקצועית לגמרי, בחלק מהאתרים הוא מטשטש דמויות רק בחלק שצריך לטשטש ולא חוסם את כל התמונה..
מהירה מאוד בשונה מנטפרי שמאט..הבעיה היחידה שהתמיכה באנגלית, (או באידיש, ע"י בקשת נציג דובר אידיש.)
אני עברתי כי לא חסום דרייבים וצ'אטים בעייתיים..
-
האגדה שרימון הוא רמה נמוכה היא פייק מוחלט.
משתמש קבוע ברימון ונטפרי.
לא רמה נמוכה, רמה נמוכה מאוד!
מכיר מקרוב את רימון ---
לא מומלץ. בכלל,
הן מבחינת הסינון והן מבחינת ספק האינטרנט..-
טכנולוגיית הסינון זוועתית
-
חסימת אתרים ללא שום היגיון, "על אסור מותר ועל מותר אסור" כפשוטו
-
שירות לקוחות שהיא לא שירות ולא כלום, עדיף ומומלץ לדבר לקיר לפני שמדברים איתם, יעיל בהרבה..
-
שודדים, גנבים ושקרנים ללא קשר..
לא רואה שום חסר שאתרוג או רימון ממלאים, פשוט לא רלוונטי..
חוץ מהברוך שהם מספקים סיבים בחלק מאיזורים.. (שלמשתמשי נטפרי זה גם לא בעייה מכיוון שיש את יוסי תקשורת / 019)יצויין, זהו ביטוי של חוויתי האישית ודעתי האישית בלבד!
-
-
אבל בלי קשר זה בעייתי כי כל מכשיר שמתחבר לראוטר בלי תוכנת הגנה הוא רק על הסינון הבסיסי בלבד, שהוא כידוע פח..
עוד פייק
מה פייק? שאפשר לחבר כל מכשיר בלי תוכנת הגנה או שהסינון פח? כי לטעמי (ולדעת רבים שמגדירים את עצמם חרדים לדבר ה') הוא פח... ומנסיון אני יודע שאפשר לחבר כל מכשיר.
הפייק שמכשיר בלי תוכנה מקבל סינון בסיסי בלבד.
@ישראל-קונצברג כתב בבקשת מידע | חברת סינון אינטרנט:
האגדה שרימון הוא רמה נמוכה היא פייק מוחלט.
משתמש קבוע ברימון ונטפרי.
לא רמה נמוכה, רמה נמוכה מאוד!
מכיר מקרוב את רימון ואתרוג
שניהם ז** ,
הן מבחינת הסינון והן מבחינת ספק האינטרנט..-
טכנולוגיית הסינון זוועתית
-
חסימת אתרים ללא שום היגיון, "על אסור מותר ועל מותר אסור" כפשוטו
-
שירות לקוחות שהיא לא שירות ולא כלום, עדיף ומומלץ לדבר לקיר לפני שמדברים איתם, יעיל בהרבה..
-
שודדים, גנבים ושקרנים ללא קשר..
לא רואה שום חסר שאתרוג או רימון ממלאים, פשוט לא רלוונטי..
חוץ מהברוך שהם מספקים סיבים בחלק מאיזורים.. (שלמשתמשי נטפרי זה גם לא בעייה מכיוון שיש את יוסי תקשורת / 019)יצויין, זהו ביטוי של חוויתי האישית ודעתי האישית בלבד!
לא יודע על מה אתה מדבר.
-