בקשת מידע | מה זה מיקום ספרי hebrewbooks באוצריא?
-
@יום-חדש-מתחיל כתב בבקשת מידע | מה זה מיקום ספרי hebrewbooks באוצריא?:
@תצמנ אינני יודע מה זה "כונן של היברובוקס",
(כאמור הגישה איננה ישירות לpdf אלא דרך ספריית קישורים, לא יודע בדיוק איך המבנה שלו, עוד לא חקרתי את זה)
לא הבנתי כוונתך, תכתוב ברור מה אתה רוצה, ועל מה אתה מדבר, על אוצריא או על ה"כונן של היברובוקס".
אז עכשיו הכל מובן, הכונן המדובר פשוט לא מוכר לך, ולכן לא הובן מדוע אנשים התקשו בזה (ב"ה מקלדתי לא נשברה:)).
אז אבאר את זה, כאמור לעיל יש כונן שהופץ לפני כשמונה שנה עם כל היברובוקס [והממשק שבו הוא הופץ כמעט ואינו ראוי לשימוש וכל שכן לחיפוש שלא קיים בו בכלל] ועל זה טעו הרבה שיהיה גישה לכונן ההוא דרך 'אוצריא'.עכשיו שכתבת שהחידוש באוצריא הוא שיש זיהוי לספרי היברובוקס לפי המספר הסידורי וגישה לפי זה, שזה באמת חידוש ענק ומועיל, מתברר שעדיין לא הגיע הישועה לגבי המאגר הכולל של כל היברובוקס (לי עצמי יש ב"ה אוצה"ח אבל יש הרבה אברכי כולל שזה ממש חשוב להם)
-
@יום-חדש-מתחיל כתב בבקשת מידע | מה זה מיקום ספרי hebrewbooks באוצריא?:
@תצמנ איך שמות הספרים שם?
מספר סידורי
(הייתי מביא אותו לך לניתוח אם אתה מעוניין) -
בעז"ה מהגירסא הקרובה תפתר הבעי' הזו, ויוכלו לפתוח גם ספרים שנמצאים תוכנה הנ"ל דרך אוצריא.
-
@אליהו-הלל כתב בבקשת מידע | מה זה מיקום ספרי hebrewbooks באוצריא?:
למעשה האם יש דרך להשיג את מאגר היברו בוקס שיתאים לאוצריא או שלא
תודה רבה אשמח מאד לתגובה זה מאוד חשוב לי ולאברכים נוספים@יום-חדש-מתחיל כתב שבעז"ה מהעדכון הבא זה יתמוך גם במאגר הכולל של כל היברובוקס שהופץ לפני כעשור (בתקווה שאוצריא לא תקרוס מגודל המעמסה).
אם אתה מתכוון לשאול איפה משיגים את הכונן הנ"ל, אז זה כבר אינו מופץ באופן סדיר אלא עובר מיד ליד בין אנשים, זה לוקח בין 400 ל - 600 ג'יגה, וללא קשר לאוצריא עצמה.
בו"ה