בקשת מידע | מה זה מיקום ספרי hebrewbooks באוצריא?
-
@יום-חדש-מתחיל
פשיטא.
אני שואל איך משתמשים בזה? -
@יום-חדש-מתחיל
כי אם הוא מכיל את כל הקבצים של ה"ב מובן שהאינדקס של הצעת ספרים ממקורות חיצוניים יכו להתייחס אליו.
השאלה אם גם על ספרים בודדים.
אדרבה, אם כן טוב מאוד
אנא הסבר לי איך -
אסביר קצת את חוסר הבהירות שיש עם הפונקציה הזאת.
מסתובב כבר מזה זמן כונן עם כל ספריית היברובוקס שמעודכן ללפני כשמונה שנה.
דע עקא שהממשק שלו לשימוש מאוד לא נוח ועושה את זה לכמעט לא רלוונטי.
מכיר מאוד הרבה שכאשר ראו שיש אפשרות לספריית היברובוקס היו בטוחים שסוף כל סוף הרימו את הכפפה ויהיה אפשר לגשת לספרייה דרך התוכנה.סתם ככה זה מאוד מעניין להגדיר כל תיקיית קבצים של pdf כספריית היברובוקס בזמן שיש עוד מאות ואלפי קבצים שלא מגיעים בהכרח משם.
-
@תצמנ כתב בבקשת מידע | מה זה מיקום ספרי hebrewbooks באוצריא?:
אסביר קצת את חוסר הבהירות
לא חושב שהסברת בכלל את חוסר הבהירות, הסברת רק את הצורך.
רבה שכאשר ראו שיש אפשרות לספריית היברובוקס היו בטוחים שסוף כל סוף הרימו את הכפפה ויהיה אפשר לגשת לספרייה דרך התוכנה.
הם באמת צודקים לגמרי!
סתם ככה זה מאוד מעניין להגדיר
לא הבנתי
-
@יום-חדש-מתחיל כתב בבקשת מידע | מה זה מיקום ספרי hebrewbooks באוצריא?:
הם באמת צודקים לגמרי!
אפשר לגשת לכונן של היברובוקס דרך אוצריא? אשמח אם תבאר איך, אנשים כבר שברו על זה את מקלדתם ולא הצליחו.... (כאמור הגישה איננה ישירות לpdf אלא דרך ספריית קישורים, לא יודע בדיוק איך המבנה שלו, עוד לא חקרתי את זה).
תודה רבה
-
@תצמנ אינני יודע מה זה "כונן של היברובוקס",
אבל אם יש לך ספרים שהשם שלהם מתחיל ב - Hebrewbooks_org ואז יש את המספר הסידורי שלהם בהיברובוקס, כגון:
Hebrewbooks_org_19.pdf
Hebrewbooks_org_372.pdf
Hebrewbooks_org_488.pdf
וכו' וכו',
אז אם תגדיר בהגדות אוצריא: "איתור ספרים באתרים חיצוניים", ותגדיר "הצג ספרים מהיברובוקס", יוצגו לך הספרים הנ"ל בחיפוש ספר בספריי' כקבצי PDF עם שמם האמיתי.אם עדיין לא ברור, במקום לשבור את המקלדת "התורה חסה..." תכתוב בדיוק מה לא הבנת, ומה לא ברור, ובאיזה שלב נתקעת, במקום שאני ינסה להתנבאות מה לא הבנת.
(כאמור הגישה איננה ישירות לpdf אלא דרך ספריית קישורים, לא יודע בדיוק איך המבנה שלו, עוד לא חקרתי את זה)
לא הבנתי כוונתך, תכתוב ברור מה אתה רוצה, ועל מה אתה מדבר, על אוצריא או על ה"כונן של היברובוקס".
-
@תצמנ אינני יודע מה זה "כונן של היברובוקס",
(כאמור הגישה איננה ישירות לpdf אלא דרך ספריית קישורים, לא יודע בדיוק איך המבנה שלו, עוד לא חקרתי את זה)
לא הבנתי כוונתך, תכתוב ברור מה אתה רוצה, ועל מה אתה מדבר, על אוצריא או על ה"כונן של היברובוקס".
אז עכשיו הכל מובן, הכונן המדובר פשוט לא מוכר לך, ולכן לא הובן מדוע אנשים התקשו בזה (ב"ה מקלדתי לא נשברה:)).
אז אבאר את זה, כאמור לעיל יש כונן שהופץ לפני כשמונה שנה עם כל היברובוקס [והממשק שבו הוא הופץ כמעט ואינו ראוי לשימוש וכל שכן לחיפוש שלא קיים בו בכלל] ועל זה טעו הרבה שיהיה גישה לכונן ההוא דרך 'אוצריא'.עכשיו שכתבת שהחידוש באוצריא הוא שיש זיהוי לספרי היברובוקס לפי המספר הסידורי וגישה לפי זה, שזה באמת חידוש ענק ומועיל, מתברר שעדיין לא הגיע הישועה לגבי המאגר הכולל של כל היברובוקס (לי עצמי יש ב"ה אוצה"ח אבל יש הרבה אברכי כולל שזה ממש חשוב להם)
-
@תצמנ איך שמות הספרים שם?
מספר סידורי
(הייתי מביא אותו לך לניתוח אם אתה מעוניין) -
בעז"ה מהגירסא הקרובה תפתר הבעי' הזו, ויוכלו לפתוח גם ספרים שנמצאים תוכנה הנ"ל דרך אוצריא.
-
@אליהו-הלל כתב בבקשת מידע | מה זה מיקום ספרי hebrewbooks באוצריא?:
למעשה האם יש דרך להשיג את מאגר היברו בוקס שיתאים לאוצריא או שלא
תודה רבה אשמח מאד לתגובה זה מאוד חשוב לי ולאברכים נוספים@יום-חדש-מתחיל כתב שבעז"ה מהעדכון הבא זה יתמוך גם במאגר הכולל של כל היברובוקס שהופץ לפני כעשור (בתקווה שאוצריא לא תקרוס מגודל המעמסה).
אם אתה מתכוון לשאול איפה משיגים את הכונן הנ"ל, אז זה כבר אינו מופץ באופן סדיר אלא עובר מיד ליד בין אנשים, זה לוקח בין 400 ל - 600 ג'יגה, וללא קשר לאוצריא עצמה.
בו"ה