בקשת מידע | עובד בעבודות כפיים? - בא תענה על סקר טלפונים...
-
הסקר הזה מיועד לאנשים העובדים במלכת כפיים: שיפוצניקים; הנדימנים; חשמלאים; צבעים; אינסטלטורים וכל כיוצ"ב.
מעניין אותי: עם איזה טלפון אתם משתמשים?כאחד שמתעסק בתחומים האלו, אני מוצא את עצמי קונה כל שני וחמישי טלפון. הם פשוט נהרסים לי. נכנס חול/אבק/לא יודע מה לרמקול, לדיבורית, למסך... זה נופל על הרצפה. מתמלא בשריטות וכדו'. נופלים לי מקשים ולחצנים.
אני מניח שאני לא היחיד... אתם (או חלקכם) בטח מבינים אותי.
עכשיו שטלפון נוסף הולך לפח, החלטתי לערוך סקר בין אנשים כאלו, או כל מי שרלוונטי לנושא -
איזה טלפון אתם משתמשים? אתם מרוצים? יש לכם איזה משהו להגיד בנושא?רק אבהיר - אני מדבר על טלפון כשר / תומך כשר. -
מגן ספר עוזר לשמירה
-
@ישראל-קונצברג כתב בבקשת מידע | עובד בעבודות כפיים? - בא תענה על סקר טלפונים...:
שם את הפלאפון במקום נקי באתר ומכניס אוזנית בלוטות.
הפוסט שלי זה אחרי כל הנסיונות האלו... הרי בשטח אתה תמיד אומר לעצמך "אני 'רק' יעשה ככה ו'רק' יערבב את החומר ו'רק' יקדח וכו' וכו'.
זה אותה עצלנות של החלפה לבגדי עבודה לפני עבודה קטנטנה ואז אתה עם סיקה מרוחה במרכז הברך...יש את המוקשחים שמוגנים ממים, אבק ונפילות אבל אלה פלאפונים לא נוחים לשימוש בכלל..
לכן אני מתעניין במה עמיתי למקצוע משתמשים. כפי ש @ייייי כתב:
g20 פצצה !!!
נשמע מעניין. לא הכרתי.
מחיפוש קצר אני רואה שמדובר בדור 3. יש את זה גם בדור 4? -
@רפאל-0 כתב בבקשת מידע | עובד בעבודות כפיים? - בא תענה על סקר טלפונים...:
הסקר הזה מיועד לאנשים העובדים במלכת כפיים: שיפוצניקים; הנדימנים; חשמלאים; צבעים; אינסטלטורים וכל כיוצ"ב.
מעניין אותי: עם איזה טלפון אתם משתמשים?כאחד שמתעסק בתחומים האלו, אני מוצא את עצמי קונה כל שני וחמישי טלפון. הם פשוט נהרסים לי. נכנס חול/אבק/לא יודע מה לרמקול, לדיבורית, למסך... זה נופל על הרצפה. מתמלא בשריטות וכדו'. נופלים לי מקשים ולחצנים.
אני מניח שאני לא היחיד... אתם (או חלקכם) בטח מבינים אותי.
עכשיו שטלפון נוסף הולך לפח, החלטתי לערוך סקר בין אנשים כאלו, או כל מי שרלוונטי לנושא -
איזה טלפון אתם משתמשים? אתם מרוצים? יש לכם איזה משהו להגיד בנושא?רק אבהיר - אני מדבר על טלפון כשר / תומך כשר.יש הרבה שמשתמשים בV22 RGM [נ"ל דור 3] בחדשים אני לא כ"כ מכיר, אבל אני חושב שיצא לפני כמה חוד' משהו מוקשח
כמו"ש @ישראל-קונצברג זה פחות נח - אבל זה מה יש.
בעבר היה לי נידון עם מישהו [לא יודע מה יצא] לעשות סים נוסף על אותו מספר [בחברה שנותנת] ושיהיה 2 מכשירים, רגיל ליוםיום ועוד אחד מוקשח לעבודה.
ובקשר לביגוד - זה בהחלט חתיכת עניין - השבוע הגעתי לבדוק למישהו משהו כשעבדו שם בצבע - הלך לי חולצה חדשה ומכנס...... מנתזים - לא חשבתי שאם אני נכנס לאתר אני צריך להחליף ביגוד....עריכה: באופן כללי אני רוצה להעריך את כל מי שזוכה להמשיך להישאר רק עם מכשיר כשר גם כשיוצאים לעבוד וכו' - לצערנו בדור הזה יש שלא זכו.
ובאמת רוב הציבור משתדל לקחת אנשים בעלי מכשיר כשר גם כאשר זה יותר יקר [ובד"כ גם להם זה יותר משתלם ואכ"מ..].אתמול הגיע אלי מישהו שפנה אלי כבר מזמן ולא יכלתי לקבל אותו מרוב עומס - הייתי בטוח שהוא פנה כבר למישהו אחר אבל הוא חזר אלי כי הוא רצה דווקא מישהו מאנ"A שמקפיד על מכשיר כשר כהוראת רבותינו -
-
@קשר-פון כתב בבקשת מידע | עובד בעבודות כפיים? - בא תענה על סקר טלפונים...:
@רפאל-0 הולך להגיע בקרוב משהו קשיח ממותג בינלאומי כשר אורגינל עם נראות נורמלית
cat?
-
@ישראל-קונצברג @רפאל-0 מכשיר אטלס של חברת המילטון עם תקן IP69 תקן צבאי אמריקני בגודל קצת יותר גדול מרגיל
כבר בחנויות -
@קשר-פון כתב בבקשת מידע | עובד בעבודות כפיים? - בא תענה על סקר טלפונים...:
@ישראל-קונצברג @רפאל-0 מכשיר אטלס של חברת המילטון עם תקן IP69 תקן צבאי אמריקני בגודל רגיל כמעט
בערך עוד שבוע בחנויותמה הכיוון מבחינת מחריירם?
-
@ייייי כתב בבקשת מידע | עובד בעבודות כפיים? - בא תענה על סקר טלפונים...:
g20 פצצה !!!
קניתי את זה.
בנתיים עושה עבודה טובה, אבל אני חייב לציין שיש לו חסרון - השמע שלו על הפנים, גם ברגיל ושבעתיים ברמקול.
לגבי חיי הסוללה, הייתי שמח ליותר.
אבל באופן כללי אני מרוצה (בנתיים). -
נראה לי שהבעיה המרכזית בפלאפונים כשרים זה השמע..
שום פלאפון כשר שהחזקתי לא הגיע לרמה של פלאפון חכם..
ואני מתכוון לשמע ב-2 הצדדים.
אבל אני חייב לציין שיש לו חסרון - השמע שלו על הפנים, גם ברגיל ושבעתיים ברמקול.
אז ש....
אבל באופן כללי אני מרוצה (בנתיים).
ואיך זה הגיוני?..
-
@ישראל-קונצברג כתב בבקשת מידע | עובד בעבודות כפיים? - בא תענה על סקר טלפונים...:
שום פלאפון כשר שהחזקתי לא הגיע לרמה של פלאפון חכם..
למה אתה מצפה?
אף מכשיר כשר לא ברמת חומרה של טלפון חכם משום כיוון שהוא.
משתמשים בטכנולוגיה פשוטה, אז היא פשוטה.