להורדה | קיבלתי קובץ PAC של גרסה ל-235 שנת 2024 : מצורפים קבצי ה-FDL
-
בחודשים האחרונים אין לי זמן בכלל, לא לתפילון שהתחלתי לפתח (אני קרוב לסוף, אבל אין לי שניה פנויה) ובטח לא ל-235 שעדיין אפילו לא הזמנתי.
מכיוון שאני לא רוצה לשלוח גרסאות לא כשרות, אני שולח פה רק את קבצי ה-FDL שמאפשרים צריבה.
מי שרוצה יכול לשלוף באמצעותם את קובץ ה-NVITEM ולערך באמצעותו את התפריט בשיטות הרגילות.
הקובץ נמצא כרגיל בכתובת "0x90000001"הקבצים תואמים (לדעתי) גם ל-220 2024 וגם ל-3210 2024.
מי שלא מבין על מה אני מדבר שיפנה לפוסטים הקודמים שלי שמכילים הסברים ארוכים בהרבה.
עריכת התפריט היום נמצאת כנראה באזור של "A8 02 98 01 17" אבל לא בדקתי עדיין בעצמי.
אני מקווה שיהיה לי זמן בקרוב לטפל בזה ואז אני אוכל לשחרר גרסה עובדת ובדוקה, אבל בינתיים אני מאמין שזה מספיק כדי לשחרר את הציבור מהצורך לשלם סכומים גדולים על צריבה.
-
@r0l0gin
בתאוריה יש אפשרות לקבצי טקסט בנוקיות החדשות...
וככה גם אפשרות לתפילון -
@ה-הוא-המלך0 2020, או 2024?
-
@ה-הוא-המלך0 2024 דומים ל235 הקלאסים שבשוק זה 2020 ולהם יש גרסאות בפורום הקבצים הללו הם לדגמי 2024.
עיין כאן https://mitmachim.top/post/897088 -
@ה-הוא-המלך0 לא, ויש את הקבצים באלו בכל גרסה רק צריך לפרק את קובץ הpac.
-
@שלוםפ כתב בלהורדה | קיבלתי קובץ PAC של גרסה ל-235 שנת 2024 : מצורפים קבצי ה-FDL:
, ויש את הקבצים באלו בכל גרסה רק צריך לפרק את קובץ הpac.
-
@שלוםפ לדעתי ב-235 החדשים אין את האופציה של ביטול מה-0 (כי המכשיר לא יצא בגרסה כשרה אף פעם).
מה שכנראה כולם עושים, משנים ב-MMI_RES משהו, אולי מוחקים טקסטים אולי מוחקים תמונות, שכשהדפדפן עולה הוא קורס.אין לי מכשיר ואין לי מושג מה ההתנהגות של מכשירים ש-"הוכשרו", אבל אם יש לך מכשיר "מוכשר" אני יכול להסביר לך בקלות איך לבדוק את זה (בלי לשאוב גרסה).
ולגבי לשאוב גרסה, כל אחד שיעשה מה שהוא מבין.
האופציה הכי קלה וטובה תהיה כנראה לשאוב גרסה ממכשיר שקנית מהסינים. -
@ה-הוא-המלך0 כתבתי מדריך מפורט בזמנו איך לערוך את התפריט.
יש את הגרסה שהעלתי בזמנו, ניתן להשתמש בה בשביל לשאוב את הקובץ הרלוונטי מהמכשיר, למרות שיהיה יותר קל במקרה שלא עשית את זה בעבר להשתמש בקובץ מהגרסה שלי.