בירור | ההבדל בין פורמט EXFAT ל-NTFS מבחינת אבטחת המידע
-
@חוות-דעת כתב בבירור | ההבדל בין פורמט EXFAT ל-NTFS מבחינת אבטחת המידע:
אינו יכול להיקרא 'דיסק קשיח'??
אם ברצונך להחליט שמהיום אתה קורא למטוס קורקינט או מלפפון מי יכול למנוע ממך?!
-
@משחזר-מידע כתב בבירור | ההבדל בין פורמט EXFAT ל-NTFS מבחינת אבטחת המידע:
@חוות-דעת
תבדוק מה זה backup rule 3-2-1בדקתי, ועדיין לא ראיתי בזה המלצה על מוצר ספיציפי איפה לשמור.
-
@חוות-דעת
תבדוק מה זה backup rule 3-2-1בדקתי, ועדיין לא ראיתי בזה המלצה על מוצר ספיציפי איפה לשמור.
backup rule 3-2-1 הכוונה שכל חומר שיש לך תשמור אותו בשלושה עותקים שישמרו בשתי סוגיה מדיה שונים ואחד מתוכם לא יהיה בקרבתך (נניח אצל חבר או בן משפחה)
אם הבנתי נכון, הרב @משחזר-מידע מתכוון לומר שאת החומר שיש לך תשמור בכונן איזה שתרצה, אבל תגבה גם אותו בסוג מדיה שונה. -
@האיש-הלבן כתב בבירור | ההבדל בין פורמט EXFAT ל-NTFS מבחינת אבטחת המידע:
@חוות-דעת
backup rule 3-2-1 הכוונה שכל חומר שיש לך תשמור אותו בשלושה עותקים שישמרו בשתי סוגיה מדיה שונים ואחד מתוכם לא יהיה בקרבתך (נניח אצל חבר או בן משפחה)
אם הבנתי נכון, הרב @משחזר-מידע מתכוון לומר שאת החומר שיש לך תשמור בכונן איזה שתרצה, אבל תגבה גם אותו בסוג מדיה שונה.הבנתי את זה. ועכ"ז אני מבקש שיכתוב איזה מוצר הכי מתאים לדעתו לזה.
הכי כתב מקודם שיש פחות זבל ויש יותר זבל ויש מיץ של הזבל. אז אני לקבל המלצה, איזה מוצר נכנס בגדר 'פחות זבל'. -
הכי כתב מקודם שיש פחות זבל ויש יותר זבל ויש מיץ של הזבל. אז אני לקבל המלצה, איזה מוצר נכנס בגדר 'פחות זבל'.
זה בדיוק העניין שגם את ה"הכי פחות זבל" צריך לגבות בעוד כונן, ואם אתה כבר מגבה בשלושה עותקים גם אם זה יהיה "זבל" (כהגדרת משחזר מידע) יש לך את זה בעוד גיבוי,
ובהגיון פשוט הסיכוי שיהרסו לך שתי הכוננים ביחד נמוך מאד שזה בעצם התאוריה של backup rule 3-2-1
מקווה שעזרתי -
@האיש-הלבן כתב בבירור | ההבדל בין פורמט EXFAT ל-NTFS מבחינת אבטחת המידע:
הכי כתב מקודם שיש פחות זבל ויש יותר זבל ויש מיץ של הזבל. אז אני לקבל המלצה, איזה מוצר נכנס בגדר 'פחות זבל'.
זה בדיוק העניין שגם את ה"הכי פחות זבל" צריך לגבות בעוד כונן, ואם אתה כבר מגבה בשלושה עותקים גם אם זה יהיה "זבל" (כהגדרת משחזר מידע) יש לך את זה בעוד גיבוי,
ובהגיון פשוט הסיכוי שיהרסו לך שתי הכוננים ביחד נמוך מאד שזה בעצם התאוריה של backup rule 3-2-1
מקווה שעזרתיעזרת מאד, וגם משחזר מידע. אבל אני לא מצליח להבין מדוע כ"כ קשה לכתוב המלצה על מוצר ספיציפי שמבין כל הגרועים זה הטוב שבגרועים.
-
אבל אני לא מצליח להבין מדוע כ"כ קשה לכתוב המלצה על מוצר ספיציפי שמבין כל הגרועים זה הטוב שבגרועים.
כי גם המוצר שהוא "הכי פחות זבל", הוא "זבל" אבל הכי פחות
ונניח מישהו ימליץ לך על מוצר מסוים, ואחרי זה תבוא ותגיד לו אבל אמרת שזה טוב?, ולכן אנשים מעדיפים לא להכנס לעניין הזה של להמליץ על כאלו מוצרים -
אז מדוע שלא ישתף אותנו גם.
עשית חיפוש בפורום שאתה כותב שלא משותף המידע הנ''ל?