בקשה | מחפש לקנות קינדל \ קורא ספרים אחר יד 2
-
קינדל כיום הם ללא כרטיס זיכרון. וגם אם קנית זיכרון מובנה אז זה ממש יקר (ואפשר לחסום את הגישה לוויפי ע''י בקרת הורים מובנת בקינדל של אמזון) (יש בעייה אחת שאם אתה רוצה חלוקה לתקיות וכו וכו אז חייב להתחבר לוופי באופן חד''פ ואז יש לך פרסומות ולהוריד אותם עולה 20 דולר)
יש חברה שהיא אנדרואיד שהיא גם ממש יקרה ואפשר להכשיר אותה.
יש עוד חברה שיש בה כרטיס זיכרון אבל היא עם אינטרנט מובנה ואי אפשר להכשיר את זה.יש לי קינדל ששוכב אצלי בבית הרבה זמן עם 4 גיגה משהו ממש דפוק שקיבלתי במתנה עולה בעיקרון 250 ש''ח אני יכול למכור לך אותו ב100 ש''ח (אני לא הולך להשתגע על המכירה שלו) -
-
@למה-באתי כתב בבקשה | מחפש לקנות קינדל \ קורא ספרים אחר יד 2:
יש חברה שהיא אנדרואיד שהיא גם ממש יקרה ואפשר להכשיר אותה.
יש ל @האדם-החושב אחד כזה הבעיה היא שאחרי שאתה קונה במחיר הזה אתה מפחד להרוס אותו
@קובי-קובי נראה לי שקודם תבדוק את המכשירים הכשרים שמוכרים אולי יש בהם אפשרות גם לספרים חיצוניים (אולי זה יותר יקר מקינדל אבל שווה מאשר להרוס מכשיר יקר -
@איש-אמת כתב בבקשה | מחפש לקנות קינדל \ קורא ספרים אחר יד 2:
@קובי-קובי נראה לי שקודם תבדוק את המכשירים הכשרים שמוכרים אולי יש בהם אפשרות גם לספרים חיצוניים (אולי זה יותר יקר מקינדל אבל שווה מאשר להרוס מכשיר יקר
איפה מוכרים מכשירים כשרים ?
אשמח למידע עליהם
וכמובן מעוניין לקנות יד שניה -
@קובי-קובי אם יש לך כסף להשקיע הייתי ממליץ על onyx book 7 המחיר באזור ה700₪ פועל על אנדרואיד עובד פצצה מניסיון (עזרתי לחבר שלי לקנות לי יש מהסדרה היוקרתית שזה הרבה יותר יקר...)
יש גם אפשרות יותר זולה רק שאני לא יודע עד כמה איכותית מעלי אקספרס זה התמונהבכל אופן ניתן להכשיר אותם על ידי פקודות adb אם תצטרך אוכל לעזור לך מרחוק.
-
@דובי-ג כתב בבקשה | מחפש לקנות קינדל \ קורא ספרים אחר יד 2:
@קובי-קובי אם יש לך כסף להשקיע הייתי ממליץ על onyx book 7 המחיר באזור ה700₪ פועל על אנדרואיד עובד פצצה מניסיון (עזרתי לחבר שלי לקנות לי יש מהסדרה היוקרתית שזה הרבה יותר יקר...)
יש גם אפשרות יותר זולה רק שאני לא יודע עד כמה איכותית מעלי אקספרס זה התמונהבכל אופן ניתן להכשיר אותם על ידי פקודות adb אם תצטרך אוכל לעזור לך מרחוק.
הגיע אלי להכשרה go 6 החדש שלהם. איך אני יכול להכשיר אותו? קיידרואיד עובד?
המייל שלי הוא isralfarkash770@gmail.com -
@למה-באתי קיידרואיד לכאורה אמור לעבוד עליו. לדגם הזה יש שירותי גוגל מובנה מהחברה (זה לא היה תמיד בכל הדגמים). קח בחשבון שכל הראם שלו הוא 2 ראם, שברובו תפוס כל הזמן ע"י המערכת, והקיידרואיד לוקח עוד זכרון. המכשיר גם ככה לא מהיר מידי.
אפשר גם אאוטנט אם זה מספק אותך. -
@avivis כתב בבקשה | מחפש לקנות קינדל \ קורא ספרים אחר יד 2:
@קובי-קובי 05331105100 יש לו גם יד2
יש טעות במספר
כאן יש את הפרטים שלו
https://mitmachim.top/post/571551
וזה המייל
goldbrg@gmail.com -
בכל אופן ניתן להכשיר אותם על ידי פקודות adb אם תצטרך אוכל לעזור לך מרחוק.
איך אפשר לפתוח בו אפשרויות מפתחים?
-
@רוצה-לדעת-3 כתב בבקשה | מחפש לקנות קינדל \ קורא ספרים אחר יד 2:
בכל אופן ניתן להכשיר אותם על ידי פקודות adb אם תצטרך אוכל לעזור לך מרחוק.
איך אפשר לפתוח בו אפשרויות מפתחים?
לפי מה שזכור לי, בדגם הזה, זה לא בדיוק מצב מפתחים, יש מצב ניפוי באגים וזה מספיק לעניינינו.
המכשיר אצלך ואתה לא מוצא? -
@למה-באתי כתב בבקשה | מחפש לקנות קינדל \ קורא ספרים אחר יד 2:
@דובי-ג כתב בבקשה | מחפש לקנות קינדל \ קורא ספרים אחר יד 2:
הגיע אלי להכשרה go 6 החדש שלהם. איך אני יכול להכשיר אותו? קיידרואיד עובד?
המייל שלי הוא isralfarkash770@gmail.comקיידרואיד עובד עליו,כנראה, זה כמעט אותו דגם כמו ה5, שינויים קלים ממש.
https://mitmachim.top/post/799356 -
@רוצה-לדעת-3
זה משתנה קצת בין דגמים, אבל בכולם זה נמצא די נגיש בהגדרות
ולא דורש להקיש 7 פעמים כמו בכל אנדרואיד
יש דגמים שזה בהגדרות>אפליקציה>מצב ניפוי באגים (שורה שניה)
יש דגמים שזה באפליקציות ב3 קוים למעלה בצד ימין
איזה דגם זה אצלך?