שיתוף | השוואת סינוני אינטרנט
-
לאחר תקופה של התלבטויות ושאלות רבות שצפות סביב נושא הסינונים, הרבה פעמים אנחנו מוצאים את עצמנו לא בטוחים בבחירה הנכונה, ואין לנו אפשרות לבחון את כל האופציות לעומק.
אז בחודש האחרון עברתי על כל אחד מהסינונים , בדקתי אותם, והשוויתי את היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם.
הנה המסקנה שלי לפי דעתי האישית: -
@יוסי-שווארץ
קודם תודה על איסוף המידע וסידורו בטבלה.לא נראה לי שיש אדם אחד שיסכים עם האמירה הזו שלאתרוג יש שירות לקוחות טוב יותר מנטפרי
המצב הפוך לחלוטין ואני מכיר את שניהם מצוין. -
@דוד-משה-1 כתב בשיתוף | השוואת סינוני אינטרנט:
המחיר בנטפרי לא כולל את העלות הנוספת בחבילה
באתרוג\נתיב זה כולל מחיר הגלישה?
-
@דוד-משה-1 בכל החבילות אני מדבר רק על הסינון ולא על חבילת גלישה
-
@יוסי-שווארץ כתב בשיתוף | השוואת סינוני אינטרנט:
בכל החבילות אני מדבר רק על הסינון ולא על חבילת גלישה
אם אתה קונה חבילה של נטפרי מספק כמו בזק היא עולה יותר מהמחיר של חבילה ללא נטפרי.... מה שלהבנתי בכל החברות לא כך
-
@יעקב-מ-פינס כתב בשיתוף | השוואת סינוני אינטרנט:
המחיר בנטפרי לא כולל את העלות הנוספת בחבילה
באתרוג\נתיב זה כולל מחיר הגלישה?
מי שגולש עם תוכנה וסינון מקומי משלם 55 על התוכנה, לא כולל הרשת
יש אפשרות לשלם על סינון ברמת ספק במחירים הסטנדרטים (כ 100 ש"ח לחודש או סים לסטיק עם חבילות לפי גודל) אבל אין הגנה על המחשב (יש גם תוכנה כמו וויפרי שמגנה מרשתות שהם לא אתרוג בעלות 10 ש"ח לחודש) -
פוסט זה נמחק!
-
@106 כתב בשיתוף | השוואת סינוני אינטרנט:
לאחר תקופה של התלבטויות ושאלות רבות שצפות סביב נושא הסינונים, הרבה פעמים אנחנו מוצאים את עצמנו לא בטוחים בבחירה הנכונה, ואין לנו אפשרות לבחון את כל האופציות לעומק.
אז בחודש האחרון עברתי על כל אחד מהסינונים , בדקתי אותם, והשוויתי את היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם.
הנה המסקנה שלי לפי דעתי האישית:תודה רבה
נסרת סינון של נטפרי עולה 100 ש"חוויפרי זה לא חובה בנטפרי אלא משהו נוסף
-
@נעזר1000 כתב בשיתוף | השוואת סינוני אינטרנט:
@106 כתב בשיתוף | השוואת סינוני אינטרנט:
הנה המסקנה שלי לפי דעתי האישית:תודה רבה
נסרת סינון של נטפרי עולה 100 ש"חוויפרי זה לא חובה בנטפרי אלא משהו נוסף
נכון... טעיתי.
-
הנה המסקנה שלי לפי דעתי האישית:כתבת שאין גמישות בנטפרי לפתוח אתרים, זה לא מדוייק, נטפרי ודאי פותחים עשרות אתרים ביום, אבל אחרי שהוחלט על אתר שהוא סגור - שוב לא ייפתח.
-
@יוסי-שווארץ
ולכן היית צריך לרשום מה שמחוץ לקריטריונים
כי גם מה שלא במאגר אפשר להוסיף לאחר בדיקה אפילו באותו יום
ומי שלא מכיר את נטפרי אין סיבה שיבין למה אתה מתכוון... -
בכל החבילות אני מדבר רק על הסינון ולא על חבילת גלישה
אם אתה קונה חבילה של נטפרי מספק כמו בזק היא עולה יותר מהמחיר של חבילה ללא נטפרי.... מה שלהבנתי בכל החברות לא כך
אתה בטוח במה שאתה אומר?
כי אני משווק של בזק [לא כ"כ מתעסק באינטרנט] והם ניסו לדחוף אותי לאינטרנט וטענו לי שאין הבדלים וכו וכו' -
@יוסי-שווארץ להגדיר את הסינון של נתיב כפי שמוגדר כאן זה מאוד לא מדוייק נתקלתי באינספור רמות סינון של נתיב הן למחשבים והן למובייל (לא נכנס לויכוח אם זה אותה חברה או לא...) ככה שלא נכון להגדיר אותם הגנה בינונית וכן לא נכון להגדיר כמות אתרים פתוחה מצומצם גם לגבי מהירות גלישה אני לא בדיוק מסכים... במיוחד לאור העובדה שזכור לי מהעבר כשהיה לי אתרוג שזה היה יותר איטי (אא"כ הם שינו משהו... זה היה מזמן...) כמו כן למי שכתב שלנטפרי אין גמישות זה נכון בערך... יצא לי להתקל במספר מצבים שבהם הייתה גמישות גם בנטפרי (לא רק וואטסאפ...)
-
ההשוואה כאן לוקה בחסר ואינה מדוייקת בכמה דברים. בתור לקוח גם של נטפרי וגם של אתרוג.
1- שירות הלקוחות של אתרוג לא מגרד את שירות הלקוחות של נטפרי, בשום פרמטר, מהירות התגובה, מקצועיות אדיבות ועוד
2- ההשוואה בין מחיר ה"סינונים" אינה נכונה כלל. באתרוג מחיר הסינון מובנה במחיר הספק והתשתית. רק מי שגולש עפ ספק אחר נאלץ לשלם 55 ש"ח. ההשוואה צריכה להיות במחיר הספק+ סינון.
3- מספר אתרים פתוח. בלי שום ספק באתרוג הרבה יותר. כך שממש לא נכון לומר שבנטפרי מורחב מאד ובאתרוג רק מורחב. בדיוק להיפך וזה על חשבון רמת הסינון כמובן.בקיצור... הטבלה הזו משקפת שימוש קצר מאד שלא באמת אומר הרבה.