¤יישומים נעולים¤
-
ישנם יישומים שיורדים מהרשת עם סמל של מפתח או מנעול על התמונה של היישום מה שאומר שהיישום עובד רק במכשיר שעליו הוא ירד. זה קורה גם בסתם יישום שנשלח לפאלפון ממחשב. יש אפשרות לתקן את זה? במצב זה הוא אפי לא ניתן לשינויים במחשב כי הוא נחשב לקובץ מוגן.
בטוח שיש דרך להסתדר עם זה השאלה מה היא..
@אביי @אלישי @שמואל
מצפה ממכם לתגובות מועילות... -
אני לא ממש הבנתי מה זה מפריע לך?
מה זה משנה המנעול הזה? -
א. כשזה עם מנעול אי אפשר להעתיק את היישום בצורה שיפעל במכשיר אחר.
ב. אי אפשר לכתוב במניפסט פקודת מיזעור. -
@משה-כהן זה לא קובץ נעול מעיקרו, אלא מכיון שזה הורד או נשלח בבלוטוס' המכשיר נועל אותו במסגרת הסכם הנאצי סובייטי
שלא לאשר להעביר שירים ויישומים ממכשיר לשני ללא הרשאת היוצר (ד"א אפל משתמש עם ההסכם הזה עד היום הזה)..
-
-
לאיזה תוכנה הוא מתכוון?
-
את mobimb יש לי ואני מכיר מצוין, אבל מה הקשר בינה לבין הבעייה של המנעול??
-
בסדר לא זאת הבעיה שלי, רק הזכרתי את הקטע עם הבלוטוס בהתחלה כדי להסביר למה כוונתי.
הבעיה הספציפית בתכלס זה על דפדפן אופרה לנוקיה שיורד נעול ישר מהרשת בלי שום קשר לשליחה דרך בלוטוס! ומה שאני רוצה זה לכתוב במניפסט פקודת no exit ואי אפשר כי הוא מוגן.
אי אפשר אפי להעתיק אותו מהפלאפון למחשב דרך usb -
@משה-כהן ראשית כל, ביכולתך להוריד את אופרה מיני מדפדפן רגיל ואז להעתיק למחשב... שנית כל אתה יכול להגדיר שישאל אותך איך הוא יקרא ליישום שיורד (וכן כל קובץ שיורד) ואז מתי שהוא שואל אותך תשחק עם הסיומת.. (נראה לי היה נידון על זה בפרוג מתי שהוא)..
-
@אלישי אמר ב¤יישומים נעולים¤:
@דוב אתה בטוח שזה יעבוד במכשיר? (מסופקני..).
לשנות שם של יישום זה עובד, בתנאי שלפני זה לא היה לו סיומת כלל.
יש אפי' את היישום ששולח את היישומים (אחרי שהורסים את הסיומת) ישר ליישומים ולא לגלריה לקבצים שהתקבלו. -
@משה-כהן אמר ב¤יישומים נעולים¤:
@דוב לא אמור לעבוד רק אם תשים נקודה (דרך Bluftp) לפני הסיומת ואחריה ותוציא את הכרטיס ותכניס מחדש.
כמובן כשהיישום בכרטיס, אם הוא בפלאפון תכבה ותדליקלא הבנתי מה לא עובד.
1/70