בירור | שאלה על קניית כונן חיצוני איכותי מאלי אקספרס.
-
@פלמנמוני כתב בבירור | שאלה על קניית כונן חיצוני איכותי מאלי אקספרס.:
@EM308
לא קייםלא רק שלא קיים זה גם לא הגיוני המחיר...............
אבל כמובן שגם אם יהיה בעליאקספרס 3T ב500 ש"ח לא לקנות...........
אתה מתחיל להכניס חומר ופתאום הוא נאבד... זה אפי' לא שווה את ה'לנסות... מה כבר יכול לקרות...' והנזק אח"כ עלול להיות עצום!!!
-
-
@ברי-קלמנוביץ כתב בבירור | שאלה על קניית כונן חיצוני איכותי מאלי אקספרס.:
אם אתה מעוניין בקישור של מוצר אמין תעדכן.
וכי למה שלא יהיה מעוניין?
-
@ברי-קלמנוביץ
אוקי אשמח שתשלח.
אגב אולי מאמזון עדיף?
פעם קניתי בארץ כונן חיצוני ב400 ש''ח של 1TB אבל הייתי צריך משהו ממש איכותי בשביל שיעבוד זריז. פה רק צריך כדי לאחסן מלא קבצים. אז רק צריך משהו אמין ואיכותי, לא בעל ביצועים. -
@כולם אין כוונתי לפגוע או לחלוק על אף אחד.......... לצערי אני מדבר מנסיון רב........ וגם דבר זה נכתב רבות בפורום היקר שלנו.......... אל תאמרו לא ידעתי... אל תתאכזבו אח"כ וכדומה... זכרונות מעליאקספרס לא שווה את הסיכון... יש כאן בפורום סיפורים הזויים ואין שום דרך לשחזר אח"כ את החומר........ ראו הוזהרתם......
באשר לאמזון בהחלט אפשר רק בזהירות הנדרשת......
-
@2580
אף אחד לא חולק על זה שקיים סיכון גבוה באלי אקספרס. וגם אף אחד לא חולק שקרו מקרים הזויים ומצערים לא פחות.
מי שיש לו תקציב גבוה ויכול לקנות בצורה בטוחה בארץ אצל כאלו מומלצים אין חולק שזה עדיף, אבל כולנו או לפחות רובינו מעדיפים לקבל מוצר טוב בכמה שפחות כסף. ולכן עדיין בתוך ערימה של שחת כשיש כאלו שממליצים מנסיון רב בתחום וגם מקניה אישית, אז לכאו' הקונה יש לו על מי שיסמוך.
והמחמיר תבוא עליו ברכה...
ביטוח חיים אין לאף אחד.... -
@ברי-קלמנוביץ כתב בבירור | שאלה על קניית כונן חיצוני איכותי מאלי אקספרס.:
מי שיש לו תקציב גבוה ויכול לקנות בצורה בטוחה בארץ אצל כאלו מומלצים אין חולק שזה עדיף, אבל כולנו או לפחות רובינו מעדיפים לקבל מוצר טוב בכמה שפחות כסף. ולכן עדיין בתוך ערימה של שחת כשיש כאלו שממליצים מנסיון רב בתחום וגם מקניה אישית, אז לכאו' הקונה יש לו על מי שיסמוך.
אותי לימדו שאין לי מספיק כסף כדי לקנות בזול.... וד"ל....
גם אם יש מישהו שממליץ מנסיון רב לא מומלץ עד שהזכרון לא נוסה זמן רב ונבדק שלא חסר בו שום דבר מהחומר וכמובן שמילאו אותו עד הסוף...
אין לי כח וזמן עכשיו להוסיף קישורים אבל בל"נ אני אצרף במוצ"ש או בראשון... להמלצות המומחים באמת כדוגמת @משחזר-מידע ... וסיפורים מהפורום...
-
נס שעוד אין שום סיני שעלה על ה'סטארט-אפ' למכור דירות באליקספרס.
הוא היה עושה מיליונים, מכל ה'אויבער חכמים' שהיו בטוחים ש'עלו על השיטה' איך להשיג בזול.או כמו שאמר איינשטיין:
שני דברים הם אין-סופיים.
היקום, והטיפשות.
הראשון זה טענה שעוד לא הוכחה סופית, אבל השני הוכח למעלה מכל ספק.