המלצה | מידע עדכני על נגנים כשרים
-
@yankeev כתב בהמלצה | מידע עדכני על נגנים כשרים:
שיניחו את דעתם מבחינת האיכות והמהירות
אנדרואיד רח"ל
לא נראה לי שתמצא משהו, אתה לא רוצה שום חסימה של אנדרואיד? כי נראה לי שאחרי עריכה של המערכת בתוספת החסימה של קיידרואיד יש הגנה ברמה גבוהה מאוד(למרות שגם אז יכול להיות שאתה צודק בחשש שלך, אבל לא סביר שאפשר לעקוף אם לא דרך צריבת קושחה מחדש)
-
@yankeev כתב בהמלצה | מידע עדכני על נגנים כשרים:
באופן שלא ניתן לפרוץ ע"י קיידרואיד
ניסית לא תמיד הטכנאים צודקים
-
@yankeev אין תחליף,
לנגן בשביל מוזיקה יש תחליף,
לנגן בשביל ספרים / קבצים / משחקים וכ'ו אין תחליף!
אך ודאי שהחשש שלך צודק,
ואם בכל זאת תרצה לקנות נגן אנדרואיד או שתקנה נגן חסום כדוגמת נגן אולטרה Q6 וכדומה,
ואם תרצה להזמין מאליאקספרס וכדומה יש 3 דברם שצריך לחסום:- אינטרנט (קיידרואיד/ אאוטנט רוב הנציגים לא מסכימים).
- וידיאו (או טכנאי שמבין איך לחסום את האפשרות הצפיה של המכשיר גם מאפלקציות התומכות בצפייה או למחוק את האפלקציות שאפשר לצפות דרכם ואז לעשות את 3).
- לחסום אפשרות התקנת קבצים.
-
-
@צדיק-תמים כתב בהמלצה | מידע עדכני על נגנים כשרים:
, רק אם יש שירותי גוגל
רשמיים עי שהיצרן נרשם בגוגל
-
@avrasha כתב בהמלצה | מידע עדכני על נגנים כשרים:
ע"י עקירת הרכיב של הוויפי. רוב הסיכויים שזה יבטל לך גם את הבלוטוס
באאוטנט אפשר לחסום גם בלי להוציא חלקים מהמכשיר.
-
@פבב-הראשון כתב בהמלצה | מידע עדכני על נגנים כשרים:
ע"י עקירת הרכיב של הוויפי. רוב הסיכויים שזה יבטל לך גם את הבלוטוס
באאוטנט אפשר לחסום גם בלי להוציא חלקים מהמכשיר.
אאוטנט ברישמי בכלל לא חוסמים נגנים של אנדרואיד כך שאני ממש לא מבין את מה שכתבת. גם אם תמצא מישהו שחוסם צריך לראות אם א"א לפרוץ ע"י שמומחה שיודע איך פורצים ינסה ויראה שזה לא נפרץ. אני לא מכיר חסימה שמצליחה לחסום כמו שצריך אם אין שרותי גוגל רשמיים אמיתיים שמבצעים חסימת frp.
-
אאוטנט ברישמי בכלל לא חוסמים נגנים של אנדרואיד כך שאני ממש לא מבין את מה שכתבת.
נכון זה לא רשמי אבל מכיר כמה שחסמו נגנים באאוטנט, אבל אין שום הבדל בין חסימת טאבלט לחסימת נגן (סמארטפון הוא עם סים ולכן סמארטפון כן שונה), אם אתה חושב אחרת תכתוב כאן.
-
@פבב-הראשון ההבדל הוא שבדר"כ בטאבלט שמכבד את עצמו יש שרותי גוגל רשמיים ובנגן מעלי לא.
-
@פבב-הראשון לא