בירור | פתיחת בקשה להחזר על מוצר פגום מעלי
-
@חיים-יענקל-0 בזה בעצם על השאלה הראשונה שלי בהודעה הראשונה כאן..
(חלקית, רק אם שילמת בפייפל)
שכוייח -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
-
@חיים-יענקל-0 כתב בבירור | פתיחת בקשה להחזר על מוצר פגום מעלי:
זה לא משנה אתה יכול לפתוח מיד בפייפל ולא צריך לפנות בכלל לאלי ואפילו אם פנית כבר אליהם זה לא משנה.
פעם אמרה לי נציגת פייפל שכשמדובר בסינים תמיד עדיף לפנות אליהם ולא לאלי.איך, טלפונית?
כי באתר בפתיחת פניה הייתי צריך להעלות הוכחה שפניתי קודם למוכר והוא לא עזר לי -
@פלמנמוני
אכן לאחרונה עשו את הדבר הזה שצריך להוכיח התכתבות עם המוכר.
אפשר להתחיל להתכתב עם המוכר במרכז ההודעות ואז לשלוח צילום מסך.אבל באמת בטלפון עדיף,
לפעמים הם סוגרים מקרה לרעתך באתר ואתה מתקשר ומדבר איתם והם פותחים את זה שוב וזה נסגר לטובתך. -
@חיים-יענקל-0 כתב בבירור | פתיחת בקשה להחזר על מוצר פגום מעלי:
@אלי-TZA
זה לא משנה אתה יכול לפתוח מיד בפייפל ולא צריך לפנות בכלל לאלי ואפילו אם פנית כבר אליהם זה לא משנה.
פעם אמרה לי נציגת פייפל שכשמדובר בסינים תמיד עדיף לפנות אליהם ולא לאלי.עיין פה ובכל השרשור
-
@אלי-TZA כתב בבירור | פתיחת בקשה להחזר על מוצר פגום מעלי:
עוד לא ראיתי כאן סיפור עם החזר מפאיפאל שלא הייתי מקבל מאלי אקספרס עצמם.
אני כבר כמה שנים משלם לאלי אקספרס עצמם וממילא מתלונן רק להם וכשפאיפאל לא בתמונה בד"כ הם בסדר גמור++
כך שאני לא חושב שתשלום בפאיפאל מגדיל את הסיכוי לקבלת החזרמצד העובדה שהם חושבים שאתה בהגנה כפולה.
וגם הגנה מגנבת פרטי האשראי שקרה כהמ כ"פ באלי' אבל נדיר כיום -
-
@פלמנמוני כתב בבירור | פתיחת בקשה להחזר על מוצר פגום מעלי:
@DANIEL-4 כתב בבירור | פתיחת בקשה להחזר על מוצר פגום מעלי:
מצד העובדה שהם חושבים שאתה בהגנה כפולה.
וגם הגנה מגנבת פרטי האשראי שקרה כהמ כ"פ באלי' אבל נדיר כיוםאבל התלונה עצמה אין ספק שיותר כדאי בעלי עצמם, בפרט לאור מה שכתבת
וביותר - שהם דורשים זאת כיום [בעבר לא - כיום יש להם אמינות כלשהי על אלי'] - תבדוק כשאתה מגיש תלונה עולה לך חלון שאלה האם כבר פנית לאלי'