בקשת מידע | עידכון גירסת אנדרואינד
-
@אליה-אליהו כתב בבקשת מידע | עידכון גירסת אנדרואינד:
היי @FSHLOMO @TripleU @אשי-כחול @למה-באתי @מגנוס-קרלסן @מישהו12 @פראירי מישהוא מיכם יכול לעשות לי עידכון גירסת אנדרואינד מרחוק לגירסת אנדרואינד 10 ? (יש לי אנדרואינד 8.1)
תודה!!!אני כלל לא מומחה בזה.
אבל @מישהו12 כתב במדריך שזה רק מאנדרואיד 9 -
@למה-באתי כתב בבקשת מידע | עידכון גירסת אנדרואינד:
היי @FSHLOMO @TripleU @אשי-כחול @למה-באתי @מגנוס-קרלסן @מישהו12 @פראירי מישהוא מיכם יכול לעשות לי עידכון גירסת אנדרואינד מרחוק לגירסת אנדרואינד 10 ? (יש לי אנדרואינד 8.1)
תודה!!!אני כלל לא מומחה בזה.
אבל @מישהו12 כתב במדריך שזה רק מאנדרואיד 9@למה-באתי מה ואי אפשר ביכלל מ אנדרואינד 8.1 ? או שיש אפשרות ורק היא מאוד מסובכת
-
@אליה-אליהו
א. חוקי הפורום בנוגע לתיוגים.
ב. תגלול כמה הודעות למעלה, קישרתי למדריך. -
תודה!!!אני הייתי שמח אם מישהו יוכל לעשות לי בשליטה מרחוק את הצריבה של הסיסטם של אנדרואיד 10+
נ.ב. אני יודע שיש מדריך מצוין של @מישהו12 אבל אני לא מצליח כנראה אני עושה משהו לא טוב
תודה מראש -
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | עידכון גירסת אנדרואינד:
לכל המתעניינים בצריבה מרחוק...
זה תמיד מאוד מסובך, בטח במקרה שלנו. כי גם אחרי צריבת הסיסטם הרלוונטי, צריך הרבה ידע לפתור כל מיני תקלות שצצות...אם יש לך סיסטם בנוי למכשיר זה לא בעיה
הבעיה מתחיל כשצריך להתאים את זה למערכת ולא נראה לי שתמצא פרייאר שיעשה את זה -
@FSHLOMO כתב בבקשת מידע | עידכון גירסת אנדרואינד:
@מישהו12 כתב בבקשת מידע | עידכון גירסת אנדרואינד:
לכל המתעניינים בצריבה מרחוק...
זה תמיד מאוד מסובך, בטח במקרה שלנו. כי גם אחרי צריבת הסיסטם הרלוונטי, צריך הרבה ידע לפתור כל מיני תקלות שצצות...אם יש לך סיסטם בנוי למכשיר זה לא בעיה
הבעיה מתחיל כשצריך להתאים את זה למערכת ולא נראה לי שתמצא פרייאר שיעשה את זהלכן הדגשתי "בטח במקרה שלנו"...
-
@מישהו12 יש אפשרות אולי לא לעדכן גירסא אלא פשוט להפוך את המעבד שלי למעבד יותר מהיר ?