בעיה | F22 PRO החלפת קוד
-
@יונוש יש לך סייר קבצים עם רוט?
אם כן, איזה?
וזה הסקריפט, אם אתה יודע איך להריץ אותו removepassword.sh קרדיט ל@מישהו12 -
@פקז יש לי סייר קבצים לא יודע איך בודקים אם יש רוט וגם לא להריץ אתה מכיר אולי דרך יותר פשוטה ?
-
@פקז יש לי סייר קבצים לא יודע איך בודקים אם יש רוט וגם לא להריץ אתה מכיר אולי דרך יותר פשוטה ?
-
אני מעלה שוב מי יכול לעזור לי בענין שביקשתי מזמן ????? בבקשה תגללו למעלה תקראו תבעיה ותסבירו לי איך פותרים אותה
ןלא אני לא כזה גאון שמבין ברוט וכד' מי שיוכל לעזור אני ישמח
תודה רבה -
@יונוש הדרך היחידה בלי רוט וכדומה זה לאפס את הטלפון.
קוד הPIN אמור להיות הסיסמא שקבעת, אם לא אין לאף אחד איך לדעת.
ואז הפיתרון הוא או כל מיני דברים ברוט - או איפוס.@מישהו12 כתב בבעיה | F22 PRO החלפת קוד:
ואז הפיתרון הוא או כל מיני דברים ברוט - או איפוס.סליחה על ההקפצה, אבל כנראה מדובר על הPIN הרגיל, אלא שיש איזה באג שלא נותן מקש אישור או המשך,אני לא יודע איך רק בודדים פרסמו כאן על הבעייה הזו, לזה יש לך איזה רעיון(אולי מפורומים אחרים)? לי אין רוט ועיקר הבעייה שלי שא"א לפתוח ADB בלי לעבור במסך הזה
-
@מישהו12 כתב בבעיה | F22 PRO החלפת קוד:
ואז הפיתרון הוא או כל מיני דברים ברוט - או איפוס.סליחה על ההקפצה, אבל כנראה מדובר על הPIN הרגיל, אלא שיש איזה באג שלא נותן מקש אישור או המשך,אני לא יודע איך רק בודדים פרסמו כאן על הבעייה הזו, לזה יש לך איזה רעיון(אולי מפורומים אחרים)? לי אין רוט ועיקר הבעייה שלי שא"א לפתוח ADB בלי לעבור במסך הזה
-
@yeh-0 כתב בבעיה | F22 PRO החלפת קוד:
סליחה על ההקפצה
אין צורך להתנצל
.
פשוט לשמור על חוקי הפורום ולפתוח נושא חדש -
@מישהו12 כתב בבעיה | F22 PRO החלפת קוד:
אין צורך להתנצל .
פשוט לשמור על חוקי הפורום ולפתוח נושא חדשכמו כן אין להקפיץ נושאים הישנים יותר מ-60 יום, זה גורם לבלבול ואי הבנה וקושי בעזרה,
במקרה שלנו הסברתי יותר מדוייק את הבעייה, זה לא הקפצה