בירור | רחפנים עם מסך מובנה בשלט - איזה מומלץ
-
לא זוכר אם המלצתי. מעולה עם מסך מובנה
https://he.aliexpress.com/item/1005007883019522.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.247.55a4586arw5qO5&gatewayAdapt=glo2isr -
@WD40 כתב בבירור | רחפנים עם מסך מובנה בשלט - איזה מומלץ:
ג. כיון שהנ"ל עובדים עם WIFI ו- GPS והורדת תוכנה/ות של הרחפן אם הבנתי נכון, השאלה האם למשתמשי נטפרי יהיו בעיות?
רק שים לב שבשלט עצמו אין שום חסימה ויכולות לבוא ע"י כך מכשולות
אגב חבר שיש לו רחפן DJI מאוויק 2 פרו אמר לי שלאאוטנט או משהו דומה יש אפשרות לחסום את השלט לגלישה ועדיין אפשר לעדכן דרכו גרסאות -
@WD40 דעתי האישית היא נגד כל הרחפנים האלו כי הם ממש דפוקים
אם אתה מחפש משהו דפוק, תפדאל תדפק (אם בכלל תצליח לקבל אותם מהמכס)
התמונות נראות יפות אבל במציאות המנוע לא ברשלס (עם פחמים או מברשות) ואז סיכוי גבוה שיכנס לך גרגיר חול לתוכו או שישחק לך הגיר בשניה של לחץ על הפרופים או שזה עשוי פלסטיק זול ושביר ולא נראה טוב וכו (חוץ ממה שאנחנו כן יודעים - המסך ללא בהירות מספקת בשמש - קליטה גרועה - צילום לא איכותי.. כן הם כותבים 4k 8k פשוט בלבול מוח זה מצלם ב 480p מקסימום)
זה לא שאני חסיד של dji וכמובן תוכל ללכת למתחרים אבל לא לזבל הסיני הזה שישלח לך את ה 700 שקלים לפח
ואם כבר מדברים אז אני מוכר את ה dji mini 4 שלי אז מי שמעוניין פרטים בפרטי -
אני קניתי רחפן עם מסך וראיתי שעצרו לי במכס ובקשו ממני תשלום על המכס אז העברתי לקבל את הדואר בחנות ולא בדואר ישראל ששמה אין מושג לשלם מס וכדומה אז שווה בדיקה
וכ"כ הדגם שהזמנתי לא קיים כבר אבל כל מי שטוען שזה לא איכותי טועה בגדול כי מה שיש לי זה אחד הדברים ואפילו שזה עלה לי 300 שקל -
@שמש-בגבעון מוזר העניין של המכס שנעלם. החנויות רק הן סניף של הדואר
-
אני הבאתי רחפן וכל כמה ימים הוא עדכן מה אני צריך לעשות בפועל לא עשיתי כלום והוא נתן לי רישוי של משרד התקשורת וחייב אותי על 70 שקל בערך
ובשביל שלא יחייב תעשה ניתוב משלוח לחנות שמחלקת דואר ולא לסניף של דואר ישראל וככה הם לא מחייבים אותך
סופו של דבר אתה לא עושה שום דבר מיוחד(חוץ מהניתוב) -
@שמש-בגבעון כתב בבירור | רחפנים עם מסך מובנה בשלט - איזה מומלץ:
ובשביל שלא יחייב תעשה ניתוב משלוח לחנות שמחלקת דואר ולא לסניף של דואר ישראל וככה הם לא מחייבים אותך
יש לי הרגשה שהחוב הזה יצטבר לאלפי שקלים, תבדוק את זה שלא יהיה לך בעיות אחר-כך
-
@יצחק-בר כתב בבירור | רחפנים עם מסך מובנה בשלט - איזה מומלץ:
@simon כתב בבירור | רחפנים עם מסך מובנה בשלט - איזה מומלץ:
@WD40
אם תצליח לייבא רחפן עם מסך תעדכן אותי...
ניסיתי ולא הצלחתי.
בהצלחההצלחתי
הרחפן שווה?
אשמח לקישור -
@AFG בגדול לא עשיתי שום דבר דואר שראל עשה בשבילי הכל רק שחיכיתי בערך חודש וחצי וחוייבתי במס 50 ש"ח
בכדי להימנע מהתשלום וההמתנה צריך להודיע דואר ישראל לפני שהמוצר מגיע לארץ שאתה רוצה להוציא אישור לבד ואז אתה שולח טופס למשרד התקשורת זה לוקח 10 ימים עד שמגיע תשובה מהם ואתה שולח להם את האישור כך לא מחכים הרבה זמן והתשלום נמוך בהרבהאפשר גם לבקש מהמוכר שיכתוב שזה דבר אחר כך אתה גם נמנע מהמכס וגם מההמתנה וגם לא צריך אישור
-
-
@יצחק-בר כתב בבירור | רחפנים עם מסך מובנה בשלט - איזה מומלץ:
@אברהם-א יש לי אותו רק שבוע ועדיין לא נסיתי אותו במצבים של רוח וכדומה אבל הוא נראה טוב הכל כמובן ביחס למחיר
הרחפן שקניתי כבר לא קיים אבל יש דומים לו https://he.aliexpress.com/?spm=a2g0o.detail.logo.1.4a998ShG8ShGob זה למשל השחור יותר טובהקישור לא טוב
-
@יצחק-בר לפני כמה שנים זכור לי שבררתי אצלם גם לגבי מגביר קליטה ביתי לסלולר וזכור לי שהם הפנו אותי למסמך מפורט ביותר בו היו מכשירים שאסורים ליבוא פרטי (רק למורשה) וזכור לי במעומעם שבמכשירי שידור/קליטה שונים היתה מגבלה על הפרטי בגלל התדרים.
זאת אומרת שאם הצלחת זה לא בהכרח מעיד על הכלל.
אולי זה תלוי תדר, לא?