בקשת מידע | נגן לא אנדרואיד עם מהירות השמעה יותר מתוספת של רבע
-
@וינברגאלחנן כתב בבקשת מידע | נגן לא אנדרואיד עם מהירות השמעה יותר מתוספת של רבע:
אפשר להדליק את הנגן לדקה במהירות הכי גבוהה להסתכל על השעון ולראות אם עבר חצי דקה או ארבעים וחמש שניות וכו'.
בודק שניה.
-
@יואל-אברהם כתב בבקשת מידע | נגן לא אנדרואיד עם מהירות השמעה יותר מתוספת של רבע:
@וינברגאלחנן כתב בבקשת מידע | נגן לא אנדרואיד עם מהירות השמעה יותר מתוספת של רבע:
אפשר להדליק את הנגן לדקה במהירות הכי גבוהה להסתכל על השעון ולראות אם עבר חצי דקה או ארבעים וחמש שניות וכו'.
בודק שניה.
הדלקתי שיר של שלש דקות ו54 שניות ועשיתי סטופר זה משהו כמו 2 דקות וארבע שניות.
-
-
תודה
אם תוכל לבדוק בכמה יעזור לי מאד, כי בדקתי בהרבה נגנים ואפשר להגביר רק מעט ברבע יותר.
כל נגן אנדרואיד אנדרואיד 8.1 ומעלה ופתוח לAPK יעבוד לך מעולה...
||לצערי אין לי כרגע זמן לשלוח לך קישור לנגן אבל אם לא תמצא תוך יומיים אעזור לך למצוא את הנגן שהיה לי שהוא לא אנדרואיד|| -
כמעט כפול
תודה רבה
בשמחה!!
-
@דובי-ג כתב בבקשת מידע | נגן לא אנדרואיד עם מהירות השמעה יותר מתוספת של רבע:
תודה
אם תוכל לבדוק בכמה יעזור לי מאד, כי בדקתי בהרבה נגנים ואפשר להגביר רק מעט ברבע יותר.
כל נגן אנדרואיד אנדרואיד 8.1 ומעלה ופתוח לAPK יעבוד לך מעולה...
||לצערי אין לי כרגע זמן לשלוח לך קישור לנגן אבל אם לא תמצא תוך יומיים אעזור לך||אתה בעצמך אמרת לי שהוא לא רוצה אנדרואיד..
אל תחפור לו בבקשה הוא לא רוצה אנדרואיד מהסיבות שלו... -
בנגני אנדואיד אמרו לי כבר שיש אפשרות לשנות מהירות.
תודה לך
אני אמרתי לך...
-
תוכל לכתוב לי באיזה נגן מדובר אני רוצה גם לקנות
נראה לי הבקשה שלי מובנת, נגן רגיל מאפשר מהירות השמעה מעט יותר גבוה ואני רוצה לשמוע שיעור של שעה בחצי שעה.
כל נגן אנדרואיד אם אפליקציית MUSICOLET וכדומה מאפשר השמעה של עד פי שלוש כמדומני
הוא יכול להיות גם אנדרואיד@וינברגאלחנן ...
-
@יואל-אברהם כתב בבקשת מידע | נגן לא אנדרואיד עם מהירות השמעה יותר מתוספת של רבע:
לכן שאלתי אם יש גם נגן שאינו אנדרואיד שמאפשר זאת
אתה כתבת אחרי זה גם אנדרואיד אבל מה אכפת לך שיהיה אנדרואיד?
אל תחפור לו בבקשה הוא לא רוצה אנדרואיד מהסיבות שלו...
הנה בבקשה..... @דובי-ג