יש לי ווינדוס 10 וזה תמיד רושם לי שאני צריך להפעיל את הווידוס כל דבר כמעט שאני עושה זה רושם לי כחה מה עלי לעשות
-
תגובה: הפעלת ווינדוס
-
-
@נימרון יש לך את זה https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1590505595079-digiboy_activate-online_v12.cmd צריך להפעיל אותו מחובר לרשת
-
@נימרון יש לך את זה https://mitmachim.top/assets/uploads/files/1590505595079-digiboy_activate-online_v12.cmd צריך להפעיל אותו מחובר לרשת
@שלמה-ווייס
הפעלתי את מה שרשמת לי וזה מה נתן לי -
@שלמה-ווייס
הפעלתי את מה שרשמת לי וזה מה נתן לי -
@שלמה-ווייס
הפעלתי את מה שרשמת לי וזה מה נתן לי@נימרון מידע נוסף
-
קודם כל תודה רבה
עכשיו זה כבר לא רושם לי את זה
אבל לא יודע מה קרה מיום שישי המסך שלי ניהיה שחור ואני לא יכל לשנות את
הרקע מה עלי לעשות@נימרון תפרוץ
-
@נימרון עם מה שנתתי לך פשוט תפעיל כמנהל וכשאתה מקבל את אותה הודgה לחץ על מידע נוסף ובחר בהמשך בכל זאת ואז תן לסקריפט לעשות את העבודה שלו עד שהוא יכתוב לך press any key to exit
-
קודם כל תודה רבה
אבל לא יודע מה קרה מיום שישי המסך שלי ניהיה שחור ואני לא יכל לשנות את
הרקע מה עלי לעשות@נימרון אמר ביש לי ווינדוס 10 וזה תמיד רושם לי שאני צריך להפעיל את הווידוס כל דבר כמעט שאני עושה זה רושם לי כחה מה עלי לעשות:
אבל לא יודע מה קרה מיום שישי המסך שלי ניהיה שחור ואני לא יכל לשנות אתאם לא רשום אתה אמור כן להצליח לשנות רקע
לחצן ימיני על שולחן העבודה ואז התאמה אישית
תראה שם שזה מופיע על תמונה ולא על צבע מלא -
@נימרון אמר ביש לי ווינדוס 10 וזה תמיד רושם לי שאני צריך להפעיל את הווידוס כל דבר כמעט שאני עושה זה רושם לי כחה מה עלי לעשות:
אבל לא יודע מה קרה מיום שישי המסך שלי ניהיה שחור ואני לא יכל לשנות אתאם לא רשום אתה אמור כן להצליח לשנות רקע
לחצן ימיני על שולחן העבודה ואז התאמה אישית
תראה שם שזה מופיע על תמונה ולא על צבע מלא@bbn אבל אם הוא מקבל הודעה שווידוס לא מאוקטב המסך יחזור כל הזמן להיות שחור
-
@bbn אבל אם הוא מקבל הודעה שווידוס לא מאוקטב המסך יחזור כל הזמן להיות שחור
@שלמה-ווייס הוא אומר שההודעה נעלמה לו
-
@נימרון תלחץ קליק ימני על המחשב שלי ובחר במאפיינים והעלה תמונה לכאן בבקשה