שיתוף |סקירת פלאפון 4X4 גרסה 13 | מתעדכן
-
@שלוםפ האם אחרי שמעדכנים גירסה הוא לא מזהה והוא יכול להתקין עוד פעם?
כי התקנתי למכשיר חדש שקניתי והתעדכן ואחר זה ניסיתי עוד פעם והוא עדכן עוד פעם@נצח-ישראל גם אם זה מזהה הם יכולים לתת לך להתקין שוב, לדוגמא אם מישהו שיחק בהגדרות באמצעות קוד ורוצה לאפס אותם וכדומה
מה שצריך הוא לראות ב'אודות' את מספר הגירסא ובתוכנה את מספר הגירסא להורדה -
למען ישמעו ויזהרו...
אני אתמול עדכנתי גרסה.
מוגדר אצלי גיבוי אוטומטי, כך שיש לי גיבוי לאנשי קשר, אך בכל אופן יצרתי גיבוי נוסף, כי הוספתי מספר בבוקר וכפי שידוע הגיבוי הוא ב-02:00 בלילה.
לאחר שעדכנתי גרסה - עוד לפני שייבאתי את אנשי הקשר, החלתי את ההגדרות שהיו לי לפני העדכון.
חלק מההגדרות היה להגדיר שוב עדכון אוטומטי לאנשי הקשר (מדגיש שוב לפני שייבאתי אותם)...
וכפי שידוע ברגע שמגדירים גיבוי אוטומטי המערכת מגבה באותו רגע, ובהמשך בכל לילה כנ"ל.
לאחר כל זאת באתי לייבא את אנשי הקשר מהגיבוי שהיה לי לפני עדכון הגרסה, ולתדהמתי אין לו זכר.
יש את הגיבוי החדש (שיש בו בדיוק 2 אנשי קשר שהיו על הסים), אך הגיבוי העיקרי נעלם!!!
לאחר דקה שבו אלי עשתונותי, והשתמשתי בתוכנה לשחזור נתונים, ובחסדי שמים שחזרתי את הגיבוי.לאחר מעשה הבנתי (הגיוני לחלוטין) שהגיבוי האוטומטי הרי מוחק את כל הגיבויים האחרים...
וזה שהגדרתי גיבוי אוטומטי לפני שייבאתי אותם, היה טעות חמורה!שימו לבבכם, ואל תחזרו על טעותי כמוני.
-
למען ישמעו ויזהרו...
אני אתמול עדכנתי גרסה.
מוגדר אצלי גיבוי אוטומטי, כך שיש לי גיבוי לאנשי קשר, אך בכל אופן יצרתי גיבוי נוסף, כי הוספתי מספר בבוקר וכפי שידוע הגיבוי הוא ב-02:00 בלילה.
לאחר שעדכנתי גרסה - עוד לפני שייבאתי את אנשי הקשר, החלתי את ההגדרות שהיו לי לפני העדכון.
חלק מההגדרות היה להגדיר שוב עדכון אוטומטי לאנשי הקשר (מדגיש שוב לפני שייבאתי אותם)...
וכפי שידוע ברגע שמגדירים גיבוי אוטומטי המערכת מגבה באותו רגע, ובהמשך בכל לילה כנ"ל.
לאחר כל זאת באתי לייבא את אנשי הקשר מהגיבוי שהיה לי לפני עדכון הגרסה, ולתדהמתי אין לו זכר.
יש את הגיבוי החדש (שיש בו בדיוק 2 אנשי קשר שהיו על הסים), אך הגיבוי העיקרי נעלם!!!
לאחר דקה שבו אלי עשתונותי, והשתמשתי בתוכנה לשחזור נתונים, ובחסדי שמים שחזרתי את הגיבוי.לאחר מעשה הבנתי (הגיוני לחלוטין) שהגיבוי האוטומטי הרי מוחק את כל הגיבויים האחרים...
וזה שהגדרתי גיבוי אוטומטי לפני שייבאתי אותם, היה טעות חמורה!שימו לבבכם, ואל תחזרו על טעותי כמוני.
-
שמגברים/מנמכים את הוליום המקשי ספרות נעולים עד שמסך הווליום נעלם, מאוד מרגיז,
לא הייתי משדרג אם הייתי יודע שזה כך@yanki
לחיצה ימינה (מהמקשים שמסביב לאמצעי) כשהוליום דולק ניתן להקיש, ואגב גם למחוק -
@yanki
לחיצה ימינה (מהמקשים שמסביב לאמצעי) כשהוליום דולק ניתן להקיש, ואגב גם למחוק@השטייגעניסט
לא מבין מה הכוונה לחיצה ימינה , מאז גירסה 13 המקשים הספרתיים נעולים כל עוד החלון של הווליום מופיע -
עדכנתי גרסה 12 והחידושים הם:
- אפשר להכנס ישירות מהנגן לרשימת קבצים (זה טוב שפעם כשהיו יוצאים משיר לחייגן לא היה אפשרות לחזור לסייר בלי שיעצר השיר ועכשיו אפשר)
- יש חיפוש שירים
- הנגן תומך גם בסיומת שירים m4a וWMA.
- שמות האנש"ק הורחבו ל40 תוים
- נוספה אפשרות להערה בכל איש קשר
- ביטלו את "עזרה" בלוטוס
- במהלך שיחה בקוים כשלוחצים להכנס לשלוחות התצוגה כמו בחייגן הרגיל, זה מעלה שאם אתה רושם איש קשר תוך כדי שיחה אתה יכול לראות אם הוא כבר רשום, אבל חסרון שא"א להתקשר לאנשים תוך כדי האזנה לקוים כי זה ייקלט כמספר שלוחה...
- שינו חלק מהכתוביות.
- נוספה האפשרות לבחור בסוג רשת שיהיה על g4 בלבד
- לוח עברי לועזי ומשולב כולל תאריך עברי במסך הבית.
- אפשרות השתמש תמיד ברמקול
- רשימה לבנה ושחורה לשיחות יוצאות ודרישת קוד בכניסה אליהם
- אפשרות מחיקת מרובים ביומן שיחות
- ערוך לפני חיוג ישרות ביומן (לפני זה היה רק כשנכנסים לפרטי שיחה)
- סימון השתקה על המסך והשתקה ע"י הכפתור האמצעי
- רמקול נמצע בלחצן בצד ימין עוד לפני שהשיחה עונה
- אם לוחצים על שלוחה מייד כשהשיחה עונה זה לא נקלט צריך לחכות עוד שנייה ובאופן כללי לחיצה באמצע שיחה פחות נקלטת מפעם.
- ביטלו את פרטים ביומן שיחות.
- בממיר נוספה האפשרות טמפרטורה.
- משום מה ביטלו במחשבון את האפשרות M+/M-/MC/MR
- יש באג ברשימה שחורה לשיחות יוצאות שאם אני יעשה "ערוך לפני חיוג" ויוסיף למספר p1 וכדו' יוכלו להתקשר כי הוא לא יזהה שזה מספר מהרשימה השחורה....
- הוסיפו בזמני היום את הדף היומי.
נוספו בגרסה 13:
- בעייה 7 הוחזרה למצב הישן
- היומן שיחות נהיה מהיר מאוד
- אפשרות לגבות יומן שיחות
- אפשרות להעביר תזכירים מהפלאפון לכרטיס
- הקליטה השתפרה
- לוח עברי מחולק לפי החודשים העבריים
- פלאפון מהיר בפער משמעותי
- יש בפרופילים אפשרות "צליל סיום שיחה"
@שלוםפ כתב בשיתוף |סקירת פלאפון 4X4 גרסה 13 | מתעדכן:
ביטלו את פרטים ביומן שיחות.
אם אפשר אשמח להבין מה בדיוק ביטלו בזה
לגמרי את אפשרות לראות אורך של שיחות אחרונות וכו' ומס' שיחות לכל מספר?
תודה רבה -
תודה רבה@האדם-השלישי כתב בשיתוף |סקירת פלאפון 4X4 גרסה 13 | מתעדכן:
תודה רבהלא יודע מה ביטלו, אבל לא את זה.