מדריך | סינון מיילים לפי מקור+ עקיפת אימות אימייל
-
אז ככה...
ראיתי את השיתוף הנפלא ש @נחמן-פלח הכין לנו על אתר שמייצר לך מלאא כתובות כתובות מייל.ואז נזכרתי שקיים משהו שנקרא 'אחרי הפלוס'- שבעצם גוגל לא מחשבנת את מה שכתוב אחרי הפלוס,
בעצם אם המייל שלי הוא- KASNIKMS@gmail.com
אז לפני ה @ אני מוסיף + וכותב מה שאני רוצה
לדוגמא- KASNIKMS+MIT@gmail.com
אז למה שכתוב אחרי הפלוס גוגל לא מתייחסת, כי זה בעצם 'אני' (kasnikMS) ועוד משהו.אז לאלו ששואלים שם מאחורה, מה העניין שיהיה 'kasnik' + משהו?
אגב אני שומע אותכם, לא צריך לצעוק, עוד שניה אני מסביר הכלללל,
יש מושג שנקרא תוויות מכירים?
זה:
.וכן את המושג אימות אימייל באתרים, מכירים?
אז איך זה קשור ל + משהו?
אז בואו נתחיל:
אנחנו רוצים לדעת מי הגיע אלינו ממתמחים טופ, למשל.
אז במתמחים כותבים שהמייל שלי הוא: KASNIKMS+MIT@gmail.comאבל כיצד אני ידע שהוא הגיע אלי ממתמחים?
זה לא נוח כל פעם לבדוק כך:
אז בשביל זה נשתמש בתוויות:
לוחצים על אפשרויות חיפוש:
מכניסים את המייל ש'יצרתם' לעצמכם,
ולוחצים על מסנן חדש:
ולוחצים על החלת התווית ובוחרים/ יוצרים תווית עם השם שאתם בוחרים:
(באם אתם רוצים ניתן גם לעשות שלא יכנס לדואר נכנס אלא ישר לתווית ושלא יופיע בכלל בדואר נכנס)
ואז על מסנן חדש
והנה התוצאות:
וכן על זה הדרך לכל דבר,
אגב זה מאד שימושי למשל בשביל עלי אקספרס שממש חופרים עם הכמות המטורפת של המיילים שהם שולחים
שימו לכאו' זה לא עובד לכתוב אחרי ה+ בעבריתועוד משהו
פרצת אבטחה מסויימת
(היא לא עובדת במתמחים כי במתמחים יש אימות טלפוני, קרדיט ל @נחמן-פלח שהזכיר לי )
אם אתה רוצים לפתוח חשבון נוסף בפורומים/ אתרים וכו' שנותנים שימוש ניסיוני חינם, אבל כדי לשלא תפתח מלאאאא חשבונות הם דורשים אימות אימייל,
אבל וזה הבאג הגדול שלהם שבהאימות אימייל בעצם אתה מזין אצלם כתובת, ואז הם בשניה אחת בודקים אם הכתובת מופיעה אצלם במאגר האימיילים, אבל אין להם את הכלים (במובן מסויים, ואל תתקפו אותי על זה... אני יודע שיש איך ) לחסום את ה + משהו.
אז אם אתם רוצים לפתוח חשבון נוסף למשל בקנבה ( @נחמן-פלח עדכן שזה עובד) או במקום אחר,זה לא עובד ממש בהכל
אבל ב-99%
GPT זה לא עובדאתם פשוט מכניסים את הכתובת מייל שלכם + משהו,
לדוגמא- KASNIKMS+Canva@gmail.com
נרשמים והופ יש לכם עוד חשבון בלי לפתוח עוד ועוד מיילים בשביל זה...אגב, אל תתבלבלו אם הגעתם אלי ממתמחים אתם צריכים לשלוח מייל ל- KASNIKMS+MIT@gmail.comתודה שהסכמתם לקרוא הכל,
אשמח לביקורות, הארות והערות.אני לא מצאתי, אבל אם כבר כתבו על זה פעם, אז סורי.
גוט שאבעס
-
-
@kasnik כתב במדריך | סינון מיילים לפי מקור+ עקיפת אימות אימייל:
אם אתה רוצים לפתוח חשבון נוסף בפורומים/ אתרים וכו' שנותנים שימוש ניסיוני חינם, אבל כדי לשלא תפתח מלאאאא חשבונות הם דורשים אימות אימייל,
אבל וזה הבאג הגדול שלהם שבהאימות אימייל בעצם אתה מזין אצלם כתובת, ואז הם בשניה אחת בודקים אם הכתובת מופיעה אצלם במאגר האימיילים, אבל אין להם את הכלים (במובן מסויים, ואל תתקפו אותי על זה... אני יודע שיש איך ) לחסום את ה + משהו.1.אז ככה קודם כל לא יכול לתת יותר לייקים היום
2. למה לעזעאל כתבת פורמים? זה ייחסם מוטב תמחק תרעיון -
@נחמן-פלח כתב במדריך | סינון מיילים לפי מקור+ עקיפת אימות אימייל:
לא עבד לי
כנראה היה לך טעות
נסביר לך במוצ''שעיין באישי@נחמן-פלח כתב במדריך | סינון מיילים לפי מקור+ עקיפת אימות אימייל:1.אז ככה קודם כל לא יכול לתת יותר לייקים היום
אז למה שאעזור לך
-
@שאול-208 כתב במדריך | סינון מיילים לפי מקור+ עקיפת אימות אימייל:
נקודה חשובה, שבתגובה למייל שקיבלת ( עם ה +) זה לא מגיב מהכתובת שאליה השולח שלח, אלא מהמייל המקורי,
כלומר הכתובת המקורית ללא ה +כמובן
כי זה לא כתובת אמיתית
גם אם תרצהאבל המטרה הושגה
אז מה העניין שישלח מהמקורי -
נקודה חשובה, שבתגובה למייל שקיבלת ( עם ה +) זה לא מגיב מהכתובת שאליה השולח שלח, אלא מהמייל המקורי,
כלומר הכתובת המקורית ללא ה +אגב כן יש אופציה
אני לא זוכר איך בדיוק
אשמח אם מישהו יודע -
@kasnik כתב במדריך | סינון מיילים לפי מקור+ עקיפת אימות אימייל:
כמובן
כי זה לא כתובת אמיתית
גם אם תרצהאבל המטרה הושגה
אז מה העניין שישלח מהמקוריהמטרה שלי היא למשל שאם אני מייצר לעצמי "קבוצות" (תוויות) במייל של כל מיני פרויקטים שאני עובד איתם, ונותן לאנשים את המייל בתוספת ה + זה עוזר רק אם הם שולחים לי מייל,
לעומת זאת אם אני שולח להם מייל ומתפתח שרשור אז בעתיד לא אוכל למצוא את השרשור הזה תחת התווית (הכתובת) הזו. -
לעומת זאת אם אני שולח להם מייל ומתפתח שרשור אז בעתיד לא אוכל למצוא את השרשור הזה תחת התווית (הכתובת) הזו.
זה כן ישאר תחת התווית הזו, בדקתי.
ולכן כתבתי@kasnik כתב במדריך | סינון מיילים לפי מקור+ עקיפת אימות אימייל:
אבל המטרה הושגה
אה אני אוחז שאתה מדבר כשאתה מתחיל את השרשור,@צדיק-תמים כבר כתב מה לעשות, בעז''ה אשתדל להכניס את זה עם הסבר ותמונות בפוסט הראשון
-
@ITAMAR25 כתב במדריך | סינון מיילים לפי מקור+ עקיפת אימות אימייל:
בשביל זה אין צורך להוסיף +, אפשרי ישר לעשות מסנן לכתובת של אלי אקספרס
לא נכון
אני עשיתי מסנן לאלי וזה ממש לא מכניס את הכול לתווית
יש להם הרבה מילים וכל פעם הם שולחים ממייל שונה