המלצה | יש לי חבר שרוצה לזרוק את הסמארטפון ולעבור לכשר רק אם נותנים לו 4*4
-
@מיישה כתב בהמלצה | יש לי חבר שרוצה לזרוק את הסמארטפון ולעבור לכשר רק אם נותנים לו 4*4:
@למה-באתי
אני הייתי מתחיל הפוך, קודם שיחליף את הסים לכשר, כולל המורכבות בהחלפת מספר, שיתפטר מהאינטרנט, אח"כ שיתקדם,
בגדול עם קיידרואיד אתה הופך לו את הסמארטפון ל4X4לא כדאי כי אז ישבר באמצע הדרך ברגע שחותך לכשר אפילו אם יש לו סם לא כשר אז אין לו כלום מזה, ויהיה מיד יהודי כשר
אני מאמין שיש דרכים לעשות שיעבוד סים לא כשר, אולי פריצת סים -
@למה-באתי כתב בהמלצה | יש לי חבר שרוצה לזרוק את הסמארטפון ולעבור לכשר רק אם נותנים לו 4*4:
@מיישה אחי. אז הוא יקנה סים חדש..
הוא רוצה פלאפון כשר!בן כמה הוא?
נניח שהוא בן 25
אתה יודע מה זה להחליף מספר?
הוא לא יכול להשבר מזה כבר בתחילת התהליך? -
@FSHLOMO כתב בהמלצה | יש לי חבר שרוצה לזרוק את הסמארטפון ולעבור לכשר רק אם נותנים לו 4*4:
@מיישה כתב בהמלצה | יש לי חבר שרוצה לזרוק את הסמארטפון ולעבור לכשר רק אם נותנים לו 4*4:
@למה-באתי
אני הייתי מתחיל הפוך, קודם שיחליף את הסים לכשר, כולל המורכבות בהחלפת מספר, שיתפטר מהאינטרנט, אח"כ שיתקדם,
בגדול עם קיידרואיד אתה הופך לו את הסמארטפון ל4X4לא כדאי כי אז ישבר באמצע הדרך ברגע שחותך לכשר אפילו אם יש לו סם לא כשר אז אין לו כלום מזה, ויהיה מיד יהודי כשר
אני מאמין שיש דרכים לעשות שיעבוד סים לא כשר, אולי פריצת סיםפריצת סים? או פריצת הפלאפון לסים
-
@למה-באתי כתב בהמלצה | יש לי חבר שרוצה לזרוק את הסמארטפון ולעבור לכשר רק אם נותנים לו 4*4:
@מיישה אחי. אז הוא יקנה סים חדש..
הוא רוצה פלאפון כשר!בן כמה הוא?
נניח שהוא בן 25
אתה יודע מה זה להחליף מספר?
הוא לא יכול להשבר מזה?
18
הוא באמת מעדיף לנייד… -
@FSHLOMO כתב בהמלצה | יש לי חבר שרוצה לזרוק את הסמארטפון ולעבור לכשר רק אם נותנים לו 4*4:
@למה-באתי
אני מאמין שיש דרכים לעשות שיעבוד סים לא כשר, אולי פריצת סיםפריצת סים? או פריצת הפלאפון לסים
זהו, שכל הפריצות שעושים זה להכניס סים כשר לטלפון לא כשר, ואז זה רק פריצת סים, אבל כאן זה לפרוץ 4X4...
נשמע לי שזה טלפון שלא היה בו אף פעם משהו כדי לפרוץ.
אהה @FSHLOMO לך בטוח שיש פיתרון, לא נראה לי שיש בבלגיה קומה כשרה... -
@מישהו12 כתב בהמלצה | יש לי חבר שרוצה לזרוק את הסמארטפון ולעבור לכשר רק אם נותנים לו 4*4:
זה לפרוץ את הSimLock של הוועדה.
לא חייבים לפרוץ את הסים לוק.
בחלק מהחברות אפשר לעשות מספר לא כשר על סים כשר ואז הוא יקלט על המכשיר בלי בעיה (כמובן בלי SMS ואינטרנט)
אם רלונטי צרו קשר ואבדוק יותר לעומק איך אפשר ובאיזה חברות -
@10110000 כתב בהמלצה | יש לי חבר שרוצה לזרוק את הסמארטפון ולעבור לכשר רק אם נותנים לו 4*4:
ב4x4 אפשר לפרוץ את הסים לוק
ע"י קוד נגדי שהמייבא נותן למי שנוסע או פריצה בלי שום צורך בקוד נגדי?
-
@שעטנ-ז-ג-ץ בלי
-
אמרו לי שיש חנות בירושלים/בית שמש שנותנים שם בחינם...
הבעייה שהוא לא רוצה להיחשף והוא מוכן לתת את לי הסמארטפון עובד ושישברו את זה בפני בעל החנות..
מישהו מכיר?
כמו''כ הוא שואל האם סים של פלאפון לא כשר יכול לעבוד ב4*4?א גרויסע מציעא (משהו כזה, אין לי מושג ביידיש)