הסבר | תגובות ל"איזה פלאפונים כשרים תומכים בדור 4 + הסבר מקיף על פלאפונים כשרים"
-
@שלוםפ
תודה על המדריך.
לגבי טלפון שואו זה עובד עם VOLTE בחו''ל. ורק עם סים שיש לו אינטרנט. ייתכן שבארץ סים עם אינטרנט כן יעבוד איתו הדור 4 LTE -
@משה-הישראלי נכון, וגם חצי טאצ' אבל דיברתי על הארץ.....
אבל אין סיבה שסים לא כשר יעבוד עם VOLTE יותר מסים כשר אם בפלאפון אחר הוא כן עובד וחוץ מזה שזה בעיית תוכנה שאין לו את ההגדרה של הרשתות בארץ אז גם סים לא כשר לא יעבוד. -
@שלוםפ כתב בהסבר | תגובות ל"איזה פלאפונים כשרים תומכים בדור 4 + הסבר מקיף על פלאפונים כשרים":
חוץ מזה שזה בעיית תוכנה שאין לו את ההגדרה של הרשתות בארץ אז גם סים לא כשר לא יעבוד
נכון. מה באמת הסיבה שהוא לא מצליח להוסיף את התדרים שעובדים בארץ?
אבל לגבי
@שלוםפ כתב בהסבר | תגובות ל"איזה פלאפונים כשרים תומכים בדור 4 + הסבר מקיף על פלאפונים כשרים":
אין סיבה שסים לא כשר יעבוד עם VOLTE יותר מסים כשר אם בפלאפון אחר הוא כן עובד
מציאות היא שבחו''ל- אז השואו יעבוד LTE רק עם סים שיש לו אינטרנט. באם אין לסים אינטרנט הוא לא יעבוד 4G VOLTE, בשונה מטלפונים אחרים שכן עובדים על LTE גם עם סים בלי אינטרנט כמו 4X4 - זה באמת מעניין מה הסיבה.
-
@משה-הישראלי בחו"ל עם סים כשר גם לא עובד volte?
-
@שלוםפ
אין פה מושג ממש סים כשר.
אלא מורידים וחוסמים את האינטרנט ישירות בחברה כלומר אומרים להם שרוצים רק שיחות. או יש חברות שיש להם לכתחילה כזה חבילה רק לשיחות.
סימים אלו - עם שואו לא עובדים על volte.
אבל עם טלפונים אחרים הם כן עובדים עם volte.
אולי דרך זה יוכלו להבין ולמצוא את התקלה ב שואו. זה רק בטלפון זה שחייבים אינטרנט על הסים כדי שה volte יעבוד. כלומר אפילו אם יש אינטרנט על ידי הWIFI זה לא יעבוד -
@משה-הישראלי אה פשוט כי כנראה אותם חברות חוסמות את זה מבחינתם כשהם חוסמות את האינטרנט, זה לא קשור לבעיה בארץ שזה ענין של הplmn.
-
@חיים-יענקל-0 מכשיר סבבה בפרט שבעלי עולה רק 150 ואפשר להכשיר לבד ויוצא לך פלאפון בחצי מחיר... אף פלאפון אחר לא שוה כפול מחיר.
-
@חיים-יענקל-0 אני חרשתי הרבה על הנוקיה 215, ולאחר נסיון של בערך 10 מכשירים שהכשרתי לחברים.
ברור שזה זול משמעותית ואני אישית לא הייתי משלם פי שניים על מכשיר.
אבל ברור שמכשיר שעולה פי 2 (כמו Q7 למשל) נותן תמורה טובה יותר לדעתי
אבל שוב, אני לא הייתי משלם כפול -
אף פלאפון אחר לא שוה כפול מחיר.