שיתוף | סקירת פלאפון 5X5
- 
שלום יש לי 5*5 חודש וחצי והוא מתנתק בממוצע 20 פעמים ביום, לפעמים שיחה של 3 דקות יש לי 3 או 4 ניתוקים, כשקניתי אותו עברתי להוט, חשבתי שזה בגלל זה, חזרתי לסלקום, אבל זה לא הועיל כלל, האם יש מה לעשות?
@MOSMOS תגבה את כל החומר שלך
ולאחמ"כ תתקין גרסה מחדש דרך התוכנה של אסקולס - 
@MOSMOS תגבה את כל החומר שלך
ולאחמ"כ תתקין גרסה מחדש דרך התוכנה של אסקולס@בנימין-מחשבים תודה
 - 
כשאני רוצה לשמור בפלאפון בהמשך המספר את השלוחות הבאות בתור ושיסע לבד בלי שאצטרך ללחוץ
היה לי בפלאפון הקודם אפשרות לכתוב P דרך לחיצה על סולמית מס' פעמים, האם יש אפשרות כזאת גם ב- 5*5 ? - 
כשאני רוצה לשמור בפלאפון בהמשך המספר את השלוחות הבאות בתור ושיסע לבד בלי שאצטרך ללחוץ
היה לי בפלאפון הקודם אפשרות לכתוב P דרך לחיצה על סולמית מס' פעמים, האם יש אפשרות כזאת גם ב- 5*5 ?@למה-זה-תשאל-לשמי לא אמור להיות הבדל בפלאפונים
 - 
היה לי בפלאפון הקודם אפשרות לכתוב P דרך לחיצה על סולמית מס' פעמים, האם יש אפשרות כזאת גם ב- 5*5 ?@למה-זה-תשאל-לשמי כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
היה לי בפלאפון הקודם אפשרות לכתוב P דרך לחיצה על סולמית מס' פעמים, האם יש אפשרות כזאת גם ב- 5*5 ?לחיצה ארוכה על 0
 - 
חבר ביקש ממני שאני יעזור לו עם 5X5 שלא עובד הוולטה [בשיחות יורד לדור 3] חיטטתי בהגדרות ולא מצאתי הגדרה כזאת .
מישהו יודע ? [יכול להיות שצריך להתקשר לחברה או משהו כזה , אשמח לתשובה רק מידיעה ולא מניחוש] - 
חבר ביקש ממני שאני יעזור לו עם 5X5 שלא עובד הוולטה [בשיחות יורד לדור 3] חיטטתי בהגדרות ולא מצאתי הגדרה כזאת .
מישהו יודע ? [יכול להיות שצריך להתקשר לחברה או משהו כזה , אשמח לתשובה רק מידיעה ולא מניחוש] - 
מישהו יודע ? [יכול להיות שצריך להתקשר לחברה או משהו כזה , אשמח לתשובה רק מידיעה ולא מניחוש]@יצחק-רשטונ כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
מישהו יודע ? [יכול להיות שצריך להתקשר לחברה או משהו כזה , אשמח לתשובה רק מידיעה ולא מניחוש]רק ביוצאות או גם בנכנסות? ובאיזה חברה סלולר
 - 
@יצחק-רשטונ כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
מישהו יודע ? [יכול להיות שצריך להתקשר לחברה או משהו כזה , אשמח לתשובה רק מידיעה ולא מניחוש]רק ביוצאות או גם בנכנסות? ובאיזה חברה סלולר
@ארי.מ. כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
רק ביוצאות או גם בנכנסות? ובאיזה חברה סלולר
סלקום
השאלה היא האם אמור להיות ב5X5 הגדרה של וולטה בהגדרות כי לא ראיתי כזאת וזה היה לי תמוה , חשבתי אולי זה מופעל תמיד ובעיה היא בספק או שההגדרה הזאת מתחבאת איפשהוא