שיתוף | סקירת פלאפון 5X5
-
@Tיו_ אם הבעיה היא הון ראשוני, למה בעצם שלא תגייס כספים בצורה של מימון המונים?
נ.ב
בפועל אפשר לפתוח חשבון או להשתמש בחשבון של עמותה לתועלת הציבור בנדרים פלוס או קהלות ודרכם לגייס את הכסף
את הקמפיין עצמו צריך לפרסם בפורומים החרדים הרלוונטים
@jack כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
@Tיו_ אם הבעיה היא הון ראשוני, למה בעצם שלא תגייס כספים בצורה של מימון המונים?
נ.ב
בפועל אפשר לפתוח חשבון או להשתמש בחשבון של עמותה לתועלת הציבור בנדרים פלוס או קהלות ודרכם לגייס את הכסף
את הקמפיין עצמו צריך לפרסם בפורומים החרדים הרלוונטים
חשבתי גם על זה אבל ליפני זה אני צריך ללמוד ייבוא כמו שצריך שזה אומר לעשות כמה עסקאות קטנות קודם שזה מה שאני עושה עכשיו לאט אבל בטוח אני מאמין שיבוא יום וזה יקרה
אולי אני ימצא איזה משקיע מי יודע
-
@אליהו-ה-0 אין בזה נגן, נכון?
@gbl יש בזה נגן שכרגע יש לו בעיב שהוא לא קולט כרטיסים ואני לא מצליח להכניס אותו למחשב ולהעביר קבצים
-
@gbl יש בזה נגן שכרגע יש לו בעיב שהוא לא קולט כרטיסים ואני לא מצליח להכניס אותו למחשב ולהעביר קבצים
@yishai13512 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
@gbl ואני לא מצליח להכניס אותו למחשב ולהעביר קבצים
אתה גם לא אמור להצליח, א”א
-
@yishai13512 אם הוא מבקש פירמוט, אז סביר להניח שהבעיה היא שהוא כן קולט, רק הכרטיס זיכרון הוא בסוגה של ארכיטקטורה גבוהה יותר (exFAT), והפלפון שלך תומך רק בסוג מערכת קבצים FAT32, ולכן הוא מבקש לפרמט, ואז הוא מעביר אותו לסוג שהוא תומך - FAT32, מה שכמובן אסור !!! לעשות , אלא אם אתה רוצה לומר ביי ביי לכל תוכן הכרטיס...
-
@yishai13512 אם הוא מבקש פירמוט, אז סביר להניח שהבעיה היא שהוא כן קולט, רק הכרטיס זיכרון הוא בסוגה של ארכיטקטורה גבוהה יותר (exFAT), והפלפון שלך תומך רק בסוג מערכת קבצים FAT32, ולכן הוא מבקש לפרמט, ואז הוא מעביר אותו לסוג שהוא תומך - FAT32, מה שכמובן אסור !!! לעשות , אלא אם אתה רוצה לומר ביי ביי לכל תוכן הכרטיס...
@משה-משו-משהו לגבות את הקבצים ולפרמט. אין דרך אחרת.
-
@בינוני כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
@מקצועי_ עיין במה שענו לך בQ8 זה פשוט אותו מכשיר
רמז: לא. זה לא C2 וזה אפילו לא קרוב.
@בנימינה כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
רמז: לא. זה לא C2 וזה אפילו לא קרוב.
לא הבנתי את תשובתך או שלא הבנת את התגובה שציטטת.
@בינוני טען ש Q8 ו 5X5 זה אותו מכשיר בדיוק ולכן אם ב Q8 א"א לפתוח קבצי HTML אז גם ב 5X5 א"א.לא חשבתי שזה דומה או קרוב ל C2 אלא שאלתי על יכולת מאוד מסוימת האם קיימת.
-
4X4 יותר טוב בהרבה בשמע מ 5X5