שיתוף | סקירת פלאפון 5X5
-
מה שלכאו' אפשר זה כמו שהנגנים אנדרואיד נכנסו לשוק מצוין אין שום סיבה שלא יוכלו רק להכניס גם סים ולהתקשר (מי שרוצה פרוץ יכול כבר לקנות אותו נגן) וכמובן שיהיה בגודל שונה בתכלית מסמראטפונים וזה יהיה הפתרון לפלאפונים כשרים איכותיים וכל זאת אחרי הנרמול של נגני אנדרואיד בשוק החרדי......
-
עוד שאלה על ה-5X5
הכנסתי כרטיס, והמכשיר לא מביא לי את השירים מהכרטיס לא בנגן ולא בבחירת רינטגונים וגם לא בהגדרות לאיש קשר ספציפי (התקנתי היום גירסה להכי עדכני).
למישהו זה כן עובד ויכול לכתוב לי אולי היכן אני טועה ? -
@למה-זה-תשאל-לשמי כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
עוד שאלה על ה-5X5
הכנסתי כרטיס, והמכשיר לא מביא לי את השירים מהכרטיס לא בנגן ולא בבחירת רינטגונים וגם לא בהגדרות לאיש קשר ספציפי (התקנתי היום גירסה להכי עדכני).
למישהו זה כן עובד ויכול לכתוב לי אולי היכן אני טועה ?שמע > חיפוש
-
@למה-זה-תשאל-לשמי אתה יורד בעררך 15 אנשי קשר ואז ביבוא יצוא נוסף לך אופציה של העתקה
-
הוסיפו בהערות עד 3000 תווים והכנתי שני קבצים של תפילת יח וברכת המזון כל אחד מחולק לשני קבצי טקסט להכניס בכרטיס זיכרון תיקיית MEMO
יש לציין שצריך קידוד UTF 8 עם BOM
זהירות אם מכניסים קובץ מעל 3000 תווים הוא מוחק את כל מה שלא הצליח לקרוא אז נא להכין גיבוי לקובץ לפני שמכניסים לתיקיית הMEMOבכל במכשירים עד היום לא היה 3000 תווים גם בעדכוני גרסא -
-
@שלוםפ כתב בשיתוף | סקירת פלאפון 5X5:
מה שלכאו' אפשר זה כמו שהנגנים אנדרואיד נכנסו לשוק מצוין אין שום סיבה שלא יוכלו רק להכניס גם סים ולהתקשר (מי שרוצה פרוץ יכול כבר לקנות אותו נגן) וכמובן שיהיה בגודל שונה בתכלית מסמראטפונים וזה יהיה הפתרון לפלאפונים כשרים איכותיים וכל זאת אחרי הנרמול של נגני אנדרואיד בשוק החרדי......
אבל בנגן אין סים, אז אי אפשר להתקשר ממנו ברגע שיהיו בציבור נגני-טלפוני אנדרואיד עם סים כל מי שעד עכשיו לא יכל ילך לקנות כאלה פרוצים.