בקשת מידע | למומחים האלופים - האם הבנתי נכון את התהליך להכנת מכשיר וויז לבד.
-
קונים טאבלט טוב וזול כזה
https://ksp.co.il/web/item/263159
מתקינים עליו וויפרי + סים נטפרי לוויז, וכך יש לנו מכשיר ניווט חסום ומהודר?די דחוף אז תודה לכל העוזרים והמסייעים וכו'
-
@ברווז-הסגול כתב בבקשת מידע | למומחים האלופים - האם הבנתי נכון את התהליך להכנת מכשיר וויז לבד.:
קונים טאבלט טוב וזול כזה
https://ksp.co.il/web/item/263159
מתקינים עליו וויפרי + סים נטפרי לוויז, וכך יש לנו מכשיר ניווט חסום ומהודר?די דחוף אז תודה לכל העוזרים והמסייעים וכו'
אלא אם כן אתה לא רוצה שיהיה בו וידיאו, שאז תצטרך להסיר, וכן אם לא תרצה שתהיה אפשרות להתקנת אפליקציות.
-
@יעקב-4 כתב בבקשת מידע | למומחים האלופים - האם הבנתי נכון את התהליך להכנת מכשיר וויז לבד.:
והאם יש המלצה לסמארטפון זול וטוב?
נטפרי לא נותנים להתקין וויפרי על סמרטפון
אלא רק על טבלאט
וגם לפני שאתה קונה תבדוק שהם באמת מתקנים על הטבלאט הזה כיוון שגם בטבלאט הם לא מתקנים על כולם -
@א-מ-ד מה כוונה להסיר?
מה עליי לעשות כדי שלא יהיה בו אפשרות לראות סרטונים? -
@ברווז-הסגול רוט או קיידרואיד
חפש עליהם בפורום -
@ברווז-הסגול כתב בבקשת מידע | למומחים האלופים - האם הבנתי נכון את התהליך להכנת מכשיר וויז לבד.:
@א-מ-ד מה כוונה להסיר?
מה עליי לעשות כדי שלא יהיה בו אפשרות לראות סרטונים?אתה צריך לעשות רוט
ואז למחוק את הקובץ של הוידיאו
ואת מתקין החבילות
כדי שלא יוכלו להתקין כל אפליקציה אחרת
וכן אפליקציה שדרכה אפשר לראות וידיאו -
העניין עם קיידרואיד לא בשבילי
יש שם איזה 3000 הודעות ואני רק צריך מדריך פשוט... (אגב אשמח לכתוב כזה בשפה המובנת לכל דרדק, ככל ויהיה מי שיסביר לי העניין כמו שצריך) -
@ברווז-הסגול תוריד את הקובץ ושם ההדרכה מאד ברורה
אגב אתה יכול לקרוא רק את הפוסט הראשון בנושא -
יש שם איזה 3000 הודעות ואני רק צריך מדריך פשוט... (אגב אשמח לכתוב כזה בשפה המובנת לכל דרדק, ככל ויהיה מי שיסביר לי העניין כמו שצריך)זה באמת נצרך
-
יש שם איזה 3000 הודעות ואני רק צריך מדריך פשוט... (אגב אשמח לכתוב כזה בשפה המובנת לכל דרדק, ככל ויהיה מי שיסביר לי העניין כמו שצריך)אין מה להילחץ מהתקנת קיידרואיד בכלל! זה ההכשרה הכי קלה והכי חזקה שקיימת.
עם הבנה מאוד מינימלית באנדרואיד ומחשב - אתה מתקין קיידרואיד (על מכשיר שעונה על הקריטריונים) ב- 5 דקות!כל ה2999 הודעות חוץ מהפוסט הראשון - הם רק שאלות ותשובות שנוגעות להתקנת החסימה על כל מיני מכשירים שונים, וכן הסברים שונים מהיוצר על כל עניין הMDM ו - FRP וכו' - לא משהו שאתה צריך בכלל!