באג | בעיה בהתקנת תוכנות EXE מסוימות
- 
בשבועיים האחרונים אני לא מצליח להתקין חלק מקבצי ה-exe, כמו איתוריא של @sivan22 או שמור וזכור של @NH-LOCAL, ועוד. כשאני לוחץ על הקובץ נפתח חלון לבן, או שיש סימן של טעינה ליד חץ העכבר ונעלם אחרי כמה שניות. 
 יש למישהו מושג מה הסיפור? תודה רבה...
- 
- 
בשבועיים האחרונים אני לא מצליח להתקין חלק מקבצי ה-exe, כמו איתוריא של @sivan22 או שמור וזכור של @NH-LOCAL, ועוד. כשאני לוחץ על הקובץ נפתח חלון לבן, או שיש סימן של טעינה ליד חץ העכבר ונעלם אחרי כמה שניות. 
- 
@א-מ-ד שום שגיאה לא מופיעה? @אורחל זה הבן אדם האחרון שתרצה להתעסק איתו... 
 לא מאמין שהוא ישמח על התיוג.
 עם כל הכבוד...@יוסף-אלחנן כתב בבאג | בעיה בהתקנת תוכנות EXE מסוימות: @א-מ-ד שום שגיאה לא מופיעה? @אורחל זה הבן אדם האחרון שתרצה להתעסק איתו... 
 לא מאמין שהוא ישמח על התיוג.
 עם כל הכבוד...לא. 
- 
- 
@a-y-f הבעיה שלו בהתקנת התוכנות היא שחלק כן חלק לא, זה נראה יותר מסתם משהו שנתקע שהפתרון לזה הוא הפעלה מחדש, 
 אבל אתה צודק, תמיד זה דבר ראשון שמנסים...
- 
@a-y-f כתב בבאג | בעיה בהתקנת תוכנות EXE מסוימות: @א-מ-ד הפעלה מחדש? לא רק הפעלתי מחדש, אלא אפילו עדכנתי את הווינדוס לגרסה החדשה... 
- 
@a-y-f כתב בבאג | בעיה בהתקנת תוכנות EXE מסוימות: @א-מ-ד הפעלה מחדש? לא רק הפעלתי מחדש, אלא אפילו עדכנתי את הווינדוס לגרסה החדשה... 
- 
@a-y-f כתב בבאג | בעיה בהתקנת תוכנות EXE מסוימות: @א-מ-ד הפעלה מחדש? לא רק הפעלתי מחדש, אלא אפילו עדכנתי את הווינדוס לגרסה החדשה... @א-מ-ד כתב בבאג | בעיה בהתקנת תוכנות EXE מסוימות: אלא אפילו עדכנתי את הווינדוס לגרסה החדשה... הופה! 
 רק שזה לא אחד מהבאגים...@א-מ-ד כתב בבאג | בעיה בהתקנת תוכנות EXE מסוימות: זה היה גם לפני העדכון. פוווו... 
 תודה!
 נרגעתי...
- 
- 
@א-מ-ד כתב בבאג | בעיה בהתקנת תוכנות EXE מסוימות: אלא אפילו עדכנתי את הווינדוס לגרסה החדשה... הופה! 
 רק שזה לא אחד מהבאגים...@א-מ-ד כתב בבאג | בעיה בהתקנת תוכנות EXE מסוימות: זה היה גם לפני העדכון. פוווו... 
 תודה!
 נרגעתי...@יוסף-אלחנן כתב בבאג | בעיה בהתקנת תוכנות EXE מסוימות: @א-מ-ד כתב בבאג | בעיה בהתקנת תוכנות EXE מסוימות: אלא אפילו עדכנתי את הווינדוס לגרסה החדשה... הופה! 
 רק שזה לא אחד מהבאגים...זה היה גם לפני העדכון. 
- 
@יוסף-אלחנן כתב בבאג | בעיה בהתקנת תוכנות EXE מסוימות: @א-מ-ד כתב בבאג | בעיה בהתקנת תוכנות EXE מסוימות: אלא אפילו עדכנתי את הווינדוס לגרסה החדשה... הופה! 
 רק שזה לא אחד מהבאגים...זה היה גם לפני העדכון. 
- 
@א-מ-ד תבדוק מספר דברים. 
 האם מותקן אצלך גרסה ישנה של התוכנה?
 האם זה פתוח במנהל המשימות?
 איך מוגדר אצליך הרשאות של התקנת אפליקציות ותוכנות?
 נסה לאשר את זה באנטיוירוס שלך@a-y-f כתב בבאג | בעיה בהתקנת תוכנות EXE מסוימות: איך מוגדר אצליך הרשאות של התקנת אפליקציות ותוכנות? איפה אני בודק את זה? 
- 
@a-y-f כתב בבאג | בעיה בהתקנת תוכנות EXE מסוימות: איך מוגדר אצליך הרשאות של התקנת אפליקציות ותוכנות? איפה אני בודק את זה? 
- 
- 
- 
 יש למישהו מושג מה הסיפור? תודה רבה...@א-מ-ד כתב בבאג | בעיה בהתקנת תוכנות EXE מסוימות: יש למישהו מושג מה הסיפור? תוריד ותפעיל את process monitor 
 תגדיר שיקליט רק את הexe המדובר
 ותבדוק בדוח מי/מה תוקע אותומתנצל מראש שלא אתן הסבר איך לעשות זאת 
 ואני מקווה שתמצא כאן יהודים טובים שכן ירצו להסביר...
 אבל אם תרצה לאחר מכן עזרה בניתוח הlog תעלה זאת לכאן[@יוסף-אלחנן כתב בבאג | בעיה בהתקנת תוכנות EXE מסוימות: זה הבן אדם האחרון שתרצה להתעסק איתו... כנראה נכון @יוסף-אלחנן כתב בבאג | בעיה בהתקנת תוכנות EXE מסוימות: לא מאמין שהוא ישמח על התיוג. גם נכון 
 אבל פעם ב.... אפשר גם לנסות לעזור/להכווין בתחומים לא קשורים אלי
- 
@א-מ-ד כתב בבאג | בעיה בהתקנת תוכנות EXE מסוימות: יש למישהו מושג מה הסיפור? תוריד ותפעיל את process monitor 
 תגדיר שיקליט רק את הexe המדובר
 ותבדוק בדוח מי/מה תוקע אותומתנצל מראש שלא אתן הסבר איך לעשות זאת 
 ואני מקווה שתמצא כאן יהודים טובים שכן ירצו להסביר...
 אבל אם תרצה לאחר מכן עזרה בניתוח הlog תעלה זאת לכאן[@יוסף-אלחנן כתב בבאג | בעיה בהתקנת תוכנות EXE מסוימות: זה הבן אדם האחרון שתרצה להתעסק איתו... כנראה נכון @יוסף-אלחנן כתב בבאג | בעיה בהתקנת תוכנות EXE מסוימות: לא מאמין שהוא ישמח על התיוג. גם נכון 
 אבל פעם ב.... אפשר גם לנסות לעזור/להכווין בתחומים לא קשורים אלי@משחזר-מידע כתב בבאג | בעיה בהתקנת תוכנות EXE מסוימות: אבל פעם ב.... אפשר גם לנסות לעזור/להכווין בתחומים לא קשורים אלי זה גם נקרא פעם ב...? 
 https://mitmachim.top/post/889592@משחזר-מידע כתב בבאג | בעיה בהתקנת תוכנות EXE מסוימות: אפשר גם לנסות לעזור/להכווין בתחומים לא קשורים אלי אתה הולך להתחרט על זה...  
 אתה הולך להיות מתוייג לכל נושא שהוא...