בירור | מכשיר כשר חדש של חברת NEXOS, מישהו מכיר?
-
מי ששואל ומברר מאוד על טלפון זול
זה נראה כמו בן אדם שרוצה לשכור מלון הכי טוב בעולם וכמובן שזה יהיה הכי זול
טלפון זול הוא טלפון שזה זול כי אם לא זה היה עולה יותר
מה שכן אחד יותר טוב ואחד פחות טוב
אבל לא לצפות לפצצות כי אם כן תקנה בקצת יותר כסףכמובן שיש כזה דבר יוצא מן הכלל כי אני מכיר טלפון יחסית זול וזה טלפון פצצה
אבל אני לא יהיה בעלם אם אני ישמע על זה תענות על הממשק שלואני מקווה שלא פגעתי לשום בן אדם אם כן אני מבקש עכשיו סליחה -
@יום-חדש-מתחיל כתב בבירור | מכשיר כשר חדש של חברת NEXOS, מישהו מכיר?:
אנשים רוצים לדעת פרטים על המכשיר
אני רואה שלא הבנתי מה שאמרתי
כמובן לעשות סקירה על מכשיר וכ"ו וזהו, זה דבר מאוד טוב ולא משנה איזה מכשיר
אבל לעשות מזה בלגן ולברר כמו שזה לקנות הפלפון הכי יקר זה נראה מצחיק
בסך הכל זה טלפון זול וטלפון זול הוא מה שזה שווה ולא יותר
לא שבאתי לצחוק על מישהוא ואם משיהוא נפגע אני מבקש לו סליחה
רק שתדעו שזה טלפון זול ועל תצפה ממנו כמו שהוא הטלפון יקר או בנונימעניין אותי איך תגיב אם תראה נושא של 10 תגובות אם שווה לקנות מספרים של 2 ש"ח -
@יום-חדש-מתחיל בכל המלל הארוך שכתבתי לא מצאת פרטים על המכשיר? אתה מוזמן לקרוא את זה שוב
מה עוד חסר שם? אם הוא מכין קפה? לא! הוא לא מכין קפה!
ואם יש לי אינטרסים בחברה? בטח! אני היצרן בעצמו. לא בעצם אני בוט של הפלפון עצמו ואני רוצה שיקנו אותי...
הכל בסדר? -
וניסיתי לדבר איתם לשלוח להם את ההצעות, אבל הם לא רוצים לשמוע בכלל.
זה מה שהוא ענה לי במייל:
אתה חי בסרט חמוד שלי
אין לי עניין בהצעות שלךלא פחות ממרתיח! חוצפה הזויה.
מה העניין שלו להגיב ככה? אם הוא לא רוצה הצעות ייעול, שפשוט יגיב "תודה, יועבר לטכני", וימשיך הלאה...הזיה.
-
@סוף-הרחוב כתב בבירור | מכשיר כשר חדש של חברת NEXOS, מישהו מכיר?:
לא פחות ממרתיח! חוצפה הזויה.
מה העניין שלו להגיב ככה? אם הוא לא רוצה הצעות ייעול, שפשוט יגיב "תודה, יועבר לטכני", וימשיך הלאה...הזיה.
מצד שני, שמענו על תגובות דומות ממותגים זולים שפשוט לא מתכוונים לעמוד מאחורי המוצר הזול שהביאו, והם לא מנסים להתנחמד, אלא אומרים את האמת בפרצוף, במילים אחרות: "אני כאן כדי להרוויח על הזבל שהבאתי לך בזול, אל תנסה לשכנע אותי למכור משהו אחר"
-
@גלינק כתב בבירור | מכשיר כשר חדש של חברת NEXOS, מישהו מכיר?:
אנשים רוצים לדעת פרטים על המכשיר
אני רואה שלא הבנתי מה שאמרתי
כמובן לעשות סקירה על מכשיר וכ"ו וזהו, זה דבר מאוד טוב ולא משנה איזה מכשיר
אבל לעשות מזה בלגן ולברר כמו שזה לקנות הפלפון הכי יקר זה נראה מצחיק
בסך הכל זה טלפון זול וטלפון זול הוא מה שזה שווה ולא יותר
לא שבאתי לצחוק על מישהוא ואם משיהוא נפגע אני מבקש לו סליחה
רק שתדעו שזה טלפון זול ועל תצפה ממנו כמו שהוא הטלפון יקר או בנונימעניין אותי איך תגיב אם תראה נושא של 10 תגובות אם שווה לקנות מספרים של 2 ש"חכל הגרוטאות האלה לא שוות יותר מ-50 שח (כמו הנוקיות בעלי אקספרס)
רק בגלל שיש להם חותמת וגרסה, המחיר קופץ -
@מתושלח-הבבלי נכון, גם גרוטאת בשר של תרנגול מסכן,
לא שווה יותר מ10 15 ש"ח, לך לכל חנות בתל אביב ותשווה מחירים.אבל משום מה אם יש לזה "הכשר" ו"גירסא" [פלומבא בלע"ז. ד"א היום בטלפונים הכשרים זה גם עובד עם פלומבה, אם אתה יודע מה זה טלפון כשר...]
אז זה עולה לכה"פ 20 ש"ח ועד 28גם בזה אין שום הבדל לא בטעם ולא בשום דבר אחר, רק פשוט מהכשר מורידים כמה חלקים [ממש דומה ל"משחקים"...]
-
@דוד-טרייטל כתב בבירור | מכשיר כשר חדש של חברת NEXOS, מישהו מכיר?:
@סוף-הרחוב כתב בבירור | מכשיר כשר חדש של חברת NEXOS, מישהו מכיר?:
לא פחות ממרתיח! חוצפה הזויה.
מצד שני, שמענו על תגובות דומות ממותגים זולים שפשוט לא מתכוונים לעמוד מאחורי המוצר הזול שהביאו, והם לא מנסים להתנחמד, אלא אומרים את האמת בפרצוף, במילים אחרות: "אני כאן כדי להרוויח על הזבל שהבאתי לך בזול, אל תנסה לשכנע אותי למכור משהו אחר"
אינו מובן איך הצלחת להשוות חנות תיקונים (גם אם זה רשמי) שאומרת לצרכן קנית מכשיר זול אל תצפה ליותר מידי, לבין מישהו שפונה ליבואן והוא צוחק ומזלזל בו "אתה חי בסרט חמוד שלי"
במילים אחרות המצוטט בהודעה שלך כתב על הסגנון לא על זה שהם אינם משפריםבכל אופן הייתי מנסה לדון לכף זכות שזה לא היבואן אלא עובד זוטר או שבדיוק הוא היה במצב רוח לא חיובי או שבכלל לא להאמין ורק למיחש
-
סליחה שאני שואל אבל על מה הויכוח עכשיו
מישהו יודע ?
זה ידוע שטלפון זול הוא טלפון שווה זול
וידוע שכל הדברים עולים היום סתם יקר כמו ש @מתושלח-הבבלי אמר שזה צריך לעלות רק 50 ש"ח
אבל אני לא יודע אם אנחנו לא היינו כך
וזה גם ידוע שדבר כשר עולה הרבה יותר
וזה לא משנה כל כך למה כי אחרי הכל אנחנו ברוך השם יהודים ואנחנו צריכים את זה
ואני לא מאמין שזה יעזור כי זה כך מאות שנה וכל פעם בצורה שונה
מה שכן מרוויחים שהילדים רואים שקשה להיות יהודי כי זה עולה יקר וכ"ו
וזה רק חבל אם אפשר לעשות את זה בשמחהכמו הסיפר הידוע שהיה לפני עשרות שנים באמריקה שבאחד הילדים שלו נשארו יהודים ובאחד לא רח"ל כי לא שמר את השבת בשמחה וכ"ו