בירור | מכשיר כשר חדש של חברת NEXOS, מישהו מכיר?
-
-
פוסט זה נמחק!
-
אם יש למי מענה על זה, נא להגיב זה עדיין רלוונטי בשבילי גם
-
@b0504139090 מכשיר בינוני ומטה, רמת השמע שלו מאוד בינונית וכן המקשים והמפרט.
לפי ההתרשמות שלי פיזית מהמכשיר לא מדובר בבשורה יותר מהמכשירים הסינים האחרים שקיימים בשוק. -
@מוגן המכשיר הזה אצלי כבר שבועיים. יש לי מילה אחת לומר: מ-ע-ו-ל-ה!!! פלסטיקה איכותית מאוד. בטריה ענקית. מסך מעולה. שמע מעולה. רמקול חיצוני ענק. (ענק הכוונה שגם פיזית הוא ענק, וגם אתה יכול לשמוע איתו הרצאה בכל הסלון) תמיכה באוזניות בלוטות בלי בעיות. הקלטת שיחות אוטומטית. ועוד דברים טובים.
ואם שאלת על המקשים, ביחס לנוקיה 208 יש להם עוד מה לשפר, אבל הם בהחלט לא נתקעים ולא כותבים פעמיים אותו תו וכו' שאר הבעיות ממנו סובלים "אחיו" הכשרים שעולים כפול ונותנים חצי.
והכי חשוב!!!
המחיר ביחס לתמורה!!! -
@aharontz לדעתי עדיין לא שווה,
בגלל שהרמקול שלהם כ"כ גבוה, בשיחה רגילה בלי רמקול, כל הסביבה שלי שומעת כל מילה שנאמרת, אא"כ אני מוריד את עוצמת השמע ל3 ומטה.
זה נראה שאין שם 2 רמקולים לנורמלי ולמצב רמקול, אלא הכל אותו רמקול, ולכן זה מה שקורה.
יש עוד באגים, כגון בשביל להקליד בספר טלפונים צריך 2 לחיצות, אחד כדי להשים את הסמן על שורת ההקלדה, והשני כדי להתחיל להקליד.
עוד באג, הטלפון ננעל אוטומטית לאחר קצת זמן שאין בו שימוש, וא"א לבטל את זה. וכשהוא נעול ויש שיחה שלא נענתה, לא רואים את זה כלל על המסך.
עוד באג,
שעונים מעוררים יש רק 5 וא"א להוסיף
אין גיבוי אוטומטי לאנש"ק לכרטיס.
חלק מהתפריט עדיין באנגלית, וגם את העברית עצמה יש מה לשפר.
אין אפשרות להקטנת גודל הגפן
צריך להוסיף הרבה ערים חרדיות לרשימת הערים בזמני ההלכה
מאוד מאוד מעצבן, אין אפשרות לראות מה היה משך השיחה.וניסיתי לדבר איתם לשלוח להם את ההצעות, אבל הם לא רוצים לשמוע בכלל.
זה מה שהוא ענה לי במייל:
אתה חי בסרט חמוד שלי
אין לי עניין בהצעות שלך -
@יום-חדש-מתחיל כתב בבירור | מכשיר כשר חדש של חברת NEXOS, מישהו מכיר?:
זה מה שהוא ענה לי במייל:
אתה חי בסרט חמוד שלי
אין לי עניין בהצעות שלךזה לדעתי הפרט הכי חשוב שכתבת כל המכשיר!
עם כזה שירות מזלזל - אל תיגעו במכשיר הזה או בכל מה שיוצא מהחברה הזאת! (לא משנה כמה המכשיר יראה מושלם...) -
בגלל שהרמקול שלהם כ"כ גבוה, בשיחה רגילה בלי רמקול, כל הסביבה שלי שומעת כל מילה שנאמרת, אא"כ אני מוריד את עוצמת השמע ל3 ומטה.
מזכיר את המכשיר שיאומי F21 פרו (חצי טאצ')
-
@חברים כתב בבירור | מכשיר כשר חדש של חברת NEXOS, מישהו מכיר?:
מזכיר את המכשיר שיאומי F21 פרו (חצי טאצ')
יותר גרוע
-
@יום-חדש-מתחיל כל מה שכתבת כמעט נכון. חוץ מזה שאני בטלתי את נעילת המקשים. אין לי מושג למה אתה לא הצלחת. כל מה שכתבת נכון. השאלה מה אתה רוצה לקבל מטלפון ששווה 200 ש"ח? ביחס לכשרים האחרים, יש לו כל מה שאין להם. שזה איכות שמע מצויינת לשני הכיוונים. קליטה מעולה ובטריה חזקה. כל השאר מה שכתבת לא רלוונטי. סליחה שאני כותב ככה. אני לא מצפה לכלום יותר מזה מהטלפון שלי. זה עדיין לא סמארטפון ולא מחשב נייד. זה בקושי שעון יד וגם לא של קסיו.
אין לי עניין בחברה ואני לא מחפש לעשות לה פרסומת אבל הרבה אנשים פשוטים כמוני שמחפשים טלפון רק להוציא ולקבל שיחות ולא יותר מזה, זה הטלפון שנותן להם את התמורה במחיר הכי נמוך.
לוח שנה אגב, יש לי גם על הקיר בבית. ואני יודע לבד מתי פסח.
ואם כבר הזכרת לוח שנה, אהבתי מאוד שאין שם יום העצמאות ויום הזיכרון ליצחק רבין...
וכל מי שנעלב מבעל הבית, זה באמת לא בסדר מצידו, אבל אני לא אמנע מלקנות מוצר שאני צריך, כי בעל המכולת לא אומר שלום יפה.
וביננו, מקסימום ילך אחרי שנה? הלך 200 שקל! מה קרה? שנה נהניתי? חצי שנה? היה שווה!
כל קניה באושר עד עולה לי יותר, ומחזיקה פחות זמן. אז מה? -
דיברו לא מזמן בפורום על מכשיר כשר מחברה בינלאומית.
זה?
מאכזב, בעיקר השירות, אבל גם הבאגים שלא בהכרח יטופלו.@יום-חדש-מתחיל כתב בבירור | מכשיר כשר חדש של חברת NEXOS, מישהו מכיר?:
לא הבנתי מה הבעיה להנמיך? ראיתי מכשיר אחר די מפורסם שהבעיה חריפה יותר, גם להנמיך לא עוזר, הכי נמוך עדיין חזק ומפריע.