בקשה | הדרכה איך לצרוב
-
@אזולאי כתב בבקשה | אתה יכול לצרוב בשבילי בקרית ספר? או תוכל להדריך אותי איך לצרוב?:
בהחלט, הנה עכשיו אני מנסה
הנה שגיאה ראשונה
מה זה אומר?אני חושב שיש לך בעיית DA, לפני כמה זמן קנית אותו?
כי יכול להיות שהוא מהייצור החדש שהחליפו את הDA וא"א לצרוב אם אין לך את הDA החדש -
@משחזר-מידע כתב בבקשה | אתה יכול לצרוב בשבילי בקרית ספר? או תוכל להדריך אותי איך לצרוב?:
@אזולאי כתב בבקשה | אתה יכול לצרוב בשבילי בקרית ספר?:
תמורת 50....
@אזולאי כתב בבקשה | אתה יכול לצרוב בשבילי בקרית ספר?:
במחיר סמלי.
אם 50 זה לא סמלי אז כמה כן?
סקרנת אותישקל שלושים?
30 אגורות?@אזולאי כתב בבקשה | אתה יכול לצרוב בשבילי בקרית ספר? או תוכל להדריך אותי איך לצרוב?:
@משחזר-מידע
תודה על הביקורת, קיבלתי.עריכה לאחר שבועיים
אוקיי אז בינתיים עבר זמן ויש לי מחשב, עשיתי את צריבת הגרסה בכוחות עצמי,
וכעת...
אני יכול לדון את הבקשה מהזווית של זה שמבקשים ממנו ולא רק בתור אחד שמבקש.
וכן, אני יכול לומר לך שבהחלט אם מישהו יבקש ממני צריבה ואני אוכל לעשות את זה, אני לא אבקש שקל על הדבר הזה.
אולי אתה לא יודע, אבל צריבה זה דבר שלוקח שתי דקות בסך הכל ואין בה שום קושי,
הזמן שלמדתי איך עושים את זה גם כמה דקות.
לא השקעתי מאמץ גדול, לא שנים של לימודים או משהו כזה, אני לא חושב שהמאמץ הזה שווה יותר מ-10 20 שקלים שהם סכום סמליאני מבין את הפליאה והתרעומת שלך ואני משער שהיא מגיעה מתוך תחום ההתמחות שלך,
אתה עבדת קשה על המקצוע שלך שהוא שחזור מידע והרבה פעמים אנשים מבקשים רק תעשה לי משהו קטן ומי כמוך יודע שזה לוקח זמן ומאמץ וזה ממש לא יפה שמבקשים ממך טובה במקצוע שלך
ובהחלט הזמן שלך יקר, זכותך לדרוש עליו מחיר גבוה.
אבל שונה מזה מאוד צריבת גרסה, שזה דבר קל ופשוט בלי צורך בלימודים, או ידע מקדים או דברים כאלה, בסך הכל צריך קצת רצון טוב ומחשב פעיל.
אז כעת לאחר שאני יכול לדון אותך כי הגעתי למקומך אני אומר בפה מלא, זה דבר שאין סיבה לדרוש עליו יותר מעשרה שקלים. -
@אזולאי אחי
זה עבודה לכל דבר
על צריבה לוקחים בחנות 100-150 ₪
ולכן 50 שח זה מחיר סמלי.אגב, זמן שווה כסף.
כשמתכנת פותח מחשב, על הפתיחה הראשונית לוקחים כסף, זה החיים.תאמין לי
אני גם חשבתי כמוך (אמנם ההתמקצעות שלי היא לא בתחום הצריבות אלא תחום אחר) עד שהתחלתי לעבוד בזה רציני.
אתה צריך להבין שזה פרנסה של בן אדם.
הצריבה שהוא עושה לך ב- 50 ₪
זה הלחם שממנו הוא יאכל מחר.
ואם הוא יעשה לך את הצריבה ב-10 שח
את הלחם הוא גם יוכל לקנות מחר בשקל?
כי הרי לאופה זה לקח חצי דקה?עריכה:
ועדיין לא חשבנת את המחשב שעלה לפחות 5-6k
כן אתה צריך לשלם על מחשב הגיימינג שלו...
@אזולאי כתב בבקשה | הדרכה איך לצרוב:לא השקעתי מאמץ גדול, לא שנים של לימודים או משהו כזה, אני לא חושב שהמאמץ הזה שווה יותר מ-10 20 שקלים שהם סכום סמלי
אגב שעה של מתכנת/ הייטקיסט וכדו'
שווה 150-250 ₪
20 דק' מתוכם שוות 60 ₪
כך ש50 ₪ זה ממש נחשב סימליאולי אתה לא יודע, אבל צריבה זה דבר שלוקח שתי דקות בסך הכל ואין בה שום קושי,
זה לא רק הצריבה
זה גם להביא את הגירסה שאתה צריך
וכן באם יהיו תקלות למיהוא יפנה?אני מציע לך לחשוב על זה שוב
ואם עדיין הגעת לאותה המסקנה
אני משלם על המודעות על הגמ"ח שאתה פותח -
@אזולאי כתב בבקשה | הדרכה איך לצרוב:
אני ביקשתי מבן אדם פרטי שעושה את זה להנאתו
לא נראה לי שזה מי הייתה מופנית הערתך.
אבל עדיין בן אדם 'פרטי' הוא נהפך לציבורי?
הוא גם צריך להאכיל את ילדיו
וזה. שהוא לומד בכולל שני סדרים
אוסר עליו לקבל את ה50₪ האלו?אגב אני לא מכיר בן אדם 'פרטי'
שבאמת מבין הצריבות בכזו רמה.. -
@אזולאי שמח לשמוע שהצלחת בסוף בזכות אנשים טובים...
למה לא תייגת אותי? הייתי עוזר לך בשמחה.
ולכל מי שמנסה להסביר למה הצריבה עצמה צריכה לעלות סכום של 100 ₪ אז לדעתי אין הסבר לזה, חוץ מניצול ציני (כמעט...) של משתמש פשוט, כמובן שמי שעבד על גרסה וכמובן שזה לקח לו הרבה זמן אז אפשר להבין למה זה עולה איזה סכום, על גובה הסכום אפשר לדון, לטעמי הוא גבוה מידי, מהסיבה הפשוטה שאם אתה כמפתח גרסה תיקח 'רק' 50 ₪ על צריבה אתה לא תפסיד כלום, כי כמות המכשירים שתצרוב תכסה לך ברווח את כל ההשקעה על הגרסה, כמובן שאני מדבר על מכשיר נפוץ שניתן לצרוב מאות / אלפי מכשירים בזמן קצר יחסית ולא במכשיר נדיר שאתה הראשון שעשית לו גרסה וכו'