בקשת מידע | אוזניות בלוטוס איכותיות מהארץ
-
@עם-ישראל-חיי
האוזניות xm5 של סוני הם אוזניות מעולות כמו איירפודס פרו
אמנם לא ניסיתי אותם אבל סוני זה חברה עם מוניטין וכבר שמעתי מכמה שמרוצים ממנו עד הגג
יש להם את כל הפיצ׳רים האפשריים, מדובר באוזניות הכי טובות שכסף יכול לקנות (כמו איירפודס) -
@מתושלח-הבבלי יש לדעתך משהו יותר טוב מזה?
-
@עם-ישראל-חיי
מכאן ואילך זה כבר העדפות אישיות:
אם הדגש שלך זה סאונד יש לך Bowers & Wilkins Pi8
ב1700
אם הדגש שלך ביטול רעשים יש לך Bose QuietComfort Ultra
ב1400
אם יש לך מכשיר אפל או סתם חובב של המותג
airpods 2 pro
רק עצה ממני אם אתה הולך לחבר לנוקיה שלך אז אל תקנה יקר מידי כי זה לא ישמע לך טוב
עדיף לך סוני רגילות Sony WF-C510
מבצע ב190 https://ksp.co.il/web/item/335455
או אם חשוב לך ביטול רעשים
Sony WF-C700 מבצע ב280 https://ksp.co.il/web/item/260855 -
@ישיביש כתב בבקשת מידע | אוזניות בלוטוס איכותיות מהארץ:
@עם-ישראל-חיי
מכאן ואילך זה כבר העדפות אישיות:
אם הדגש שלך זה סאונד יש לך Bowers & Wilkins Pi8
ב1700
אם הדגש שלך ביטול רעשים יש לך Bose QuietComfort Ultra
ב1400@עם-ישראל-חיי דיבר על אוזניות in ear לא קשת
-
@האיש-הלבן כתב בבקשת מידע | אוזניות בלוטוס איכותיות מהארץ:
@עם-ישראל-חיי אני משתמש עם jbl tune 230 nc מאד נהנה מבחינת איכות הצליל ובאס
גם המחיר בסדר בערך 300 ש"חגם אני באס סבבה גם איטום רעשים גם בטרייה מטורפת
אני לא איזה מוזקאי שמבין גדול במוזיקה אוהב באס חזק בסהכ אוזניות סבבה+ יש לי אותם שנתיים נפלו פעם אחת למים ולא קרה כלום. אם אתה שואל אותי ממליץ בחום -
@נחמן-פלח כתב בבקשת מידע | אוזניות בלוטוס איכותיות מהארץ:
אני לא איזה מוזקאי שמבין גדול במוזיקה אוהב באס חזק בסהכ אוזניות סבבה+ יש לי אותם שנתיים נפלו פעם אחת למים ולא קרה כלום. אם אתה שואל אותי ממליץ בחום@עם-ישראל-חיי כבר אמר שהואמחפש אוזניות ברמה הזו
ולעניין jbl הם נחמדות ואני מדבר על הרבה מאוד סוגי אוזניות שניסיתי כולל ה-jbl live 770nc (שאם מישהו רוצה אני מוכר אותם במצב חדש לגמרי) -
@מתושלח-הבבלי כתב בבקשת מידע | אוזניות בלוטוס איכותיות מהארץ:
@נחמן-פלח כתב בבקשת מידע | אוזניות בלוטוס איכותיות מהארץ:
אני לא איזה מוזקאי שמבין גדול במוזיקה אוהב באס חזק בסהכ אוזניות סבבה+ יש לי אותם שנתיים נפלו פעם אחת למים ולא קרה כלום. אם אתה שואל אותי ממליץ בחום@עם-ישראל-חיי כבר אמר שהואמחפש אוזניות ברמה הזו
ולעניין jbl הם נחמדות ואני מדבר על הרבה מאוד סוגי אוזניות שניסיתי כולל ה-jbl live 770nc (שאם מישהו רוצה אני מוכר אותם במצב חדש לגמרי)תכלס, אני אישית לא חושב שאני ישים לב אם אני עם JBL או Sony ובלה בלה
כמובן שיותר כיף להסתובב בידיעה שיש לך "סוני" על האוזן 🤪 -
@עם-ישראל-חיי טוב אתחיל אם זה שתזרוק את הנוקיה 235 לפח (או לחלופין תפסיק לשמוע בו מוזיקה...) ומה אני שונה בזה מכל האחרים שאמרו לך את זה שאני השתמשתי באוזניות שלי (הסוני המדוברות...) במכשיר הנ"ל והשמע היה ממש פח אשפה... (וניסיתי איתם מספר מכשירים... אין השוואה ביחס לתוצאות...) לגבי האוזניות עצמם אם אתה שואל אותי לגבי הסוני יש לי כאן פוסט שנותן סקירה קצרה על האוזניות הנ"ל כמו כן אוסיף שגם אני השוותי אותם (בקטנה) לאיירפודס והייתי אומר שהם יותר טובות בכל פרמטר בטיפהל'ה חוץ מהעיצוב (הסטייל של המותג וזה שזה יושב יותר בתוך האוזן...) לטובת אפל והדיוק בפרטים הקטנים לטובת הסוני... כמו כן שים לב לאוזניות האלו יש חתימת קול של סוני שא"א להתבלבל אז אם אתה יודע שאתה לא אוהב את זה תחפש משהו אחר...