בקשת מידע | מחפש המלצה על מצלמת אבטחה שיכולה להישלט ע''י תוכנת מחשב
-
@מוישיי-24 כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה על מצלמת אבטחה שיכולה להישלט ע''י תוכנת מחשב:
@מיישה היא ממש יקרה אני מאמין שיש יותר זולות
אתה מאמין, זה יפה מאד, אבל אני יודע שמצלמה ברמה הזאת לא תמצא ביותר זול, ממש בדקתי.
-
@מוישיי-24 כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה על מצלמת אבטחה שיכולה להישלט ע''י תוכנת מחשב:
@מיישה אשמח לפירוט ברמה מה הכוונה
אפשר לראות במסך אחד כמה מצלמות ?
אם לדוגמה הזמנתי שתיים
כי אני מכיר חברה שיש להם מצלמות והאתר של האיפי הפנימי של המצלמה יש אפשרות כזאת קוראים להם foscam הם גם יקרות בשביליבחיבור וויפי מסתבר שלא, כי מחשב לא יכול להתחבר לשני וויפי בו זמנית.
דרך כבל רשת מסתבר שכן, כי בהגדרות שם יש אפשרות לבחור כמה מצלמות יהיו במסך. -
לא מבין מה אתה מסתבך.המצלמות של Ezviz עולות בין 150-250 שקל.והם ברמה מאוד גבוהה.עם רזולוציה מצוינת.ואפשרות לצפות ב16 מצלמות בו זמנית.עם חיבור הרשת איכותי
-
@אברהם-שמואל אפשר קישור
-
כל מוצרי Ezviz https://ksp.co.il/mob/brand/11584?s_source=share
-
@אברהם-שמואל אתה יכול לתת קישור ל מצלמת ip שאפשר להגדיר פורטים
-
לא .אני לא מתמחה בזה
-
@מיישה כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה על מצלמת אבטחה שיכולה להישלט ע''י תוכנת מחשב:
@מיישה אשמח לפירוט ברמה מה הכוונה
אפשר לראות במסך אחד כמה מצלמות ?
אם לדוגמה הזמנתי שתיים
כי אני מכיר חברה שיש להם מצלמות והאתר של האיפי הפנימי של המצלמה יש אפשרות כזאת קוראים להם foscam הם גם יקרות בשביליבחיבור וויפי מסתבר שלא, כי מחשב לא יכול להתחבר לשני וויפי בו זמנית.
דרך כבל רשת מסתבר שכן, כי בהגדרות שם יש אפשרות לבחור כמה מצלמות יהיו במסך.הערת אגב - אם צריך זה כן אפשרי עם אנטנה חיצונית - אנחנו עושים את זה הרבה במחשבים ניידים שצריכים חיבור בו"ז לרשת ולמדפסת שלא מחוברת לרשת.