בקשת מידע | מחפש המלצה על מצלמת אבטחה שיכולה להישלט ע''י תוכנת מחשב
-
אם אתה מתכוין למצלמת רשת .
יש את ezviz.
יש להם גם אפליקציה וגם תוכנה למחשב
קונים את זה בKSP או באייבורי.
מצלמות מצוינות...
ממש ממליץ -
@אברהם-שמואל כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה על מצלמת אבטחה שיכולה להישלט ע''י תוכנת מחשב:
אם אתה מתכוין למצלמת רשת .
יש את ezviz.
יש להם גם אפליקציה וגם תוכנה למחשב
קונים את זה בKSP או באייבורי.
מצלמות מצוינות...
ממש ממליץמתאים גם לצפייה מרחוק מכמה מחשבים, לדוגמא האם אפשר גם לצפות מהמחשב בבית במצלמה, וגם מהמחשב בעבודה?
[כמובן שהמצלמה מחוברת תמיד בוויפי,] -
@אברהם-שמואל כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה על מצלמת אבטחה שיכולה להישלט ע''י תוכנת מחשב:
ם.רק צריך להתקין את התוכנה או את האפליקציה
תודה
-
יש את ezviz.
יש להם גם אפליקציה וגם תוכנה למחשבכל המצלמות שם מתאימות למחשב? (באתר KSP לא ראיתי שציינו בכמה מצלמות שבדקתי)
-
נראה לי שכן.
כל מצלמה שמתחברת לחשבון שלך באפליקציה.תתחבר גם לחשבון במחשב.
תכנס דרך KSP לאתר של EZVIZ ושם בהורדות.תוריד את התוכנה.
שין לב שחיבור המצלמות לרשת מחייב אפליקציה.
וכן שאתרוג למשל יכול להפריע לחיבור המצלמה לרשת .וצריך לפתור את הבעיה ביחד איתם.בעת החיבור.
למשל.להשבית את החסימה לכמה דקות . -
שין לב שחיבור המצלמות לרשת מחייב אפליקציה.
אולי תוכל להסביר - איפה צריכה האפליקציה להיות מותקנת, דוקא באנדרואיד?
ואם כך, האם יש מצלמות שלא נזקקות לזה. -
החיבור עצמו מחייב חיבור לאפליקציה.גם לשם הקמת חשבון משתמש.סריקת ברקוד המצלמה.וכולי
לאחר מכן .לא מחייב חיבור לאפליקציה
ניתן לצפות דרך התוכנה . -
@אברהם-א כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה על מצלמת אבטחה שיכולה להישלט ע''י תוכנת מחשב:
ולא ע''י אפליקציה,
כמובן גם מרחוק, [ע''י רשת]זה עם תוכנת מחשב מעולה ונוחה
https://s.click.aliexpress.com/e/_DkTobyt
אבל אני לא יודע האם אפשר מרחוק, אני חיברתי ע"י וויפי. -
@מוישיי-24 כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה על מצלמת אבטחה שיכולה להישלט ע''י תוכנת מחשב:
@מיישה היא ממש יקרה אני מאמין שיש יותר זולות
אתה מאמין, זה יפה מאד, אבל אני יודע שמצלמה ברמה הזאת לא תמצא ביותר זול, ממש בדקתי.
-
@מוישיי-24 כתב בבקשת מידע | מחפש המלצה על מצלמת אבטחה שיכולה להישלט ע''י תוכנת מחשב:
@מיישה אשמח לפירוט ברמה מה הכוונה
אפשר לראות במסך אחד כמה מצלמות ?
אם לדוגמה הזמנתי שתיים
כי אני מכיר חברה שיש להם מצלמות והאתר של האיפי הפנימי של המצלמה יש אפשרות כזאת קוראים להם foscam הם גם יקרות בשביליבחיבור וויפי מסתבר שלא, כי מחשב לא יכול להתחבר לשני וויפי בו זמנית.
דרך כבל רשת מסתבר שכן, כי בהגדרות שם יש אפשרות לבחור כמה מצלמות יהיו במסך. -
לא מבין מה אתה מסתבך.המצלמות של Ezviz עולות בין 150-250 שקל.והם ברמה מאוד גבוהה.עם רזולוציה מצוינת.ואפשרות לצפות ב16 מצלמות בו זמנית.עם חיבור הרשת איכותי
-
@אברהם-שמואל אפשר קישור
-
כל מוצרי Ezviz https://ksp.co.il/mob/brand/11584?s_source=share