באג | התראות באפלקציית במתמחים
- 
@יואל-אברהם כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @דוד-משה-1 כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: אתה משתמש בסינון אם כן באיזה כן נטפרי. גם אני בנטפרי!, ולא קרה לי כלום! @ישראל-רפורפורט כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @יואל-אברהם כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @דוד-משה-1 כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: אתה משתמש בסינון אם כן באיזה כן נטפרי. גם אני בנטפרי!, ולא קרה לי כלום! אז מה זה יכול להיות אני משתגעעע...?? 
- 
- 
@ישראל-רפורפורט כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @יואל-אברהם כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @דוד-משה-1 כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: אתה משתמש בסינון אם כן באיזה כן נטפרי. גם אני בנטפרי!, ולא קרה לי כלום! אז מה זה יכול להיות אני משתגעעע...?? @יואל-אברהם אם @צדיק-תמים לא יודע אני לא חושב שיש מישהו שכן יודע..... 
- 
@יואל-אברהם אם @צדיק-תמים לא יודע אני לא חושב שיש מישהו שכן יודע..... @ישראל-רפורפורט כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @יואל-אברהם אם @צדיק-תמים לא יודע אני לא חושב שיש מישהו שכן יודע..... אז מה עושים ? 
- 
@ישראל-רפורפורט כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @יואל-אברהם אם @צדיק-תמים לא יודע אני לא חושב שיש מישהו שכן יודע..... אז מה עושים ? @יואל-אברהם כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @ישראל-רפורפורט כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @יואל-אברהם אם @צדיק-תמים לא יודע אני לא חושב שיש מישהו שכן יודע..... אז מה עושים ? לצערי אין לי מה לעשות... 
 אני עשיתי את שלי....
 אולי בהמשך אני ינסה לעזור.....
- 
@יואל-אברהם כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @ישראל-רפורפורט כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @יואל-אברהם אם @צדיק-תמים לא יודע אני לא חושב שיש מישהו שכן יודע..... אז מה עושים ? לצערי אין לי מה לעשות... 
 אני עשיתי את שלי....
 אולי בהמשך אני ינסה לעזור.....@ישראל-רפורפורט כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @יואל-אברהם כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @ישראל-רפורפורט כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @יואל-אברהם אם @צדיק-תמים לא יודע אני לא חושב שיש מישהו שכן יודע..... אז מה עושים ? לצערי אין לי מה לעשות... 
 אני עשיתי את שלי....
 אולי בהמשך אני ינסה לעזור.....תודה רבה! 
- 
@ישראל-רפורפורט כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @יואל-אברהם כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @ישראל-רפורפורט כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @יואל-אברהם אם @צדיק-תמים לא יודע אני לא חושב שיש מישהו שכן יודע..... אז מה עושים ? לצערי אין לי מה לעשות... 
 אני עשיתי את שלי....
 אולי בהמשך אני ינסה לעזור.....תודה רבה! @יואל-אברהם כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @ישראל-רפורפורט כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @יואל-אברהם כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @ישראל-רפורפורט כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @יואל-אברהם אם @צדיק-תמים לא יודע אני לא חושב שיש מישהו שכן יודע..... אז מה עושים ? לצערי אין לי מה לעשות... 
 אני עשיתי את שלי....
 אולי בהמשך אני ינסה לעזור.....תודה רבה! בשימחה  
- 
@יואל-אברהם כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @ישראל-רפורפורט כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @יואל-אברהם כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @ישראל-רפורפורט כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @יואל-אברהם אם @צדיק-תמים לא יודע אני לא חושב שיש מישהו שכן יודע..... אז מה עושים ? לצערי אין לי מה לעשות... 
 אני עשיתי את שלי....
 אולי בהמשך אני ינסה לעזור.....תודה רבה! בשימחה  @ישראל-רפורפורט כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @יואל-אברהם כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @ישראל-רפורפורט כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @יואל-אברהם כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @ישראל-רפורפורט כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @יואל-אברהם אם @צדיק-תמים לא יודע אני לא חושב שיש מישהו שכן יו..... אז מה עושים ? לצערי אין לי מה לעשות... 
 אני עשיתי את שלי....
 אולי בהמשך אני ינסה לעזור.....תודה רבה! בשימחה  תודה רבה לכולם שלחתי בקשה לנטפרי כמו ש @דוד-משה-1 אמר לי לעשות ופתאום עכשיו זה הסתדר תודה רבה לילה טוב!!! 
- 
@ישראל-רפורפורט כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @יואל-אברהם כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @ישראל-רפורפורט כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @יואל-אברהם כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @ישראל-רפורפורט כתב בבאג | התראות באפלקציית במתמחים: @יואל-אברהם אם @צדיק-תמים לא יודע אני לא חושב שיש מישהו שכן יו..... אז מה עושים ? לצערי אין לי מה לעשות... 
 אני עשיתי את שלי....
 אולי בהמשך אני ינסה לעזור.....תודה רבה! בשימחה  תודה רבה לכולם שלחתי בקשה לנטפרי כמו ש @דוד-משה-1 אמר לי לעשות ופתאום עכשיו זה הסתדר תודה רבה לילה טוב!!! @יואל-אברהם בשימחה רק תסמן את הנושא כ'ניפתר'! 
- 
י יואל אברהם סימן נושא זה כשאלה
- 
י יואל אברהם סימן נושא זה כנושא רגיל
- 
י יואל אברהם סימן נושא זה כשאלה
- 
י יואל אברהם סימן נושא זה כנפתר