עזרה | עזרה בתרגום אפליקציה לעברית
-
מי יכול בבקשה לתרגם לי את האפליקציה הזו אני ניסיתי דרך עורך סופר ולא הצלחתי
אשמח אם מישהו יוכל לתרגם אותה זהAF Aroma 1.0.2.apk+ הקובץ התקנה תודה רבה -
@ילד כתב בעזרה | עזרה בתרגום אפליקציה לעברית:
אשמח אם מישהו יוכל לתרגם אותה זהAF Aroma 1.0.2.apk+ הקובץ התקנה תודה רבהאם אתה רוצה שאני יתרגם לך את האפליקציה אתה צריך שהקישור היה באותה שורה! ולא שקישור אחד יתפוס שתי שורות!
-
@ילד יתכוונתי שהקישור היה באותה שורה!
בפוסט הראשון שלך בנושא עלתה קישור אחד בשתי שורות תיראה למה יתכוונתי:אשמח אם מישהו יוכל לתרגם אותה זהAF Aroma 1.0.2.apk+ הקובץ התקנה תודה רבה
הקישור נימצא בשתי שורות! אז אם אתה רוצה שאני יתרגם לך אז אתה צריך שהקישור היה בשורה אחת!
הבנת? -
-
אשמח אם מישהו יוכל לתרגם אותה זהAF Aroma 1.0.2.apk+ הקובץ התקנה תודה רבה -
@נחמן-פלח תקשיב אתה פשוט תותח אין לי מילים אתה יכול לעשות את זה אשכרה לכל אפליקציה יש לך אולי מדריך איך עושים את זה
למה אני שואל יש לי אפליקציה קוראים אותה סמארט לייף זה אפליקציה של בית חכם יש שמה אשכרה חצי עברית והרוב אנגלית עכשיו מה הבעיה בתרגום שם אם אתה מתרגם אותה אז זה לא נתחבר לך לחשבון מה ניתן לעשות שאף על פי שאתה מתרגם עדיין זה התחבר לחשבון והוא לא יהיה כאפליקציית נוזקה או משהו כזה זה האפליקציה
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tuya.smartlife
סמתי קישור כי האפליקציה גדולה מידי -
@נחמן-פלח תקשיב אתה פשוט תותח אין לי מילים אתה יכול לעשות את זה אשכרה לכל אפליקציה יש לך אולי מדריך איך עושים את זה
למה אני שואל יש לי אפליקציה קוראים אותה סמארט לייף זה אפליקציה של בית חכם יש שמה אשכרה חצי עברית והרוב אנגלית עכשיו מה הבעיה בתרגום שם אם אתה מתרגם אותה אז זה לא נתחבר לך לחשבון מה ניתן לעשות שאף על פי שאתה מתרגם עדיין זה התחבר לחשבון והוא לא יהיה כאפליקציית נוזקה או משהו כזה זה האפליקציה
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tuya.smartlife
סמתי קישור כי האפליקציה גדולה מידיזה חשבון גוגל?
-
אתה יכול לעשות את זה אשכרה
יש שמה אשכרה
מה זה אשכרה?