שיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש
-
@קלוצמך כתב בשיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש:
בגרסה החדשה המצלמה שלו יותר טובה ?
איך יכול להיות? מצלמה זה משהו גשמי ולא משהו שאפשר לשנות ע"י גירסא. אם אפליקצית המצלמה המובנת מגבילה אותך באיכות שאפשר להוציא בפועל אז תתקיני אחרת.. אבל את איכול המצלמה אי אפשר לשפר
-
מה אתם אומרים על הפלאפון הזה
הנה משהו שמצאתי עכשיו ב-AliExpress:
UNIWA DOOV R17 Pro טלפון חכם מסך מגע 4G Whatsapp Android 13 מקלדת טלפונים 3.54 אינץ '4GB 64GB 2300mAh מקלדת בעברית 2
https://a.aliexpress.com/_ommQPfkהמסך יותר גדול, הסוללה יותר גדולה, בדקתי זה פחות מהסכום של מע''מ, מקווה שזה מקורי... זיכרון ראם יותר גדול.
-
מה אתם אומרים על הפלאפון הזה
הנה משהו שמצאתי עכשיו ב-AliExpress:
UNIWA DOOV R17 Pro טלפון חכם מסך מגע 4G Whatsapp Android 13 מקלדת טלפונים 3.54 אינץ '4GB 64GB 2300mAh מקלדת בעברית 2
https://a.aliexpress.com/_ommQPfkהמסך יותר גדול, הסוללה יותר גדולה, בדקתי זה פחות מהסכום של מע''מ, מקווה שזה מקורי... זיכרון ראם יותר גדול.
-
@אלוף-תימן זה דומה
-
@אלוף-תימן זה דומה
-
@קלוצמך כתב בשיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש:
אני חושב שLOM S9 יותר טוב בכללי
איפה אפשר למצוא סקירה על LOM S9?
מעלות וחסרונות וחוות דעת מאנשים שרכשו אותו.
לא מצאתי בכל הרשת -
@שוקי-ב.
קניתי, אמור להגיע היום או מחר (640 בחיימקה)
בלי נדר אעלה עליו סקירה מקיפה עד כמה שאפשר
תוכל להציע לי מה לכלול בסקירה@מזכירותי כתב בשיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש:
@שוקי-ב.
תוכל להציע לי מה לכלול בסקירהמעולה.
בגדול אחרי מספר ימים של שימוש במכשיר קולטים מה החסרונות ומה המעלות, איך הוא מבחינת מהירות, באגים, סוללה, וכדו'.
נגיד היה לי DOOV R77, לא נהנתי בכלל, והחזרתי למוכר. היה בו הכל חוץ מטלפון, כלומר הדבר הבסיסי שהוא אמור לשמש לשיחות נכנסות ויוצאות לא היה נח בעליל. אפילו הרינגטון היה נשמע גרוע.
תודה ענקית! -
@מזכירותי כתב בשיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש:
@שוקי-ב.
תוכל להציע לי מה לכלול בסקירהמעולה.
בגדול אחרי מספר ימים של שימוש במכשיר קולטים מה החסרונות ומה המעלות, איך הוא מבחינת מהירות, באגים, סוללה, וכדו'.
נגיד היה לי DOOV R77, לא נהנתי בכלל, והחזרתי למוכר. היה בו הכל חוץ מטלפון, כלומר הדבר הבסיסי שהוא אמור לשמש לשיחות נכנסות ויוצאות לא היה נח בעליל. אפילו הרינגטון היה נשמע גרוע.
תודה ענקית! -
שלום.
קניתי כזה לפני בערך חודשיים. בהתחלה הוא עבד אחלה. אבל לאחרונה הוא נהיה מאוד איטי.. דוגמאות:
אני לוחץ על הלחצן של השקט/רועש/רטט, לוקח לו כמה שניות עד שהוא קולט ומחליף את הסמל. וכן בבלוטוס, נתונים וכו..
שאני מדפדף בהודעות אסאמאס הוא עושה את זה בשלבים כזה, מקוטע.
וכן על זו הדרך..
יש למישהו כיוון, פיתרון? -
שלום.
קניתי כזה לפני בערך חודשיים. בהתחלה הוא עבד אחלה. אבל לאחרונה הוא נהיה מאוד איטי.. דוגמאות:
אני לוחץ על הלחצן של השקט/רועש/רטט, לוקח לו כמה שניות עד שהוא קולט ומחליף את הסמל. וכן בבלוטוס, נתונים וכו..
שאני מדפדף בהודעות אסאמאס הוא עושה את זה בשלבים כזה, מקוטע.
וכן על זו הדרך..
יש למישהו כיוון, פיתרון? -
@שוקי-ב.
תוכל להציע לי מה לכלול בסקירה -
@שוקי-ב. ובכן סקירה ראשונית https://youtu.be/h2sKuwyXs1U