שיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש
-
@malkiel-heymann
מה לא ברור?
אתה לא טכנאי ולא יודע לצרוב גירסאות,
אז אל תשחק בזה אם אתה לא מוכן לשלם את המחיר...
עריכה:
סליחה, אין שום טעם להתרגז, זה גם לא מוצדק כי גם אני לא ידעתי כלום עד ששאלתי פה בפורום וככה למדתי
אני רק יסביר משהו חשובלפני כל צעד שתעשה תקרא בעיון כמה פעמים את המדריכים ששייכים לנושא
ותשתדל לנסות לבד מה שאתה יכול
ואם שאלת ולא ענו לך כנראה שפשוט לא יודעים מה התשובה, תחכה בסבלנות -
@malkiel-heymann כתב בשיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש:
ניסיתי עם כל התכנות בפורום ולא הצלחתי או שז נתקע באמצע או שזה לא נקלט
השאלה עם אני יצרוב גרסה זה יסדר את הבעיהיש לך קושחה מקורית ( STOCK ROM )?
אם כן תפתח נושא חדש ונעבור לשם
תקרא לנושא הזה צריבת TIQ M5s -
@אזולאי אני התכנאי הדובר, אני צרבתי לו קושחה מקורית, לעניות דעתי מחיקת הimei לא קרא אצלי אבל אני לא זוכר, עד כמה שזכור לי רק צרבתי גרסה, מה שהייתי ממליץ זה גיבוי של nvram וצריבה מהמכשיר אחר ולראות אם זה יעבוד, אבל זה למומחים לא הייתי ממליץ לעשות זאת לבד, ולכן אמרתי לו שיבוא אלי אני יעשה את זה בחינם, אין פתרון פשוט שיעשה לבד, מחיקת IMEI צריך להיות עם המכשיר כי לפעמים זה לא נפתר תוך רגע, הזמן שהוא מבזבז לעצמו ולאחרים פה לא שווה את הזמן שיקח לו להגיע
-
@10110000 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש:
@סוף-הרחוב וואו אתה מגזים מחיקת IMEI זה אחד מהשגיאות הכי נפוצות בצריבת מכשירים, לא פגום בכלל
זו שגיאה שפוגמת במכשיר והופכת אותו ללא שמיש..
ואם הבעיה הזו קרתה כתוצאה מטיפול של המוכר במכשיר, וללא שימת לב ואחריות מצידו לפני שהוא מוכר לבדוק שהכל תקין, לך תדע עוד איזה בעיות [שהן רגילות ונפוצות לחלוטין], קרו בו.כך שבמידה ואני רוכש מכשיר כזה בחנות, אני לא מחפש "פתרונות" לבעיה, אלא ניגש לחנות ומבקש החלפה.
זה היה תוכן דבריי,
ומסתבר שאין ביננו פער גדול -
@malkiel-heymann יש לי גם את הדגם הזה ועשיתי לו dump לפני שהתחלתי להשתמש בו, זה יכול לעזור לך?
-
אני לא יודע מה זה dump
-
-
הצלחתי תודה בכל זאת
עם תוכנת maui meta -
@10110000 כתב בשיתוף | סקירת פלאפון TIQ M5s החצי טאצ החדש:
אגב, אזהרה לכל מי שאוהב לערוך את המכשיר שלו, באנדרואיד 13 ומעלה, תלוי מי עשה את הגרסה, לא תמיד יש ביטול אימות חתימות, מה שאומר שאי אפשר לערוך אפליקציות מערכת
למעשה גם ב11...
ב13 זה פשוט נהיה יותר מסובך לביטול.