בקשת מידע | קניית ראוטר סיבם בתשתית נטפייבר
-
אני רוצה לקנות ראוטר סיבים שתומך בתשתית נטפייבר
איפה אפשר לקנות הכי זול?
לכאורה זה הדגם שאני צריך
HALNy HL-4GXV-F או הדגם השני
תודה רבה. -
יש לי כזה בבית משלם 20 שח כל חודש שכירות
חיפשתי לפני תקופה לקנות, ומצאתי רק באיביי ומקומות בחול במחירים יקריםניסיתי לקחת ראוטר של HALNY דרך 019 (כשפותחים נטפרי דרכם עולה 380 שח) ולא הצלחתי להגדיר יוזר של אתרוג על הראוטר שלהם
לגבי הוויפי לדעתי הוא תקין לגמרי ומהיר מאוד גם בתדר 2.4 GHz וגם תדר 5 GHz.
-
יש לי כזה בבית משלם 20 שח כל חודש שכירות
חיפשתי לפני תקופה לקנות, ומצאתי רק באיביי ומקומות בחול במחירים יקריםניסיתי לקחת ראוטר של HALNY דרך 019 (כשפותחים נטפרי דרכם עולה 380 שח) ולא הצלחתי להגדיר יוזר של אתרוג על הראוטר שלהם
-
@shimi1 כתב בבקשת מידע | קניית ראוטר סיבם בתשתית נטפייבר:
כנראה יש לך חבילה של 300 מגה לכן אתה לא מרגיש כ"כ את הצוואר בקבוק
@צדיק-תמים
אני עם חבילה של 200 מגה, היה לי תקופה של שבועיים חבילה של 1000 מגה וזה עבד מצוין, אמנם לא בדקתי אם אני מנצל את כל ה-1000 דרך וויפי, אבל בכבל בדקתי וקיבלתי ממש 1000 הורדה ו-250 העלאה. -
@צדיק-תמים
אני עם חבילה של 200 מגה, היה לי תקופה של שבועיים חבילה של 1000 מגה וזה עבד מצוין, אמנם לא בדקתי אם אני מנצל את כל ה-1000 דרך וויפי, אבל בכבל בדקתי וקיבלתי ממש 1000 הורדה ו-250 העלאה. -
אני עם חבילה של 200 מגה
אוקיי, אם זה טוב לך מצויין. אני לא חושב שזה הגיוני לקנות ראוטר סיבים שנותן בוויפי באזור 200.
@צדיק-תמים
זה לא נכון שהוא נותן 200, אבל בכל מקרה אם יש אופציה לקנות עדיף את הראוטר השני.וזה צילום מסך מעכשיו ממקום די רחוק מהוויפי
-
@צדיק-תמים
זה לא נכון שהוא נותן 200, אבל בכל מקרה אם יש אופציה לקנות עדיף את הראוטר השני.וזה צילום מסך מעכשיו ממקום די רחוק מהוויפי
-
@צדיק-תמים
יש לו איזה קטע שהוא נותן לי את המהירות שאני מסוגל לקבל אם החברה לא היתה מגבילה אותי ל-200 ,אני עכשיו מצרף צילום מבדיקת מהירות ממחשב שמחובר ישירות.
כמובן שאם אני מוריד קובץ הוא מביא לי לפי מהירות של 200 ביט ולא יותר.
-
@צדיק-תמים
יש לו איזה קטע שהוא נותן לי את המהירות שאני מסוגל לקבל אם החברה לא היתה מגבילה אותי ל-200 ,אני עכשיו מצרף צילום מבדיקת מהירות ממחשב שמחובר ישירות.
@shimi1 מעניין מאוד. אני השתמשתי ב-3 ראוטרים מהדגם הזה, שניים מתוכם חדשים מהקופסה (פעמיים באו להחליף), ובכולם היתה את בעיית המהירות בוויפי בלבד, עם שלל מכשירים.
וגם הבנתי מהרבה אחרים (כולל ממש לאחרונה) שיש להם אותה מהירות בוויפי עם הראוטר הזה. -
@shimi1 מעניין מאוד. אני השתמשתי ב-3 ראוטרים מהדגם הזה, שניים מתוכם חדשים מהקופסה (פעמיים באו להחליף), ובכולם היתה את בעיית המהירות בוויפי בלבד, עם שלל מכשירים.
וגם הבנתי מהרבה אחרים (כולל ממש לאחרונה) שיש להם אותה מהירות בוויפי עם הראוטר הזה.@צדיק-תמים
אני עוד מעט אנסה אם ראוטר אחר אותו דגם. (בתשתית אחרת)אם אני עושה בדיקת מהירות עם בזק אני מקבל את המהירות האמיתית בפועל.
-
@צדיק-תמים
אני עוד מעט אנסה אם ראוטר אחר אותו דגם. (בתשתית אחרת)אם אני עושה בדיקת מהירות עם בזק אני מקבל את המהירות האמיתית בפועל.
-
@shimi1
בבדיקה בראוטר אחר עם תשתית אחרת המהירות באמת נמוכה (משלמים על חבילה של 500 אצל 019 נטפרי)
אני מחר אנסה לבדוק מה הסיבה (אני אנסה לחבר את הראוטר הזה בתשתית שלי)
-
@צדיק-תמים
-
כי זה תלוי בשרת של ההורדות, שמוגבל בעצמו
-
@משהקפלן
כנראה לא הבנת
אני משלם על חבילה של 200 הורדה בבדיקת מהירות כתוב 1000 בפועל מוריד 200 -
אני משלם על חבילה של 200 הורדה בבדיקת מהירות כתוב 1000 בפועל מוריד 200
רק מוודא, שמת לב ששניהם Mb ולא אחד MB ואחד Mb?
@צדיק-תמים
חשבנתי את זה הוא מוריד 25 MB בשניה שזה 200 mb בשניה -
היי
אני בדיוק בבדיקות איזה אינטרנט שווה לי
והציעו לי 93 שקל לחודש 019+תשתית, נראלי 200 מגה, וראוטר השכרה חודשית של 19 או קנייה ב350 או 380 (לא זוכר)
זה שווה? עדיף השכרה או רכישה?
מה מומלץ?
@צדיק-תמים -
היי
אני בדיוק בבדיקות איזה אינטרנט שווה לי
והציעו לי 93 שקל לחודש 019+תשתית, נראלי 200 מגה, וראוטר השכרה חודשית של 19 או קנייה ב350 או 380 (לא זוכר)
זה שווה? עדיף השכרה או רכישה?
מה מומלץ?
@צדיק-תמים -
@יום_שמח
אם אתה מתכנן את האינטרנט לתמיד מומלץ לך לקנות כי לא יהיה לך אח"כ אופציה לקנות ראוטר, ואתה תמיד תהיה משועבד לשכירות.
המחיר של הראוטר 380 שח, ממליץ לך להוסיף 4 שח בשביל מהירות 500 מגה.