בקשת מידע | איך מוציאים הקלטות מ4*4 מהזיכרון הפנימי - האם יש תוכנה שקוראת אותו
-
@שלוםפ כתב בבקשת מידע | איך מוציאים הקלטות מ4*4 מהזיכרון הפנימי - האם יש תוכנה שקוראת אותו:
@אבי-6 יש ע"ז שרשור בפורום איפשהו, בעיקרון יש דרכים להקליט באמצעות קבל אוקס שבמקום שהמחשב יקליט מהמיקרופון הוא יקליט ממה שמחובר אליו בקבל יש חלק מנגני סאנדיסק שאין להם בכלל מיקרופון ותמיד מקליטים דרך אוקס עשיתי כמה פעמים ועבד לי מעולה.
כנראה שלא הבנת מה אני צריך, זה לא בדיוק קשור למה שביקשתי..., בסך הכל אני צריך להוציא הקלטה מהפלאפון ולא להקליט דרך כבלים למיניהם...
נ.ב. בקרוב בתוכנה החדשה של אסקולס יהיה דרך לגיבוי נתונים מהפלאפון למחשב אולי יגבה גם את זה.
מתי זה בקרוב? ואיזה נתונים ודאי יהיה אפשר לגבות?
תןדה רבה בכל אופן. -
@אבי-6 כתב בבקשת מידע | איך מוציאים הקלטות מ4*4 מהזיכרון הפנימי - האם יש תוכנה שקוראת אותו:
כנראה שלא הבנת מה אני צריך, זה לא בדיוק קשור למה שביקשתי..., בסך הכל אני צריך להוציא הקלטה מהפלאפון ולא להקליט דרך כבלים למיניהם...
הבנתי מצויין למה התכוונת אבל הדרך היחידה כרגע זה להקליט את זה מהפלאפון בדרך הנ"ל
@אבי-6 כתב בבקשת מידע | איך מוציאים הקלטות מ4*4 מהזיכרון הפנימי - האם יש תוכנה שקוראת אותו:
מתי זה בקרוב? ואיזה נתונים ודאי יהיה אפשר לגבות?
תןדה רבה בכל אופן.התוכנה כבר קיימת, יש עליה שרשור בפורום בתוכנה כתוב באחד מהכרטיסיות גיבוי נתונים בקרוב....
-
@שלוםפ כתב בבקשת מידע | איך מוציאים הקלטות מ4*4 מהזיכרון הפנימי - האם יש תוכנה שקוראת אותו:
@אבי-6 יש ע"ז שרשור בפורום איפשהו, בעיקרון יש דרכים להקליט באמצעות קבל אוקס שבמקום שהמחשב יקליט מהמיקרופון הוא יקליט ממה שמחובר אליו בקבל יש חלק מנגני סאנדיסק שאין להם בכלל מיקרופון ותמיד מקליטים דרך אוקס עשיתי כמה פעמים ועבד לי מעולה.
דיברתי עם התמיכה של אסקולס והם טענו לי שלא תהיה לעולם גיבוי הקלטות מהפלאפון בעקבות הנחיית ועדת התקשורת.
ולאחר שפניתי לועדת התקשורת זה התשובה שקיבלתי:
תשובת הטכנאי:
ניתן להוציא שיחות מוקלטות מהמכשיר ע"י חיבור אוקס למחשב.
ולהשמיע את ההקלטה ואז המחשב חושב שזה מיקרופון ומקליט את הקול (יש להפעיל הקלטה בתוכנות הקלטה)
זה כמובן דבר שאורך זמן אבל אפשרי.האם הוא התכוון לדרך שאמרת שאתה מכיר?
-
ניסיתי ולא הצלחתי לעשות זאת, האם תוכל להסביר לי באופן פרטני ויסודי?
ראיתי הרבה שרשורים כאן במתמחים על הענין, אבל משום מה גם כשהגדרתי את ההקלטה ברשמקול מהמיקרופון החיצוני הוא לא הקליט, ובכלל כשהדלקתי את ההקלטה בטלפון הוא לא השמיע במחשב אלא ברמקול של הפלאפון עצמו.
איפה הבעיה?? -
דיברתי עם התמיכה של אסקולס והם טענו לי שלא תהיה לעולם גיבוי הקלטות מהפלאפון בעקבות הנחיית ועדת התקשורת.
למה מה הבעיה? בQ3 הישן היה ניתן להוציא את ההקלטות ע"י בלוטוס, ולא שמעתי מישהו שהתקלקל מזה?
-
@זאב-לבן כתב בבקשת מידע | איך מוציאים הקלטות מ4*4 מהזיכרון הפנימי - האם יש תוכנה שקוראת אותו:
למה מה הבעיה? בQ3 הישן היה ניתן להוציא את ההקלטות ע"י בלוטוס, ולא שמעתי מישהו שהתקלקל מזה?
אתה חושב שמי שהתקלקל צריך לחייג אליך?...
-
@איך כתב בבקשת מידע | איך מוציאים הקלטות מ4*4 מהזיכרון הפנימי - האם יש תוכנה שקוראת אותו:
@זאב-לבן כתב בבקשת מידע | איך מוציאים הקלטות מ4*4 מהזיכרון הפנימי - האם יש תוכנה שקוראת אותו:
אתה חושב שמי שהתקלקל צריך לחייג אליך?...
נו באמת, מה ההבדל בין להוצא את ההקלטות מהכרטיס ובין להוצא מהמכשיר?
שיתנו פרופיל FTP בבלוטוס, מה הבעיה בזה?