בעיה | באג דחוף! אי אפשר למחוק ולהעתיק ולהעביר לכרטיס דחוף מאדדדד!!!!!!
-
@קליקלות כתב בבעיה | באג דחוף! אי אפשר למחוק ולהעתיק ולהעביר לכרטיס דחוף מאדדדד!!!!!!:
למה זה קרה???
כל אמצעי איחסון הוא מאד דינמי בכללי, ולא מומלץ לשמור שם חומר חשוב אא"כ הוא מגובה.
כרטיס נתון מאד לרגישות לכל נגן / פלאפון / מצלמה וכדומ' שלא ברור שיש להם רשמית כניסה לכרטיס עם סוג מערכת קבצים כזו או אחרת לדוג' כרטיס שמערכת הקבצים שלו היא FAT32 אם נכניס את הכרטיס לאמצעי שלא תומך בסוג מערכת קבצים הזו זה עלול לשבש את הכרטיס עד כדי דרישת אתחול וכדו'.
אם זה נגן רגיל אין סיבה שזה לא יתמוך אבל לדוג' אני שמעתי מקרה שאחד הכניס כרטיס עם תוכן לתוך מצלמה של ילדים שלא תומך בסוג כרטיס או בגודל המסויים של הכרטיס ההוא ולאחמ"כ זה דרש אתחול.
ושוב חומר חשוב לא משאירים על כרטיס לפני שהוא מגובה.
עד כאן לפי ידיעותי.
אני מקווה ש @משחזר-מידע יסכים עם דברי.אני לבנתיים לא לוקח עליהם אחריות ב100% -
@קליקלות כתב בבעיה | באג דחוף! אי אפשר למחוק ולהעתיק ולהעביר לכרטיס דחוף מאדדדד!!!!!!:
מאיפה?
מאחד מקצועי שמתעסק רבות בתחום.
-
למה זה קרה????
בלאי, מצוי בעיקר בסאנדיסק האפורים, ובסדרות הפחות טובות, כולל סמסונג, פחות נתקלתי בסאנדיסק האדומים.
להיזהר זה להרבות ב'הוצאת חומרה באופן בטוח' ולא לסמוך על שום כרטיס-תמיד להקפיד על גיבוי עדכני -
@משחזר-מידע כתב בבעיה | באג דחוף! אי אפשר למחוק ולהעתיק ולהעביר לכרטיס דחוף מאדדדד!!!!!!:
של Sandisk?
לא נראלי אוולי סדרה אחרת
-
לא נראלי אוולי סדרה אחרת
אם לא כתוב על זה סאן דיסק אז זה לא של סאן דיסק גם יהיו 1000 סדרות...
-
לא נראלי
אז של מי?
-
כתוב על זה SP ׁׁׁׁ
ב99 אחוז מהמקרים לפח וחסל
-
במשך שנתים תמימות
הו אה
יש כאלה שהולכים הרבה לפני -
-
-