בעיה | באג דחוף! אי אפשר למחוק ולהעתיק ולהעביר לכרטיס דחוף מאדדדד!!!!!!
-
תעלו צילום מסך מנהול דיסקים תפעיל את הקובץ הבא 479e819f-272d-4ed3-b434-37c6cb53f3fb-ניהול-דיסקים.bat
-
@ברי-קלמנוביץ כתב בבעיה | באג דחוף! אי אפשר למחוק ולהעתיק ולהעביר לכרטיס דחוף מאדדדד!!!!!!:
@קליקלות
ניסת לעשות תיקון לכונן דרך מאפיינים?אני לוחץ וזה לא עושה כלום
-
@קליקלות
אז באמת לכאורה מה שמומלץ זה לגבות את החומר כמו ש @דוד-1 כתב כבר.
אבל יחד עם זאת תנסה שוב כמה פעמים אולי זה בסוף ייתן לך לתקן.
אולי כדאי אחרי שגיבת את החומר לנסות לאתחל את הכרטיס, זה אמור לעבוד,
מותר לשאול איזה כרטיס זה?
ואם מדובר בכרטיס לא מהימן לא הייתי מכניס לשם שוב חומר.
או שאולי אתה יודע להצביע על סיבה למה פתאום זה קרה, לכאו' זה סוג של וירוס. -
@ברי-קלמנוביץ כתב בבעיה | באג דחוף! אי אפשר למחוק ולהעתיק ולהעביר לכרטיס דחוף מאדדדד!!!!!!:
מותר לשאול איזה כרטיס זה?
ואם מדובר בכרטיס לא מהימן לא הייתי מכניס לשם שוב חומר.
או שאולי אתה יודע להצביע על סיבה למה פתאום זה קרה, לכאו' זה סוג של וירוס.1)זה כרטיס רגיל שקניתי פה בארץ בטבין ותקלין
2)הגיוני, כי זה קרה מאז שהכנסתי אותו למכשיר חדש (שואו) -
אולי כדאי אחרי שגיבת את החומר לנסות לאתחל את הכרטיס, זה אמור לעבוד,
זה עושה לי את זה
-
@DANI123 כתב בבעיה | באג דחוף! אי אפשר למחוק ולהעתיק ולהעביר לכרטיס דחוף מאדדדד!!!!!!:
@קליקלות הכרטיס ננעל לכתיבה עליו
באג ברג'יסטרי תוריד את זה הסר-הגנת-כוננים-חיצוניים-מפני-כתיבה.reg
ותפתח כשהכרטיס מחוברהורדתי ואח''כ לחצתי על הפעל וזה שאל אותי את זה
לחצתי על כן ואז זה הראה
וזה לא שנה כלום
מה לעשות ??? -
צר לי לאכזב אותך אבל לפי איך ששמעתי ממש לאחרונה (מוצ"ש) כרטיס כזה אין מה לעשות איתו...
מאיפה?
אולי אפשר לנסות לפרמט ע"י תוכנה אבל גם את זה תיקח בערבון מוגבל מכיוון שהכרטיס נעול.
איזה?
-
@קליקלות כתב בבעיה | באג דחוף! אי אפשר למחוק ולהעתיק ולהעביר לכרטיס דחוף מאדדדד!!!!!!:
למה זה קרה????
של Sandisk?
-
@קליקלות כתב בבעיה | באג דחוף! אי אפשר למחוק ולהעתיק ולהעביר לכרטיס דחוף מאדדדד!!!!!!:
למה זה קרה???
כל אמצעי איחסון הוא מאד דינמי בכללי, ולא מומלץ לשמור שם חומר חשוב אא"כ הוא מגובה.
כרטיס נתון מאד לרגישות לכל נגן / פלאפון / מצלמה וכדומ' שלא ברור שיש להם רשמית כניסה לכרטיס עם סוג מערכת קבצים כזו או אחרת לדוג' כרטיס שמערכת הקבצים שלו היא FAT32 אם נכניס את הכרטיס לאמצעי שלא תומך בסוג מערכת קבצים הזו זה עלול לשבש את הכרטיס עד כדי דרישת אתחול וכדו'.
אם זה נגן רגיל אין סיבה שזה לא יתמוך אבל לדוג' אני שמעתי מקרה שאחד הכניס כרטיס עם תוכן לתוך מצלמה של ילדים שלא תומך בסוג כרטיס או בגודל המסויים של הכרטיס ההוא ולאחמ"כ זה דרש אתחול.
ושוב חומר חשוב לא משאירים על כרטיס לפני שהוא מגובה.
עד כאן לפי ידיעותי.
אני מקווה ש @משחזר-מידע יסכים עם דברי.אני לבנתיים לא לוקח עליהם אחריות ב100% -
מאיפה?
מאחד מקצועי שמתעסק רבות בתחום.