בקשת מידע C2 שנפל למים ולא נדלק יש דרך לחלץ ממנו אנשי קשר וכו' ???????
-
C2 שנפל למים ולא נדלק יש דרך לחלץ ממנו אנשי קשר וכו' ???????
מאד מאד חשוב לי קריטי!!!!!!!!!! -
@אברהם כתב בבקשת מידע | C2 שנפל למים ולא נדלק יש דרך לחלץ ממנו אנשי קשר וכו' ???????:
בהתחלה מופיע הסמל של נוקיה
מיד אח"כ נהיה לבן ואחר שניה נכבהאני חילצתי אנשי קשר ממכשיר במצב שלך בדיוק, אם אתה רוצה שאנסה לחלץ לך את האנשי קשר, בשמחה, תעבור לצ'אט
ואגב, כדאי מאוד לא להדליק אותו בכלל מכיוון שבמידה ויש רטיבות איפשהו בלוח אם זה יכול לשרוף לך את הלוח. אז פשוט תשאיר אותו פתוח לייבוש בנתיים.
-
עדיין לא נפגשתי בc2 ש'נפל למים ולא נדלק' יש לפתוח את כל הברגים בפנים לייבש עם פן להמתין שעתיים ולהדליק.
סוד שרידותו הניצחית של חומרת ה-c2 בשונה מאחרים - נעוץ בכך שכל המגעים שבפנים ניתנים לחשיפה.
כשהמכשיר נופל למים המים יוצרים מעגלים חשמליים על הלוח שגורמות לקצרים
ברגע שהצלחת לייבש את כל הלוח ולבטל את כל המגלים שנוצרים מהרטיבות - קיבלת את המכשיר בחזרה
בדוק ומנוסה !!! -
@שלמה-מרלר כתב בבקשת מידע | C2 שנפל למים ולא נדלק יש דרך לחלץ ממנו אנשי קשר וכו' ???????:
יש לפתוח את כל הברגים בפנים לייבש עם פן להמתין שעתיים ולהדליק.
או לחילופין, להכניס למייבש כביסה - בדוק ומנוסה.
-
אם הכנסת ועבד לך לחיי
לי יש c2 שנפל למים ולא עבד ובייבוש טוב עם פן הוא חזר לחיים
וזה לא פעם ראשונה! -
בעיקרון הדרך הנכונה מקצועית זה לפתוח הכל כולל חיבורים (כגון חיבור מסך) לייבש יסודי ובעיקר לנקות עם ספריי מגעים (אלכוהול רפואי גם בסדר, לא כמו ספריי מגעים)
-
@Harwona כתב בבקשת מידע | C2 שנפל למים ולא נדלק יש דרך לחלץ ממנו אנשי קשר וכו' ???????:
שאתה משתמש יחסית חדש
תיראה בפרופיל שלו מתי הוא נירשם, לפניך
-
הפלאפון שלי לא נפל למים
ביום בהיר הוא פתאום לא נדלק
ולא מגיב לכלום
כמובן שבדקתי והבעיה לא בבטריה וכו
כנראה נמאס לו לחיות
יש לי אותו שנים רבות ומכיל המוןןן אנשי קשר -
יש דרך לייצא תאנשי קשר ממנו לדעתכם?
-
@לולי אולי מתכנת חובב יוכל...
אם אתה רוצה, תתייג אותו...
-
@מתכנת-חובב יכול לעזור? או אולי @Harwona
תודה רבה מראשש -
איש צדיק מידיהשיב לישצצרר לפני 30 ימים נערך לאחרונה על ידי איש צדיק מידי 3 באפר׳ 2025, 10:35
@ישצצרר כתב בבקשת מידע | C2 שנפל למים ולא נדלק יש דרך לחלץ ממנו אנשי קשר וכו' ???????:
@Harwona כתב בבקשת מידע | C2 שנפל למים ולא נדלק יש דרך לחלץ ממנו אנשי קשר וכו' ???????:
שאתה משתמש יחסית חדש
@ישצצרר זו שאלה של מוניטין לא של זמן
-
@איש-צדיק-מידי כתב בבקשת מידע | C2 שנפל למים ולא נדלק יש דרך לחלץ ממנו אנשי קשר וכו' ???????:
@ישצצרר כתב בבקשת מידע | C2 שנפל למים ולא נדלק יש דרך לחלץ ממנו אנשי קשר וכו' ???????:
שאתה משתמש יחסית חדש
@ישצצרר זו שאלה של מוניטין לא של זמן
צודק!, רק שתיקנתי אותו