שיתוף להורדה | אינדקס כל הגרסאות לנוקיה
-
@y0508352872 אתה רוצה שרק לא יראו רדיו או שלא יהיה.
@שלוםפ כתב בשיתוף להורדה | אינדקס כל הגרסאות לנוקיה:
אתה רוצה שרק לא יראו רדיו או שלא יהיה.
לפי מה שאני מבין - "רק שלא יראו" זה הרבה יותר פשוט לעשות ו-"שלא יהיה" זה קצת יותר מסובך, לא?
-
לפי מה שאני מבין - "רק שלא יראו" זה הרבה יותר פשוט לעשות ו-"שלא יהיה" זה קצת יותר מסובך, לא?
-
-
@שלוםפ אם שמת לב, כתבת 2 פוסטים
-
@שלוםפ אם שמת לב, כתבת 2 פוסטים
-
@שלוםפ ניסיתי לצרוב ל215 גרסה 17, היתה איזה שגיאה באדום ואח"כ הטלפון לא נדלק. נשאר על הסמל ונכבה
אין לי מושג איזה גרסה היה לו קודם וגם לא בדקתי שהוא עבד בכלל לפני זה
ניסיתי לצרוב שוב גרסאות 12 ו13 ו 17 כמה פעמים, לפעמים היתה שגיאה ולפעמים התוכנה קרסה ולפעמים זה הסתיים בהצלחה, ורואים שזה נצרב כי זה מתחיל עם הלוגו של מי שבנה אותה או ועדת הרבנים, אבל זה עדיין נכבה אחרי שזה מגיע לסמל של נוקיה.
אשמח לעזרה
תודה רבה -
@שלוםפ ניסיתי לצרוב ל215 גרסה 17, היתה איזה שגיאה באדום ואח"כ הטלפון לא נדלק. נשאר על הסמל ונכבה
אין לי מושג איזה גרסה היה לו קודם וגם לא בדקתי שהוא עבד בכלל לפני זה
ניסיתי לצרוב שוב גרסאות 12 ו13 ו 17 כמה פעמים, לפעמים היתה שגיאה ולפעמים התוכנה קרסה ולפעמים זה הסתיים בהצלחה, ורואים שזה נצרב כי זה מתחיל עם הלוגו של מי שבנה אותה או ועדת הרבנים, אבל זה עדיין נכבה אחרי שזה מגיע לסמל של נוקיה.
אשמח לעזרה
תודה רבה -
-
@אלי-TZA הצריבה עברה בשלום
אבל עדיין אותה בעיה, הוא נכבה מיד עם הסמל של נוקיה, באמצע הצליל של ההדלקה -
@דורש-טוב כתב בשיתוף להורדה | אינדקס כל הגרסאות לנוקיה:
@אלי-TZA הצריבה עברה בשלום
אבל עדיין אותה בעיה, הוא נכבה מיד עם הסמל של נוקיה, באמצע הצליל של ההדלקהאולי תנסה להחליף בטריה?