דרוש מידע | אופיס משרד החינוך
-
התקנתי במחשב בישיבה שלי אופיס של משרד החינוך עם התז שלי.
עד מתי יש רישיון? לנצח או עד שאסיים את הלימודים בישיבה (תיכון)? -
@aiib אמר בדרוש מידע | אופיס משרד החינוך:
@מישהו12 אתה שואל מבחינה חוקית או מבחינה מציאותית.
לכאוה זה נשאר לנצח אא"כ אתה שומר חוק...מבחינה מציאותית,כי זה עובד ככה.
אני תלמיד-אז יש לי זכות ל5 אופיס.קיבלתי שם משתמש לאופיס והפעלתי אותו,השאלה אם זה רישיון לנצח או מוגבל בזמן (כמו שרישיון לeset הוא לשנה)
אני אומנם שומר חוק,אבל בשום שלב לא כתוב שבסוף הלימודים אני צריך להסיר... -
אני תלמיד-אז יש לי זכות ל5 אופיס.קיבלתי שם משתמש לאופיס והפעלתי אותו,השאלה אם זה רישיון לנצח או מוגבל בזמן (כמו שרישיון לeset הוא לשנה)
@מישהו12 אתה הרי קונה 2019 או 2016 ולא 365
כי ב19 ו16 לפי מה שאני יודע זה משהו שאתה קונה עכשיו , וזה שלך לתמיד ולא משנה מה יהיה לאחר מכן -
@bbn אמר בדרוש מידע | אופיס משרד החינוך:
@מישהו12 אתה הרי קונה 2019 או 2016 ולא 365
כי ב19 ו16 לפי מה שאני יודע זה משהו שאתה קונה עכשיו , וזה שלך לתמיד ולא משנה מה יהיה לאחר מכןאיך אני יכול לבדוק את גרסת האופיס?
-
@מישהו12 הם כותבים בתנאים שזה לשימוש רק לתלמיד ולמורה ורק לצרכי הלימוד... [בזה אני לא בטוח 100 אחוז] ושזה רק בזמן הלימודים
-
@מישהו12 הם כותבים בתנאים שזה לשימוש רק לתלמיד ולמורה ורק לצרכי הלימוד... [בזה אני לא בטוח 100 אחוז] ושזה רק בזמן הלימודים
-
זה אופיס 365
באתר אליו נכנסתי לא ראיתי את זה -
@מישהו12 אמר בדרוש מידע | אופיס משרד החינוך:
זה אופיס 365
אתה משלם על זה כל חודש ?
זה חינם ממשרד החינוך לתלמידים
-
@מישהו12 אמר בדרוש מידע | אופיס משרד החינוך:
זה אופיס 365
אתה משלם על זה כל חודש ?
זה חינם ממשרד החינוך לתלמידים
-
@מישהו12 אז אם זה ככה באמת צריך לברר את זה
כי 365 באורגינל עולה כסף כל חודש כי תמיד זה מתעדכן , וזה לא כמו 2019 שאתה קונה פעם אחד וזהו -
@מישהו12 אז אם זה ככה באמת מסתבר שצריך לברר
כי 365 באורגינל עולה כסף כל חודש כי תמיד זה כי עדכניתודה,וכמה אופיס הכי עדכני (19?) עולה?
-
@מישהו12 מאיפה הזמתנה
כי עכשיו אני רואה אופיס 2016 וכתוב שזה לא ממש אתה קונה את התוכנה
אלה רק מקבל אפשרות להשתמש בה, וזה עם הגבלת זמן -
@מישהו12 האם צריך שהמוסד יהיה רשום במשרד החינוך ולקבל אישור דרך המוסד, או שאני יכול פשוט להכנס לאתר עם הת.ז. שלי ולהוריד? אשמח אם תוכל לפרט קצת
תודה רבה@איש-פלוני אמר בדרוש מידע | אופיס משרד החינוך:
@מישהו12 האם צריך שהמוסד יהיה רשום במשרד החינוך ולקבל אישור דרך המוסד, או שאני יכול פשוט להכנס לאתר עם הת.ז. שלי ולהוריד? אשמח אם תוכל לפרט קצת
תודה רבהגם אם היית תלמיד משרד החינוך לפני 5 שנים אתה יכול נ"ל אבל בכל אופן תכנס לפה ותכנס עם הת"ז שלך ואז ישלח לפלאפון שמעודכן שם (ברירת מחדל זה א' ההורים אלא אם כן הגדרת אחרת) ועם הקוד בסמס אתה נכנס למערכת ומתקין אופיס
-
עד מתי יש רישיון? לנצח או עד שאסיים את הלימודים בישיבה (תיכון)?@מישהו12 אמר בדרוש מידע | אופיס משרד החינוך:
עד מתי יש רישיון? לנצח או עד שאסיים את הלימודים בישיבה (תיכון)?לכאורה זה לנצח כי למשרד החינוך יש מנוי וכל עוד הם לא יפסיקו אותו (שכנראה לא יקרה....) זה ימשיך
-
@איש-פלוני אמר בדרוש מידע | אופיס משרד החינוך:
תודה רבהגם אם היית תלמיד משרד החינוך לפני 5 שנים אתה יכול נ"ל אבל בכל אופן תכנס לפה ותכנס עם הת"ז שלך ואז ישלח לפלאפון שמעודכן שם (ברירת מחדל זה א' ההורים אלא אם כן הגדרת אחרת) ועם הקוד בסמס אתה נכנס למערכת ומתקין אופיס
@ישראל-קרביצקי האם אני יכול להכנס גם אם אני לא תלמיד במוסדות של משרד החינוך אלא במוסדות עצמאיים כמו ישיבות קדושות וכדו'?