להורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת
-
@אורי-מלך זה יעדכן פה בעז"ה
@יוסף-אלחנן

אשמח שתודיע או תתייג אותי כשיעודכן... -
מיינתי את הכל לפי קטגוריות מסוימות אבל כיון שמיינתי אותם על נגן אנדרואיד 8 כשר היו כמה אפליקציות שלא הצלחתי להתקין וגם כל האפליקציות של אינטרנט ורדיו דחפתי בתיקייה אחת
יש לך אפליקציה חדשה או שלא קיימת? תשלח בפרטי ונעלה למאגר בעז"הכמובן תודה ענקית ל @יוסף-אלחנן על המקום בדרייב
ותודה גם ל @KINGYOS על חלק גדול מהאפליקציותעריכה: 02/03/2025
הקישור עודכן
https://drive.google.com/drive/folders/1A4Z9grAeq3uzw6oIK2vrJY-5AhvJfeQw?usp=drive_link (לבקש גישה)@MAD תודה רבה על הכל, ממש כל הכבוד לך זה עבודה קשה מאוד ואני כל כך מעריך שאתה כך תורם לפורום!!
רק שזה לא פתוח בנטפרי, יש דרך אחרת להוריד?? -
@MAD תודה רבה על הכל, ממש כל הכבוד לך זה עבודה קשה מאוד ואני כל כך מעריך שאתה כך תורם לפורום!!
רק שזה לא פתוח בנטפרי, יש דרך אחרת להוריד??@שמח-הוא כן, לך לחדר מחשבים בלי נטפרי...
-
@שמח-הוא כן, לך לחדר מחשבים בלי נטפרי...
@יוסף-אלחנן כתב בלהורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת:
א. זה מלאאא ג'יגה ואני לא חושב שיש את זה בחדר מחשבים!!
ב. כימעט בכל חדר מחשבים זה נטפרי!!
@יוסף-אלחנן גם לך מגיע תודות רבות!!
@יוסף-אלחנן אתה יכול בבקשה לאשר גישה, הכל טוב אין כרגע נטפרי, בבקשה -
מיינתי את הכל לפי קטגוריות מסוימות אבל כיון שמיינתי אותם על נגן אנדרואיד 8 כשר היו כמה אפליקציות שלא הצלחתי להתקין וגם כל האפליקציות של אינטרנט ורדיו דחפתי בתיקייה אחת
יש לך אפליקציה חדשה או שלא קיימת? תשלח בפרטי ונעלה למאגר בעז"הכמובן תודה ענקית ל @יוסף-אלחנן על המקום בדרייב
ותודה גם ל @KINGYOS על חלק גדול מהאפליקציותעריכה: 02/03/2025
הקישור עודכן
https://drive.google.com/drive/folders/1A4Z9grAeq3uzw6oIK2vrJY-5AhvJfeQw?usp=drive_link (לבקש גישה)@MAD
יישר כח, אבל אין גישה... דרושה הרשאה. -
@MAD
יישר כח, אבל אין גישה... דרושה הרשאה.@חיים5299173 כתב בלהורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת:
@MAD
יישר כח, אבל אין גישה... דרושה הרשאה.תבקש גישה, ויישלח לך למייל שאושרת. (בכפוף למקבל הבקשה אם הוא זמין...)
-
@יוסף-אלחנן כתב בלהורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת:
א. זה מלאאא ג'יגה ואני לא חושב שיש את זה בחדר מחשבים!!
ב. כימעט בכל חדר מחשבים זה נטפרי!!
@יוסף-אלחנן גם לך מגיע תודות רבות!!
@יוסף-אלחנן אתה יכול בבקשה לאשר גישה, הכל טוב אין כרגע נטפרי, בבקשה@שמח-הוא כתב בלהורדה | אחרי כמה חודשים של עבודה ב"ה זה הגיע בסוף כל האפליקציות שקיימות בפורום להורדה בצורה מסודרת:
@יוסף-אלחנן אתה יכול בבקשה לאשר גישה
זה לא יעזור, הקבצים חסומים בנטפרי!
אמרתי חדר מחשבים, לא שיהיה לך שם את האפליקציות האלה (למה שיהיה?
)
אלא תחפש חדר מחשבים שאין שם נטפרי, תכנס למאגר בגוגל דרייב, תוריד משם מה שאתה צריך... -
א אליהו א.ב התייחס לנושא זה
-
א אנדרו מאסטר התייחס לנושא זה
-
ט טכלונוגיה זה זה התייחס לנושא זה