תגובות למדריך שינוי תמונת פתיח
-
אתה מתכוון לזה שאתה התאמצת? או שמי שיצר את הגירסא? (פשוט העניין ששלוםפ אמר לי מזמן שהוא יעשה את העידכונים לגירסא שביקשתי והוא לא עשה את זה ויש לי את הסטרינג מוכן אני רק צריך שזה יהיה פתוח לשינויים)
-
-
@נחמן-בניה כמה סטרינגים מדובר?
-
@נחמן-בניה כמה סטרינגים מדובר?
-
@נחמן-בניה אז למה שלא תכתוב אותם ו @שלוםפ יכניס אותם בזמנו הפנוי למה לעשות מעקפים וכו'
-
@cfopuser ביקשתי כבר מזמן והוא לא עשה את זה במיוחד עכשיו שיש את הדור החדש של הטלפןנים זה נראה לי פחות מעניין אותו (כבר הכנתי לו הוא רק צריך להכניס)
-
@נחמן-בניה אז תפרסם בשרשור שלו ומקסימום אני יכניס.
-
@cfopuser הכנסתי את זה לשם וגם בהודעות שדיברתי איתו בפרטי(זה מזמן, יקח לך מלא זמן לחפש, אתה רוצה שאני ישלח לך ואם יהיה לך זמן תעשה?)
-
@נחמן-בניה בעזרת ה' ובל"נ אחרי סוכות, גם אני לא יכול לערוך את הקובץ שהועלה כאן וכל עריכה נעשית על קובץ אחר ואכמ"ל.
@cfopuser לא נראה לי שאתה כן תצליח לערוך את הגרסה שהעלתי כאן. -
@מתמחה-בטופ כתב
מה דליפה זה כל תוכנה שקוראת את התמונות שבסוג קובץ הזה. כמו שGPT חילץ ככה אמור ליהות תוכנה
@מתמחה-בטופ ResOver זה תוכנה שהייתה בדליפה מגרסה של mocor12ף
שמה בכלים לdebug היה כלול את התוכנה.בכול אופן אין בשאר הכלי דיבאג משהו מעניין. (חוץ מאולי גרסה ישנה של spd tools)
אגב הגרסה די מעניינת אם אתה רוצה ללמוד על פיתוח מערכות הפעלה
@cfopuser כתב בתגובות למדריך שינוי תמונת פתיח:
@מתמחה-בטופ כתב
מה דליפה זה כל תוכנה שקוראת את התמונות שבסוג קובץ הזה. כמו שGPT חילץ ככה אמור ליהות תוכנה
שמה בכלים לdebug היה כלול את התוכנה.בכול אופן אין בשאר הכלי דיבאג משהו מעניין. (חוץ מאולי גרסה ישנה של spd tools)
איפה יש את הקוד מקור שדלף?
-
@cfopuser כתב בתגובות למדריך שינוי תמונת פתיח:
@מתמחה-בטופ כתב
איפה יש את הקוד מקור שדלף?
-
-