המלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן
-
@yos כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
לכל המתלהבים מהאוזניות האלה, בקטע של המוזיקה איכות טובה (ביחס למחיר...
איכות טובה רק ביחס למחיר?
אותי מעניין אם מישהו קנה את האוזניות האלה כאן בארץ, האם יש הבדל?
@פסטיבל כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
@yos כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
שיחות ממש לא ברור, אולי כי אני משתמש עם 4x4, שומעים אותי כאילו אני מדבר במיקרופון ולפעמים בכלל לא שומעים, מכיר אצל עוד חבר אותה בעיה, אדרבה אם מישהו מכיר פיתרון, אולי משהו באפליקציה?אני גם משתמש בנוקיה והאיכות ממש לא משהו.
אבל שמשתמשים באנדרואיד המצב הרבה יותר טוב -
@פסטיבל כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
שיחות ממש לא ברור, אולי כי אני משתמש עם 4x4, שומעים אותי כאילו אני מדבר במיקרופון ולפעמים בכלל לא שומעים, מכיר אצל עוד חבר אותה בעיה, אדרבה אם מישהו מכיר פיתרון, אולי משהו באפליקציה?אני גם משתמש בנוקיה והאיכות ממש לא משהו.
אבל שמשתמשים באנדרואיד המצב הרבה יותר טוב -
@mnir כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
@שמחה-צבי זה ממש לא משפיע על הנוחות
זה פשוט נוח ויושב טוב על האוזןאני לא יודע על מה אתה מדבר, זה כנראה תלוי באוזן אני נסיתי את כל סוגי הסילקונים והיה סביר ולא גרוע אבל ממש לא יותר מזה.
-
הזמנתי מהקישור שהובא בפוסט הראשון
אשמח לדעת עם איזו חברת משלוח זה מגיע
במעקב זה כותב שזה הגיע כבר למשרדי ההובלה
אבל לא קיבלתי שום הודעה על כך -
אני קניתי תפרו אחרי שהיה לי תרגיל
ולמשתמשים בטלפון קשר השוני בטיפול בשניים לדעתי שווה תפרו
סליחה שהזכרתי אותך שאול לא הצלחתי לשנות את זה@אריה-גול אגב אני ישמח אם הציבור יפנה שיהיה תאפליקציה בעברית
service@soundcore.com
הפניה שלי הצעתי אולי לעבוד על זהHello,
I’m a user of the Soundcore Liberty 4 Pro earbuds and I truly enjoy using them — thank you for an excellent product!
I would like to kindly ask you to consider adding Hebrew language support to the Soundcore app. This would greatly improve the experience for Hebrew-speaking users.
In addition, I’m a native Hebrew speaker and would be happy to assist in translating the app into Hebrew — whether as a volunteer or through formal collaboration — to help bring your app to a wider audience.
Please let me know if Hebrew support is planned and whether I can help in any way with the localization process.
Thank you for your attention and support.
Best regards,
[אריה]
-
שיחות ממש לא ברור, אולי כי אני משתמש עם 4x4, שומעים אותי כאילו אני מדבר במיקרופון ולפעמים בכלל לא שומעים, מכיר אצל עוד חבר אותה בעיה, אדרבה אם מישהו מכיר פיתרון, אולי משהו באפליקציה?@yos כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
שיחות ממש לא ברור, אולי כי אני משתמש עם 4x4, שומעים אותי כאילו אני מדבר במיקרופון ולפעמים בכלל לא שומעים, מכיר אצל עוד חבר אותה בעיה, אדרבה אם מישהו מכיר פיתרון, אולי משהו באפליקציה?סליחה על התגובה המאוחרת
יש לי אותם אני משתמש איתם בשיחות טלפון ושומעים אותי מצויין לפעמים יותר טוב ממה ששומעים אותי בלי האוזניות חוץ ממתי שיש רוחות חזקות שהז לא שומעים כל כך טוב אבל בגדול זה בהחלט מתחרה עם אפל
אני משתמש עם שיאומי אולי זה קשור גם לזה...
מישהו כתב פה שאולי זה קשור לאנדרואיד אני בלי נדר ינסה לבדוק לא על השאיומי -
שיחות ממש לא ברור, אולי כי אני משתמש עם 4x4, שומעים אותי כאילו אני מדבר במיקרופון ולפעמים בכלל לא שומעים, מכיר אצל עוד חבר אותה בעיה, אדרבה אם מישהו מכיר פיתרון, אולי משהו באפליקציה?סליחה על התגובה המאוחרת
יש לי אותם אני משתמש איתם בשיחות טלפון ושומעים אותי מצויין לפעמים יותר טוב ממה ששומעים אותי בלי האוזניות חוץ ממתי שיש רוחות חזקות שהז לא שומעים כל כך טוב אבל בגדול זה בהחלט מתחרה עם אפל
אני משתמש עם שיאומי אולי זה קשור גם לזה...
מישהו כתב פה שאולי זה קשור לאנדרואיד אני בלי נדר ינסה לבדוק לא על השאיומי -
@3157686 אני משתמש בפרו על קיו 7 ועובד בצורה מטורפת הייתי לפני זה אם אירפודס פרו 2 והליברטי לא רואה אותו בשימוש אם טלפון קשר ממש פער במה ששומעים אותי ואם המחשב לא ראיתי כזה הבדל בינההם
עריכה בטלפון קשר קיו 7 הליברטי היה יותר מוצלח@אריה-גול כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
@3157686 אני משתמש בפרו על קיו 7 ועובד בצורה מטורפת הייתי לפני זה אם אירפודס פרו 2 והליברטי לא רואה אותו בשימוש אם טלפון קשר ממש פער במה ששומעים אותי ואם המחשב לא ראיתי כזה הבדל בינההם
לא הבנתי מה יותר טוב הליברטי או אירפודס
אני מדבר על הרגיל אין לי את הפרו -
@אריה-גול כתב בהמלצה | סקירה I אוזניות בלוטוס דגם ליברטי NC4 של חברת soundcore ANKER סאונדקור – אנקר - מתעדכן:
לא הבנתי מה יותר טוב הליברטי או אירפודס
אני מדבר על הרגיל אין לי את הפרו